Ama iÅ?in suikastliÄ?i kalmamÅ? ki bildiÄ?in patır kütür dalıyorlar sonunda tarz deÄ?iÅ?tirmiÅ?ler sanırım :p
DiÄ?er oyunları oynamamıÅ?tım o yüzden yorumlarım çok isabetli olmayabilir ama bu tarz oyunlardayakın dövüÅ? aksiyonundan mümkün olduÄ?unca kaçınılırsa o zaman daha güzel geliyor. Mesela thiefte sıradan bir muhafızı kılıç dövüÅ?ünde yenmek çok kolay deÄ?ildi. Ama uzaktan okla avlamak iÅ?i bitiriyordu.
Bizim eleman görünüÅ?e göre iyice artiz olmuÅ?. Ben kendi adamları ona ihanet eder diye bekliyodum. Daha bir haÅ?aÅ?i tarzı olurdu.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Tue Jun 29, 2010 1:24 am
Bu Assassin's Creed III deÄ?il, sadece multiplayer ek paketi yalnız. Ã?çüncü oyunda Desmond olarak oynayacaÄ?ımız gibi bir his var içimde.
Ne tesadüf, tam da Thief III oynuyordum Efla. Yalnız AC daha çok aksiyon oyunu, stealth yok içerisinde, sadece kalabalıÄ?a karıÅ?mak falan var...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum