Warcraft Tarihçesi baÅ?lıÄ?ında yorumların yer almasını uygun bulmadım, düzenli bir yazı dizisi olsun istedim. Bir de okuduÄ?unuz kısımlarında aklınıza takılan, ya da tam olarak ne zaman geçeceÄ?ini bilemediÄ?inizden merak ettiÄ?iniz ve Å?imdiden sormak istediÄ?iniz Å?eyler varsa buradan belirtebilirsiniz. Bir de bölümler hakkında görüÅ?lerinizi de bildirirseniz sevinirim...
Son olarak bilgi yarıÅ?ması tarzında bir Å?ey de düzenlemek istiyorum. Katılım az olacak ya da belki de hiç olmayacaktır, ama hani sorununun cevabını merak edip yazı dizime bakabilirsiniz ve warcraft oynayanlar bilgilerini ölçebilirler böylece...
1. Soru: AÅ?aÄ?ıdaki cümlelerden hangisi doÄ?ru bir bilgi içermektedir.?
Son bölüm biraz eeee "geyik" olmuÅ? =)
Okuyanları yazan her Å?eyi ciddiye almaması konusunda uyaralım. Mesela zenci nightelf diye bir Å?ey yok Aslında hepsi bir nevi zenci sayılır ya neyse...
EÄ?lenceli bir anlatım olmuÅ? ama asıl yorumu daha önceden tarihi bilmeyen birisinden almak lazım. Ben hangi kısımların espiri olduÄ?unu anlamak konusunda çok zorlanmadım acaba onlar zorlanırlar mı bilemiyorum.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum