Masalı tür olarak oldukç seviyorum. Ä°nsanlarla sürekli tartıÅ?ırım bunu, ben masalların da bir fantastik kurgu çeÅ?idi olduÄ?unu deüÅ?ünüyorum hatta babası diyebilirim. (Annesi de mitolojidir)
Masal okumak hoÅ?um gitti sitede eline saÄ?lık. Ama karakterlerin, kiÅ?ilerin masallarda bir yer bulması ilginç bir durum oluyor gerçekten. Karakter isimleri gözümden kaçmadı =)
Bölümlerin baÅ?ındaki sözler hoÅ?uma gitti bir de.
Eline saÄ?lık catboy
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Mon Dec 27, 2010 8:54 am
Ã?ok hoÅ? bir masal olmuÅ?, tam da benim sevdiÄ?im gibi, içinde bir sürü öÄ?e var, zaman hızla geçiyor, aniden olaylar oluyor, prensesler, prensler, kötü vezirler....
Devamını yazarsan onu da okumak isterim
Gelelim göndermelere. Tahmin ettiÄ?im kadarıyla isimler buralardan geliyor.
Kral Treon = Kral Theoden
Slyvia = Lady Sylvanas
Helen = Truva efsanesindeki Helen (GüzelliÄ?i dillere destandır)
Orlos = Orlando Bloom (Legolas)
Auren = Jack Bauer (bu da sis bombalarını açıklar) (24)
Melissa = Yunan mitolojisindeki arı Å?eklindeki peri, kralın çocuÄ?una bakıyordu
Ledi Pares = Paris Hilton
Gargos = Gargamel (ama ben bu vezirin Prince of Persia'da ki kötü vezirden geldiÄ?ini düÅ?ünüyorum)
Safiel = �lüm labirentinden Safiel Persoul
DiÄ?er göndermeleri de daha vaktimin olduÄ?u bir zamanda deÅ?ifre ederim.
Ã?ok hoÅ? bir masaldı. Her ne kadar masalı bir Gnomun aÄ?zından dinlemiÅ? olmak yorsa da (çok çok hızlı bir anlatımı vardı, baÅ?lamasıyla bitmesi bir oldu ve olaylar o kadar kısa kesilmiÅ?ti okuduÄ?um yazıya yetiÅ?emedim) çok sürükleyiciydi.
�te yandan çok isim vardı böylesine kısa bir masala göre. Gerçekten yoruldum
Bilmiyorum genel yorgunluÄ?umdan da kaynaklanabilir.
Bir de ufak bir ayrıntı. Bir masala göre çok fazla insan ölüyor, hele hele iyi insanların ölmesi bir masala yakıÅ?an bir Å?ey deÄ?il bence
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
he he bu talihsiz serüvenler dizisi mi ne vardı ondan yola çıkarak bir masal yazmak istedim, iyi niyetli insanların baÅ?larına gelen talihsizliÄ?in bu kadarı olmaz olaylar zincirini yazmak ve dahası ali rıza bey sendromu geçiren bir kral yazmak istedim
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum