Sizde olur mu bilmiyorum ama bazen bir Å?arkıya takıyorum. Dilime takmasam bile sürekli ardarda dinleyesim geliyor. Böyle olduÄ?u zamanlar birileriyle paylaÅ?asım geliyor. Böyle bir baÅ?lık iyi olur diye düÅ?ündüm o yüzden.
Å?arkıya ait bir baÄ?lantı koyaibliriz böyle durumlarda güzel olur
Linke ne gerek, isteyen yazar google'a bulur hemen =)
Ben de önce Sabatour adlı oyunda dinlediÄ?im, sonra Seven Pounds adlı filmde fark ettiÄ?im en son olarak da repo man adlı filmde de dinlediÄ?im bu Å?arkıyı çok beÄ?endiÄ?imi söylemeliyim. Ã?zellikle müziÄ?e giriÅ?i harika..
and a Feeling Good..
Nina Simone - Feeling Good
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Bence yapabiliyorsanız link verin arkadaÅ?lar.
Yapılan bir araÅ?tırmaya göre (tamam araÅ?tırma falan yapılmadı) Ä°nsanlar tıklanacak bir link bulduÄ?unda gösterilen yere gitme oranı googleda aranacak ifadeyi vermeye göre%42 daha fazlaymıÅ?. =)
Youtube, dailymotion veya grooveshark kullanılabilir bence.
(Hatta ilk mesajımı düzenleyeyim)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ya o gene iyi, bir müzikal parçası dilinize takılır, hayatta bulamaz, kafayı yersiniz.
Geçenlerde Å?u Bouree takıldı dilime, Bach'tan. Ama Jethro Tull versiyonu, sonra nerden girdiÄ?ime aklımı fark ettim. Malmsteen'ın (En sevdiÄ?im gitaristtir) bir gitar solosunda duymuÅ?um Ä°smini bilmediÄ?im için ne olduÄ?unu bulmam çok üzün sürdü, çıldıracaktım.
Geçenlerde bir de bir parçayı arkadaÅ?ımın telefonu çalınca duydum, Allah'ım kafayi yiycem bulamıyorum Å?arkı ne, arkadaÅ?ın telefonu da yok bende, ona da soramıyorum, gecenin bir yarası bir diÄ?er arkadaÅ?a sordum "Lan Melih'in tel'inde çalan parça ne!"
Geçenlerde Å?u Bouree takıldı dilime, Bach'tan. Ama Jethro Tull versiyonu, sonra nerden girdiÄ?ime aklımı fark ettim. Malmsteen'ın (En sevdiÄ?im gitaristtir) bir gitar solosunda duymuÅ?um Ä°smini bilmediÄ?im için ne olduÄ?unu bulmam çok üzün sürdü, çıldıracaktım.
Bu arada Guy Ritchie'nin muhteÅ?em bir filmi olan, "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"dan duyduÄ?um "Man Machine" adındaki Robbie Williams Å?arkısı da harikadır. Robbie Williams sevmem ama bu Å?arkı günlerce aÄ?zıma dolanmıÅ?tı.
http://www.youtube.com/watch?v=_QAAFoekurc&playnext=1&list=PL1DAEE411CC009139&index=20
Bouree'nni Jeftro Tull versionu benim de zaman zaman dilime bazen de flüdüme takılır Ã?alması eÄ?lenceli. (Ama deli deli flüt solosu çaldıÄ?ı yeri çalamıyorum malesef.)
Alice in Chains'i ilk kez Türkiye'ye geldiklerinde dinlemiÅ?tim.
Böyle birileri paylaÅ?ınca sevdiÄ?i Å?arkı radyoda çıkmıÅ? gibi oluyor insana o yüzden böyle baÅ?lıkları seviyorum =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
YYahu bütün sitenin zevki mi aynı olur Mark Knopfler en sevdiÄ?im 5 gitarist sıralamamda (öyle küçümsemeyin, Rolling Stone dergisinin yaptıÄ?ı aptal ilk 100'den daha gerçekçi ) 3. sıradadır
İkinci sıradaki adamdan gelsin bir parça öyleyse!
Ritchie Blackmore's Rainbow grubu, en sevdiÄ?im 3 solistten birisi (ne yapayım bunu sıralayamıyorum hâlâ ) Ronnie James Dio var, yani ararsanız var
Å?arkı Gates of Babylon Mükemmel bir Å?eydir, bir de Malmsteen cover yapmıÅ?tır aslında ama Shred sevmeyenler için iÅ?kence olabilir
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum