Posted:
Tue Nov 02, 2010 8:25 am
Ã?ncelikle, hisleri çok iyi yansıtmıÅ?sın, okurken tüylerim ürperdi. Ayrıca içinde bir sürü gizli Å?ifreler var, ayrıca bir iki paskalya yumurtasına da rastladım. Böyle olunca okumak tabii ki daha zevkli oluyor. Büyülü sözlere bayıldım bu arada, çok karizmatik, ileride ben de çalabilirim bunları.
Kız konusun da ise bir sürü tahminim var, ama Å?imdilik bunları pek açıklamak istemiyorum. İçimden bir ses ileride yeniden kendisini göreceÄ?imizi söylüyor.
Devam yazmayı düÅ?ünüyorsun deÄ?il mi? Gözüme biraz eksik geldi de, devamını okumak isterim
Bana aslinda oyku tamamlanmis gibi geldi... Ozellikle en sonunda Oluleri canlandirmaktan vazgecince...
Cok hizli baslayan ve hizla da biten bir oyku kesinlikle... Bir an kedinin kizin erkek arkadasi oldugundan suphelendim, ama aslinda kizin sinandigini aklima getirmemistim.
Insani sasirtan bir oyku aslinda, en basinda farkli bir oyku gibi hissediliyor, ortasinda kiz canlaninca, birden farkli bir oykuye donusuyor.
Ve en sonunda canlandirma buyusunun bozulmasi ise hic beklenmedik bir son kesinlikle.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum