Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - KeÃ…?iÃ…?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

KeÃ…?iÃ…? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jun 26, 2010 10:01 pm Reply with quoteBack to top

KeÅ?iÅ? sınıfını bilirsiniz. Her yerde tanımlamaları yapılırken "kara murat gibi adam" tarzında duyumlar alırız. Normalde ben keÅ?iÅ? sınıfıyla pek oynamamıÅ?tım ve bu çok konuÅ?anların bile pek oynadıÄ?ını görmemiÅ?tim. Yakın zamanda arkadaÅ?larımla elektronik zar hesaplayıcıların verdiÄ?i keyfi denemek için bir oyun oynadık zaten uzun süredirde oynamamıÅ?tık. 2 DM, 3 farklı grubu içeren ve 12 erkek 9 kızın oynadıÄ?ı bu oyunda sırf saçmalık olsun diye keÅ?iÅ? seçtim. Millet güldü falan böyle "tokatlarsın artık bizi aman quivering palm var sakata gelmeyelim ama" Å?eklinde Very Happy. Neyse oyunun baÅ?larında keÅ?ke seçmeseydim demeye baÅ?lamıÅ?tım tam oyunun biraz ortalarına gelince (3 saat iÅ?kence çektim ama Very Happy ) keÅ?iÅ? karakterim sapıtmaya baÅ?ladı yavaÅ?tan. Gargoyle Boots gibi bir eÅ?yanın ardından soÄ?uk, ateÅ? ve elektrik direnci saÄ?layan eÅ?yaların toplanmasıyla keÅ?iÅ? hafiften göz korkutan bir karakter oldu diÄ?er oyunculara. Tabii silah ve zırh gibi eÅ?yalar için savaÅ?mama gibi bir rahatlıÄ?ın yanı sıra yüksek movement pointler, zihinsel saldırılara yüksek direnç ve neredeyse %100 büyü direnci ile benim keÅ?iÅ?im bir yerden sonra kabus gibi bir karakter oldu. Ã?yle ki diÄ?er grubu Å?ehir Å?ehir kovaladıÄ?ımız oldu, ayrıca lay on hands sayesinde çok fazla iksir taÅ?ıma ihtiyacıda duymadım. Ejderhaya 98'lik bir kritik vuruÅ?tan sonra diÄ?er oyuncular yavaÅ? yavaÅ? yusuf yusuf olmaya baÅ?layınca ben oyundan maksimum zevki almaya baÅ?ladım tabii Very Happy. Ã?ünkü öyle bir durum ki oyunu oynadıÄ?ımız ikinci günde büyücü karakterlerden birisi lich olmuÅ?tu ve bu adamı yeniÅ?im elimde telefonda kız arkadaÅ?ımla kavga ederken zar atarak oldu, çok ilginç bir andı. Ã?yle ki büyüleri bitene kadar baÅ?ında bekleyip hiç bir hasar almayabiliyorsunuz büyü direnci yüzünden. Ayrıca 3 tane illithid gibi saçma sapan derecede güçlü bir yaratık grubunuda kısacık bir sürede darmadaÄ?ın etmiÅ? olmak falan zevkten dört köÅ?e oldum tabii biraz. Sonra oyuncular falan karakterimden Å?ikayetçi olmaya baÅ?layınca oyunun aktif bölümünden çekilip biraz daha pasif ve dolaÅ?an bir adam haline gelmek durumunda kaldım. Ã?ok etkiledi yani keÅ?iÅ? sınıfı beni, daha öncede oynamıÅ?tım ama bu kadar uzun süreli oynamamıÅ?tım ve bu kadar hazırlıklı ve deneyimli bir kadroyla birliktede oynamamıÅ?tım. Ona raÄ?men az eÅ?ya ihtiyacıyla büyüye karÅ?ı neredeyse tam baÄ?ıÅ?ıklık, zihin güçlerine baÄ?ıÅ?ıklık, stunning blow, lan on hands ve quivering palm, inanılmaz miktarlarda AC falan derken mest oldum resmen. Bence kaldırılması bile gerekebilecek bir sınıfmıÅ?. Hiçbir destek almadan boots of speed hızında hareket edebilmek müthiÅ? cidden Very Happy
    Back to top View user's profileSend private message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Jun 27, 2010 6:04 am Reply with quoteBack to top

