Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Kan Büyüsü
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Kan Büyüsü View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Nov 02, 2010 6:55 am Reply with quoteBack to top

Kanın kokusu artık midesini bulandırmıyordu. Ä°lk baÅ?ta ama öyleydi, her seferinde sonuç aynı oluyordu. Artık hazırlıklıydı, pek kullanmasa bile yanında kesin olarak bir kese kaÄ?ıdı bulunduruyordu.

Makası eline aldıÄ?ında ne yapması gerektiÄ?ini biliyordu. Ä°lk seferinde eli titremiÅ?ti, az daha fark edilecekti. Neyse ki heyecanını bastırmak konusunda deneyim sahibiydi.

Plastik Å?iÅ?enin aÄ?zını kestiÄ?inde ilk aÅ?ama bitmiÅ? oluyordu. Ancak asıl ikinci aÅ?ama zorluyordu. Kanı Å?iÅ?eye doÄ?ru yönlendirmesi gerekiyordu. Bunun için de üflemek de buna dahil bir sürü yöntem kullandıÄ?ı olmuÅ?tu. Å?iÅ?eye kanın bulunduÄ?u yere koydu ve eldiven geçirdiÄ?i sol eliyle kanı yerden sıyırırcasına Å?iÅ?enin olduÄ?u tarafa iteledi.

Sıvı nazlı bir maddedir, katı gibi güçten anlamaz, gaz gibi bulunduÄ?u ortamın tamamına yayılma politikası izlemez. O neyse odur. Yani ne kadar yer kaplayabilecekse o kadar yere yayılır. Yeterli olduÄ?unu düÅ?ündüÄ?ü noktaya kadar ucunu makasla kestiÄ?i Å?iÅ?eye kanı doldurdu.

Sonrası ise daha da zordu. Bu aÅ?amada ise kanını plastik Å?iÅ?eye doldurduÄ?u ölünün morgda ait olduÄ?u yere aynen bırakılması gerekiyordu.

Genelde bu aÅ?amaya geldiÄ?inde ölüyü incelerdi, aslında bunu hobi edinmiÅ?ti. Sarı ve bukleli saçı omuzlarına yayılıyordu. YeÅ?il gözlerinde artık anlamsız soÄ?uk bir bakıÅ? fark ediliyordu. Neyse ki zayıf bir kızdı, ama atletik bir vücudu vardı. AnlaÅ?ılan hayatını spora adamıÅ?tı.

Ã?arÅ?afı yüzüne örttüÄ?ünde son kez kan kokusunu içine çekti istemsizce ve bu öksürmesine yol açtı. Son aÅ?amaya geçebilmiÅ?ti. Morgdan fark edilmeden çıkmalıydı. Bu en kolayı idi. Havalandırma sistemi neyse ki geniÅ? bir Å?ekilde yapılmıÅ?tı. On dakika sonra hastanenin dıÅ?ındaydı gene.

Plastik Å?iÅ?enin yarısına kadar kan doldurmuÅ?tu. Å?imdi ise o kanı kullanma zamanıydı. Ã?öp kutusunun üstünden onu takip eden bir kedi izleyicisi vardı yalnızca. Kediye gülümsedi ve ardından iÅ?ine geri döndü.

Kanı yere dökerken kelimeleri mırıldandı. Ay ıÅ?ıÄ?ı yüzüne vuruyordu ve gözlerini kapattıÄ?ı halde ıÅ?ıÄ?ı tüm benliÄ?inde hissediyordu. Bulutlar çekilmiÅ?, ay onun için en parlak halini almıÅ?tı sanki.

Â?Adsum. Visita Interiora Tellus Rectifacando Inveniens Occultam Lapidem.Â?

Arkasını dönmeye hazır deÄ?ildi. Bu en çok korktuÄ?u andı. Bu sefer baÅ?arabilmiÅ? miydi, kesin olarak bilebilseydi keÅ?ke. KeÅ?ke Å?u anda arkamda olsaydı, keÅ?ke Å?u anda bana gülümsüyor olsaydı, keÅ?keÂ?

Â?SensinÂ?Â?

Daha demin kanını yerden kazırcasına plastik bir Å?iÅ?eye doldurduÄ?u, sarı bukleleri ve artık anlam katılmıÅ? olan yeÅ?il gözleriyle kız oradaydı.

Kız gülümsedi. Evet, oradaydı. Ama bir farklılık vardı. Gözlerinde gerçekten de bir anlam vardı, ama bu hayat belirtisi olarak söylenemezdi. YaÅ?ayan birinde görülmeyecek denli bir öfke ve karanlık yayıyordu bakıÅ?ı.

�Beni uyandırdın. Geri getirdin. Neden?�

Kıza uygun bir yanıt vermekte zorlanacaÄ?ını düÅ?ünmemiÅ?ti.

Â?Ã?ünkü yaÅ?amayı tercih edersin diye düÅ?ündüm.Â?

�Beni tanıyor musun?�

Â?Sayılır. Gazetede görmüÅ?tüm.Â?

Â?Neden ve nasıl öldüÄ?ümü biliyor musun?Â?

Â?Trafik kazasında. SarhoÅ?muÅ?sun ve erkek arkadaÅ?ınla kavga etmiÅ?siniz. Sen de o direksiyonun baÅ?ındayken kafasında elindeki bira Å?iÅ?esinin kırmıÅ?sın. Sonra da bir kamyonla çarpıÅ?mıÅ?sınız.Â?

Â?Bir kısmı doÄ?ru sayılır, ama gerçekte o benim erkek arkadaÅ?ım deÄ?ildi. Ä°lk defa barda tanıÅ?mıÅ?tık dün gece ve beni kaçırıyordu. Ä°laç kattıÄ?ı içki Å?iÅ?esinin kafasında kırmayı son anda akıl edebilmiÅ?tim.Â?

�Ne güzel...�

Ne diyebildi ki baÅ?ka kıza. Kedi izleyici bile durumun iyi bir hale doÄ?ru gitmediÄ?ini anlayıp sıvıÅ?mıÅ?tı. Ay bile korkup bulutların arasına kaçmıÅ?tı.

�O it öldü mü peki?�

Soru sert ve gaddarca bir ses tonundaydı. Kıza yanıt verecek cesareti bile bulamamıÅ?tı.

Â?Cevap ver.Â?

��ldü diye duydum.�

�Yalan söylüyorsun.�

Â?Belki. YaÅ?ıyorsa ne yapmayı düÅ?ünüyorsun ki?Â?

Â?Morgdaki boÅ?alan yerimi ona vermeyi düÅ?ünüyorum.Â?

Â?Ä°yi, oldu. Ben aldım cevabımı. Bu düÅ?ündüÄ?ümden daha kötü olduÄ?unu göstermiÅ? oldu.Â?

Â?Ne o?Â?

Â?Vi Veri Veniversum Vivus ViciÂ?Â?

Eve doÄ?ru yürümeye karar verdi. Kızı orada bırakmakta da bir sakınca görmemiÅ?ti. Ã?lüleri tekrardan hayata getirmeyi ulvi bir amaç olarak hayal etmiÅ?ti, ama sanırım geri geldiklerinde pek de mutlu olmuyorlar diye son kararını verdi.

�En iyisi ben alev toplarımla sihirbazlık gösterilerime devam edeyim.�
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum