Author |
Message |
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sun Jun 06, 2010 5:10 pm |
|
Ankaradaki frp ahalisiyle buluÅ?alım bir yaz baÅ?ı tanıÅ?alım diye düÅ?ündüm, önümüzdeki pazar uygun olursa herkes bir buluÅ?ma ayarlayabiliriz orta dünyada olur muhtemelen... saat bir civarı, ne dersiniz frpworld ahalisi... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 06, 2010 8:35 pm |
|
Bol bol boÅ? zamanı olan ve görünüÅ?e göre pazar günü yapacak daha iyi bir Å?eyi olmayan biri olarak diyorum ki:
Oluuur...
İsterseniz, hatta, bir çantaya kural kitaplarımı, zarlarımı atarım Mage the Awakening oynarız o sırada?
Edit: Aslında MORYO da oynatabilirm. Ya da baÅ?kası da oynatabilir. Hiç oynamamak da bir çözüm |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Jun 09, 2010 1:45 am |
|
Ä°kimiz de olsak buluÅ?alım bence lydronk baÅ?ka kimse yok mu ankarada ? |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Wed Jun 09, 2010 4:06 am |
|
Ben varım arkadaÅ?lar. Å?imdilik ne zaman nerede olacaÄ?ım hiç belli deÄ?il. Ä°Å? aramak lazım memlekete gitmek lazım iÅ?e baÅ?lamak lazım falan... Ama buluÅ?tuÄ?unuz gün müsait olursam muhakkak gelmeye çalıÅ?ırım. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Jun 09, 2010 4:09 am |
|
bu pazar uygun olur mu peki bir civarı buluÅ?abiliriz.....Yer orta dünya olsun en azından iyi bir yer... |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jun 09, 2010 4:51 am |
|
Bir de WizardofQu vardı, ama onun da sesi kesildi bir süredir.
İlhan İrem'i unutmamak lazım tabii
Ben pazar boÅ?um sanırsam. Ã?yle bir halim var. FRPyle ilgilensin, siteden olmasa da olur derseniz bir iki kiÅ?i getirebilirim. Hatta belki sonra onları devÅ?irebiliriz de |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Jun 09, 2010 7:47 am |
|
Wizard'a ulaÅ?abileceksek ulaÅ?alım Efla'nın da gelmesini isterim , ben oyundan çok site hakkında tanıÅ?mak için falan görüÅ?elim diyorum, arkadaÅ? tabi olur ne kadar çok o kadar iyi.... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Fri Jun 11, 2010 4:38 pm |
|
ArkadaÅ?lar buluÅ?mayı 13 Haziran Pazar günü saat 1 de Orta Dünya kafede yapalım geçen seferde orada buluÅ?ulmuÅ? hem daha rahat gelinir gelecek olanlar söylesin lütfen ankarada olan frpworld üyelerini bekliyoruz |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 11, 2010 11:05 pm |
|
Beni sayın! DediÄ?im gibi, yanımda bir yahut iki kiÅ?i olması muhtemel. Ee... Bir Å?ekilde tanırsınız artık, önceki buluÅ?madan fotoÄ?raf var, ordan tanıyın |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sat Jun 12, 2010 3:55 am |
|
BaÅ?ka arkadaÅ?lar yok mu tahu ? Efla ? WizardofQ ? en azından geçen buluÅ?manın üzerine çıkabilseydik iyi olurdu aslında ama dediÄ?im gibi iki kiÅ?i olsak bile buluÅ?ma buluÅ?madır amaç tanıÅ?mak fikir alıÅ? veriÅ?inde bulunmak... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sun Jun 13, 2010 6:53 am |
|
Yarın orta dünyada saat 1 ile 2 arası bulunacaÄ?ım, umarım frpworld ahalisinden birileri gelir bu mesajlara bir göz atıp.... |
|
Back to top |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 13, 2010 9:03 am |
|
Bir anda aklıma takılan bir Å?ey yüzünden eski konulara bakmak için aylardan beri ilk defa siteye girdim. Bu baÅ?lıÄ?ı da görünce bakmadan geçemedim.
Bugün öÄ?le saatlerinde zaten bir arkadaÅ?ımla görüÅ?mek için Orta Dünya'da olacaÄ?ım. Evden çıkana kadar da baÅ?lıÄ?ı takip edeceÄ?im. Gelecek olanlarla görüÅ?elim mutlaka. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Sun Jun 13, 2010 5:14 pm |
|
Beni tanımak için öncelikle bugün lens deÄ?il gözlük takacaÄ?ım ve Jesper Kent'in 12 adlı kitabını okuyacaÄ?ım muhtemelen giriÅ?te olurum. oradan tanıabilirsiniz beni....
bugün saat 1de orta dünya da son kez duyrulur.... |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Mon Jun 14, 2010 4:46 am |
|
BuluÅ?tuk ben ve lydronk birde onun arkadaÅ?ı (ismini unuttum Å?imdi) eÄ?lenceliydi gerçekten önce uzun uzun konuÅ?tuk wizardofq'yu bekledik uzun bir süre ondan sonra genç bilgisayarcı arkadaÅ? gitti sonra lydrok ile bir magic the awakening oynadık ki hiç beklemediÄ?im kadar güzeldi oyuncu olmayı özlemiÅ?tim aksiyondan ziyade düÅ?ünce ve zihin çatıÅ?masından ibaretti oyun uzun zamandır frp oynamayınca insan aç oluyormuÅ? bunu da anladık ..
Lityum diyeceÄ?im aslı neydi yine hatırlamıyorum onunla güzel bir kombinasyon Å?eklinde zombi robotlar yaptım üstelik ötelenmiÅ? lityum ile de güçlü zihinleri bu zombi bedenlere hapsettim. Adları Zobot oldu ve hoÅ? bir tasarım harikasıydılar....
Å?imdi düÅ?ününce dört güçlü zobotum vardı bunlar krıÅ?masın diye ZB 1 ZB 2 diye numara vermek lazımdı tabi bir dahaki buluÅ?maya daha çok katılım bekliyoruz doÄ?rusu, efla'nın gelemeyeceÄ?im diye mesaj bile yazmaması beni üzdü açıkcası onu da beklemiÅ?tik.
Neyse nitekim güzel bir buluÅ?maydı, daha fazla yapabilmek dileÄ?iyle... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Mon Jun 14, 2010 5:35 am |
|
Gelmek istedim ama malesef olmadı arkadaÅ?lar. Å?u aralar iÅ?leri bir yoluna koymam gerek ne gün ne yapmam gerektiÄ?i belli olmuyor. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
|
|