Oy, özendim yav Very Happy FRP'nin en güzel kısmı da karakterinin baÅ?ardıÄ?ı Å?eylerin oyuncuyu da tatmin etmesi. AnlaÅ?ılan monk senin egoyu tavana vurdurmuÅ? Very Happy Merak ettim Å?imdi, hep duymuÅ?tum monkların güçlü olduÄ?unu falan ama bu kadar pis olabileceklerini tahmin etmemiÅ?tim.

Kaç level oldum dediydin?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jun 27, 2010 6:24 am Reply with quoteBack to top

Alenthas wrote:
    Oy, özendim yav Very Happy FRP'nin en güzel kısmı da karakterinin baÅ?ardıÄ?ı Å?eylerin oyuncuyu da tatmin etmesi. AnlaÅ?ılan monk senin egoyu tavana vurdurmuÅ? Very Happy Merak ettim Å?imdi, hep duymuÅ?tum monkların güçlü olduÄ?unu falan ama bu kadar pis olabileceklerini tahmin etmemiÅ?tim.

Kaç level oldum dediydin?

21. seviye Å?u an, +3 büyülüymüÅ? gibi yumruk atıyor, büyüsüz silahların hiç biri iÅ?lemiyor, lay on hands'in yanı sıra meditasyon ile kendini çok ciddi bir Å?ekilde iyileÅ?tirme gücüde var. 5 seviyede bir movement point ve 3 seviyede bir AC bonus kazanıyor Very Happy(3rd edition tabii ki ama 4th ed'in farklı olduÄ?unu sanmıyorum açıkçası daha bile güçlenmiÅ? olabilir). Fena yani. Açıkçası savaÅ?çı yada barbar olup çok güçlü eÅ?yaları bulana kadar (ki bulamama ihtimalide var) belli bir seviye geliÅ?imine odaklanıp belli seviyelerde belli kazançları saÄ?lamak daha garanti.(tabii +5 büyülü bir silaha denk gelmek yada ejderha pullarından bir zırh kıyaslanmaz Very Happy) Ama yüzükler, pelerin ve eldiven kesinlikle lazım büyülü özellikleri olan tabii Very Happy Siyonisist bile oynarken bu kadar keyif almamıÅ?tım açıkçası, ki siyonisistlerin tartıÅ?masız en kullanıÅ?lı güçlerinden biri olan inertial barrier bile çok dayanmıyor keÅ?iÅ?lerin yumruklarına. Büyücülere karÅ?ı tam bir kabus açıkçası bütün bu özellikler ve inanılmaz büyü direnci sayesinde(her seviye için %3 büyü direnci kazanıyor, 16. seviyedeyken bile hiç eÅ?yasız %48 büyü direnci var, iki üç tane düzgün eÅ?ya ile benim Å?u an 66+19=85 oluyor, drowlarda falan neler oluyordur tahmin edemiyorum Very Happy). Neyse coÅ?tum ben ama cidden çok tatmin edici bir oyun oluyor birkaç gün sonra devam ederiz yine sanırım. Bu kadar uzun süredir bulunan bir sınıfı ciddi anlamda yeni yeni keÅ?fetmek çok acı Very Happy. Bu arada bir not: hiç zırh giymeden ve dexterity ile wisdom puanlarıyla AC arttıÄ?ından dolayı fiziksel darbe alındıÄ?ı zaman fena oluyor, hardening gibi yetenekleri geliÅ?tirmek ve fiziksel zararlara karÅ?ı alınan hasarları azaltan eÅ?yalar çok iÅ?e yarayabilir. Ã?ok güçlü bir savaÅ?çıya karÅ?ı bile çok sorun deÄ?il aslında ama karambollerde fena oluyor keÅ?iÅ? için Very Happy
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum