Posted:
Sun Jan 10, 2010 7:22 am
diÄ?er baÅ?lık kitlenmiÅ? tartıÅ?ma da çıkmamıÅ?tı halbuki
neyse chris redfield abimizden baÅ?lıyorum, keÅ?ke filmde de karl urban oynasaydı bu adamı ama prison break teki zıpır oÄ?lan oynayacakmıÅ?..
baÅ?lıÄ?ın selameti açısından bu kez daha insani boyutlarda resimler eklenmesini(ben dahil) rica ediyorum.
ayrıca baÅ?lıÄ?ı kiÅ?isel amaçlarıma alet ederek iki Å?ıklı bir anket de koydum
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Sun Jan 10, 2010 7:38 am
Å?u mesaj panosundaki kararsızlıÄ?ımın sonuna geldim ve Illidan'a verdim oyumu. Ben Lich King'i de Stormrage'i de severim. Neyse bu gecelik sadece ankete yorum yapmıÅ? bulunayım yarın bir kaç adet resim yüklerim
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Ä°lla anketteki karakterlerimi seçicez ? onun dıÅ?ında söylicek olursam kesinlikle ve kesinlikle Dante derdim
Chris redfield'ın da eskiden beri bende ayrı bi yeri vardır ama ı ıh dante nin karizmasını geçemiyor
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
Bu iki seçenek dıÅ?ında oyun karakteri yok mu yani?
"En karizmatik oyun karakterleri" adındaki baÅ?lık için oldukça sınırlayıcı olmuÅ?.
Ya anketin baÅ?lıÄ?ı deÄ?iÅ?meli ya da daha fazla seçenek eklenmeli diye düÅ?ünüyorum...
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yahu insan bir ilk postu okur ayıp ediyorsunuz ama Kendisi zaten bu iki karakterin dıÅ?ındaki bir karaktere vermiÅ? oyunu. Bir de olayı kiÅ?isel amaçlarıma ait edeyim demiÅ?, yani illa bunlardan birisi deÄ?il
Konuya gelem. Kenji, Battle Realms oynundan. Avatarımdaki Å?ahsiyet. Oyun 2001 yapımı strateji olduÄ?u için karakterlerin grafikleri önemsenmemiÅ?, üstelik ara videolar da Warcraft'taki gibi kaliteli de deÄ?il, dolayısıyla size düzgün bir resim koyamam.
Ama bu karakteri karizmatik yapan neyi? Sesi, konuÅ?ması. YürüyüÅ?ü Ama Å?imdi video koyamıycam
Max Payne, limon yemiÅ? öyle çıkmıÅ? olmasına raÄ?men en karizmatik karakterlerden. Adamın üzüntülü verdiÄ?i pozlar yeterince karizmatik olmasına yol açıyor.
Posted:
Sun Jan 10, 2010 7:58 pm
baÅ?lık anket açısından yanıltıcı gelebiliir. ama burada asıl önemli olan baÅ?lık zaten anket deÄ?il. anketi sadece yukarıda da belirttiÄ?im gibi kendi kiÅ?isel merakımı gidermek için koydum, eÄ?er sadece illidan ve arthas üzerine bir baÅ?lık açsam ilgi çekici olmayacaktı. ve herkesi tatmin etmesi için en az 20-25 Å?ıklı bir anket olması gerekirdi. ama tabii ki öyle isteniyorsa baÅ?lıÄ?ın adı deÄ?iÅ?ebilir, anket baÅ?ka bir baÅ?lıÄ?a taÅ?ınabilir veya baÅ?ka Å?ıklar eklenebilir..
ve edmond, destek için saÄ?ol
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Fri Nov 26, 2010 2:36 am
Illidan çok karizma idi. Ä°blise dönüÅ?tüÄ?ünde pek insanlıÄ?ı kalmadı. WoW'un Illidan'ı çizimine az küfretmemiÅ?imdir ne öle kocaman boynuzlar. Küçük gövde büyük kanatlar. Ã?ok kötü çizmiÅ?ler iblis halini. Gece elfiyken daha karizmaydı tabikide.
Lakin Arthas... Daha doÄ?rusu Lich King Arthas, prens Arthas'dan daha karizma. W3 te çok iyiydi. WoWda karizmadan biraz kaybetmiÅ?. Seslerin sahibide deÄ?iÅ?miÅ?. Frostmourne hunger! diye sesi vardı. O ses WoWda biraz daha degiÅ?miÅ? gibi geldi bana.
Nese Lich King Arthas, Illidan The Betrayer'dan daha karizma. Daha da güçlü
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
Alıntı:"They're just masks you morons."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum