Author |
Message |
Efla
Site Admin
|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 8:50 am |
|
ArkadaÅ?lar steam çıldırmıÅ? durumda.
Bir göz atın derim
http://store.steampowered.com/
Bu aralar oynamaya hiç vakit bulamadıÄ?ım halde birsürü oyun aldım ucuza.
The Witcher: Enhanced Edition
Thief: Deadly Shadows
Lego Star Wars Saga
Prince of Persia: Forgotten Sands - Digital Deluxe Edition
Star Wars: KOTOR
Aldım henüz hiçbirini yüklemedim Günlük indirimleri takip ediyorum. Katalogindirimleri daha bir süre daha sürecek.
Bazı oyunlar gerçekten korsanından daha ucuz. Biraz gözüm dönmüÅ? vaziyette benim de =) |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 8:58 am |
|
Ya prince of persia 7 dolar oldu dün gece 2 dolar idi alacaktım ama alsam dayanamam oynarım diye alamadım kahretsin ya al iÅ?te ne bekliyorsun ki |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 12:39 pm |
|
Bende Å?u 2 gün içinde bi 40-50 dolar harcadım.
İndirimler iyi güzelde insanın 1 dolarlık oyunları gördükçe gözü dönüyor hepsine sahip olmak istiyor.
Misal ben bütün indie packleri aldım, hiç kaçırmam. 5 dolara 5 oyun ne demektir ya...
Steam sen ne acaip birÃ…?eysin.
Steam kullanmayanlara tavsiyem: Sakın bulaÅ?mayın... |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 1:19 am |
|
Burdakileri baÅ?ta Efla olmak üzere not alıyorum bana ultima oynamaya çok zamanım yok diyenler olarak |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 1:48 am |
|
@Darktimes, Å?u anda steam hesabımda yüklü olan 66 oyundan 5 tanesini yükleyebildim, 3 tanesini oynayabildim...
Kaldı ki ultima oynamaya kalksam, bu 66 oyunun toplamından fazla zamanımı alır heralde... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 2:01 am |
|
Efla wrote: |
|
Tamam ama bu kısmı da not al lütfen |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 3:33 am |
|
|
Tamam ama bu kısmı da not al lütfen |
Merak etme orayı da göz önünde bulundurdum, fakat unutmamak gerekir ki satın alınmıÅ? oyun elbet oynanacaktır
@Artesmis:
Ã?yle yaÄ?ma yok 3'ü oynayan 5'i de oynar, 5'i oynayan 10'u da oynar fiyatlar böyle olduÄ?u sürece oynar da oynar |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 6:29 am |
|
Aslında olay biraz multiplayer olması. Yani bu oyunları istediÄ?in zman açıyorsun istediÄ?in zaman kapıyorsun.
Ama ultima online oynarken birileriyle oynuyorsun ve bir Å?eyler yapıyorken öylece bırakıp çıkmak ayıp oluyor. Biraz zaman olayı insanın kontrolünden çıkıyor.
Sonra online oyunlarda çok girecek durumun yoksa bile hadi girsene diyor insanlar. Zor zanaat yani =) Å?u anda cataclysm'i satın almadım diye wow guildimden de fırça yiyorum bi süredir oynamıyorum. Ama online oyunlar zor yahu =) |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 6:35 am |
|
Aslında olay biraz multiplayer olması. Yani bu oyunları istediÄ?in zman açıyorsun istediÄ?in zaman kapıyorsun.
Ama ultima online oynarken birileriyle oynuyorsun ve bir Å?eyler yapıyorken öylece bırakıp çıkmak ayıp oluyor. Biraz zaman olayı insanın kontrolünden çıkıyor.
Sonra online oyunlarda çok girecek durumun yoksa bile hadi girsene diyor insanlar. Zor zanaat yani =) Å?u anda cataclysm'i satın almadım diye wow guildimden de fırça yiyorum bi süredir oynamıyorum. Ama online oyunlar zor yahu =) |
Ya benim bir guildim bile yok, beni alsana guildine efla hem guildler artık level atlıyorlar valla iÅ?çi gibi çalıÅ?ırım o guild ödüllerinin açılması için elimden geleni yaparım... |
|
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 6:40 am |
|
Bir süre önce oyuna par vermeyi bıraktıÄ?ım için, fiyatlar cazip olsa da alasım gelmiyor. Bir iki klasik alınabilir belki ama, her çıkan oyunu 2 günde torrentle indirmek varken. Satın lmak hele özellikle dıÅ?arıdaki korsancıklardan, parayı direkt çöpe atmaya denk geliyor.
Hem oyuna hem filme verdiÄ?im parayla kitap, zar, mont falan alıyorum. Vallaha daha iyiye denk geliyor açıkcası... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 8:29 am |
|
Sadece 19 saatliÄ?ine indirimde olan Å?u sahip olunası oyunları sıralayayım hani dikkatinden kalmıÅ? olanlar varsa, her gün yeni oyunlar geliyor indirime. Bugünün indirimde olan oyunları ise:
- Assassin's Creed 2, 14.99 dolardan
- Callf of Duty 4: Modern Warfare, 14.99 dolardan
- Just Cause 2, 7.50 dolardan
- Tales of Monkey Island Complete Pack (Kaçmaz!!!!) 17.49 dolardan
- Aliens vs. Predator 5 dolardan
- Spore 10 dolardan
Bugünün klasik ve oynanması gerekli oyunları bunlar, arada çerezlik oyunlar da var tabi ama bunlar kadar deÄ?iller ne de olsa... |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 7:52 pm |
|
Monkey Island vardı bende, Modern Warfare'ı da bitirdim, Assassin's Creed 2'yi alabilirim belki ama 15 dolar pahalı. İnsan 5 dolara 5 oyun alınca 15 doları tek oyuna veremiyor |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 8:59 pm |
|
Complete pack dediÄ?i monkey islans serisi sandıydım ben alacaktım. DeÄ?ilmiÅ? sanırım. OYunun complete packiymiÅ? o da ne demekse... |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 12:00 am |
|
AnladıÄ?ım kadarıyla aramızda bol bol vakti olanlar var, yanılmıyorum herhalde
Wow'a ayrılan zaman bana daha çok gibi geliyor açıkçası, çok bir deneyimim olmasa da öyle bir izlenim sahibiyim.
Tabi iÅ?in esprisi bir yana benim de Å?uana bakılırsa zamanım pek yok oynamaya, ama olur ya can çeker, el gider o zaman yapalım birÅ?eyler diyorum.Yapalım derken de günde 10 saat algılamayın sakın, öyle 1-2 champ yapılır, biraz pvm yapılır o kadar Diyecekseniz ki bunun sonu yok, evet yok ama gerisi de kontrol meselesi artık. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 7:37 am |
|
yakın zamanda çıkan oyunlardan biri olan Darksiders 10 dolara steamde, zor tuttum alacaktım da prince of persia gibi vazgeçtim kahretsin sonra çok piÅ?man olacam ama Å?imdi alamam yoksa oynamak zorunda hissederim kendimi |
|
|
Back to top |
|
|
|
|