Posted:
Fri Jan 15, 2010 3:18 pm
oWoD eski World of Darkness diye bilinen setting in çıkan son ve en bahtsız oyunlarından olan Mumya DiriliÅ? oyunu oynatmak gibi bir niyetim var.
Setting nedir bilmeyen arkadaÅ?lar için kısaca ana temaları umut, ikinci Å?ans (veya diriliÅ?) sonrada hatıralar diyebileceÄ?imiz bir kurgu. Klasik oWoD oyunların farklı bir yapısı var bu açıdan yani karanlıÄ?a hapsolmuÅ? mahfolmuÅ? aÅ?aÄ?ı tükürsem bıyık yukarı tükürsem salak falan filan deÄ?il. Arka plan olarakta tabi Orta DoÄ?u ve Mısır geçmekte.
Daha detaylı bilgiyi wikipedia'dan falan da bulabilirsiniz ama bir seçenek olarak az Å?ey bilen oyuncuları oynamakta güzeldir
Oyuncu olarak en en en aÅ?aÄ?ı 2 oyuncu. Benim isteÄ?im 3-4 tane olması ama. Oyunculardan Å?u tecrübede olsun Å?u yaÅ?tan aÅ?aÄ?ı veya yukarı olsun erkek veya hatun olsun gibi isteklerim yok.
Sadece ve sadece oyun oynamak istesinler ve oyunlarına zaman ayırsınlar!
Bana
msn/e-mail: oqlanth@hotmail.com
cep: 0 505 436 32 55
veya kulede taklırken sen cihan mısın bir mumya oyunu vardı onun için konuyÅ?acaktım diyerek ulaÅ?abilirsiz.
TeÅ?ekkürler.
Cihan
Not:Yeterli sayıda oyuncu Å?ubat baÅ?ına kadar bulunmazsa oyun iptal olur.
_________________ Alp Er Tunga öldi mi?
Issız acun kaldı mı?
�dlek öcün aldı mı?
İmdi ürek ırtılır
Alp Er Tunga Sagusu Divan-ı Lügant-ı Türk
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum