Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: Carri26C24
    Bugün: 8
    Dün: 27
    Toplam: 89929

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 2424
    Üye: 0
    Toplam: 2424

    FrpWorld.Com :: View topic - Genel Forum Kuralları
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Genel Forum Kuralları View next topic
    View previous topic
    This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Eldarin_






    Joined: Dec 20, 2006
    Posts: -27
    Location: Yolcu

    PostPosted: Fri Jan 20, 2006 4:35 pm Reply with quoteBack to top

    Genel Forum Kuralları

    1- Site Kurallari tüm üyeler ve moderatörler için geçerlidir. Herkesin okuması gereklidir.

    2- Forum alanlarını gereksiz yere işgal etmek, huzur bozucu davranışlarda bulunmak, siyasi propaganda yapmak, site genelini ilgilendirmeyen ikili tartışmalar başlatmak ve sürdürmek, etiğe uymayan mesajlar yollamak yasaktır. Diğer kullanıcıları rencide edici, tahrik edici davranışlar, üyelere hakaret etmek, küfür içeren mesajlar yazmak yasaktır.

    3. Forum alanında yer alan yazı ve mesajların sorumluluğu mesajın veya yazının sahibine aittir. Çyeler hesaplarını başkalarıyla beraber kullanamaz, kullanıcı isim ve şifrelerini başkalarına veremezler. Çyelerin şifrelerinin başkaları tarafından öğrenilmesi durumunda oluşabilecek her türlü zarardan da üyenin kendisi sorumludur. şifrelerin başkaları tarafından öğrenilmemesi ve tahmin edilememesi için şifrelerin saklanmasına, şifrenin sayı ve harflerden oluşmasına dikkat edilmelidir.

    4.Çyelerin kurallara aykırı davranışları tespit edildiğinde sırayla birinci ve ikinci uyarılarını alırlar. Tüm bunlara rağmen aynı olumsuz davranışlar sergilenmeye devam edilirse kullanıcı süresiz olarak siteden uzaklaştırılır.

    5. Site yöneticileri veya forum sorumluları gerekli gördükleri hallerde forum alanında yer alan mesajları değiştirebilir, başka bir başlık altına taşıyabilir veya silebilirler. Uygun geri bildirim size modere eden yetkili tarafından yapılır.

    6. Bir ay içinde cevaplanmayan konu başlıkları sorumlular tarafından kullanıcıya özel bir uyarı yapmadan silinebilir.

    7- Çyelerin, FRPWorld ün sahip olduğu içeriklere aykırı isimleri ve avatarları kullanmaları yasaktır. Bu tip isim ve avatarlara sahip üyelerin hakları geri verilmemek üzere alınabilir.

    8. Sitemizde herhangi bir suretle reklâm yapmak için site adminlerinden özel olarak izin almak gereklidir. Aksi takdirde diğer kullanıcıların görüşüne açık alanlarda (Forum gibi) herhangi başka bir siteye dair bilgilendirme de dâhil olmak üzere reklâm içeren mesaj atılması yasaktır. Uymayanların mesajları kullanıcıya özel bir uyarı yapmadan kilitlenebilir veya silinebilir. Aynı hareketin tekrarı durumlarında kullanıcıya uyarıda bulunulacaktır. Uyarıya rağmen devam eden kullanıcıların üyelikleri sınırlı veya sınırsız olarak sonlandırılabilir, mesaj atmaları engellenebilir.

    9.Aynı başlığı birden fazla konu altında açamanız yasaktır. Benzer içerikli konuları bulabilmek için forumun üzerindeki siteiçi aramayı kullanınız.
    Konu Başlıklarını "yardım, pls, lütfen, bi bakın", gibi konuyu tam olarak anlatmayan ve dikkat çeken başlıklar açmak yasaktır. Konu başlıklarının konuyu anlatmasına özen gösteriniz, Aksi takdirde konu silinir,
    Yeni bir başlık açarken başlıkları hangi alt foruma dahil olması gerektiğini düşünerek başlığınızı açınız.

    10. Çye, sitenin içindeki hakları üzerinden bir çıkar elde edemez, aykırı bir şekilde kullanamaz ve eğer yaparsa bunlardan bizzat kendisi sorumludur

    11.. Forumda bulunan "Başkent" bölümü moderatorler ve adminlere özel olduğu için kullanıcıların ziyaretine kapalıdır.

    12. "Diyarın Ustaları" bölümü konusunda uzmanlaşmış kullanıcıların bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla hazırlanmıştır. Bu nedenle özel katılım şartları belirlenmiştir.
    Bu şartlar Diyarın Ustaları Başvuru Merkezinden okuyabilirsiniz.

    13. "Diyarın Ustaları" bölümüne giriş hakkı kazanmak isteyen kullanıcılar "Diyarın Ustaları Başvuru Merkezi"ne, moderator olmak isteyen kullanıcılar "Dilek Kuyusu"na mesaj atarak adminlere ulaşabileceklerdir.

    14- Sitedeki imzanızda resim, hakaret, reklam, site içeriği ile uyuşmayan, genel ahlak kurallarına aykırı, vatanın bölünmez bütünlüğüne ters düşecek zararlı unsurlar bulunamaz.

    15- Her konuda şikayetlerinizi modöretörlere ve [email protected] ’a mail atılarak iletebilirsiniz.

    _________________
    Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 2.26 Saniye