Posted:
Fri May 12, 2006 10:54 pm
Ã?zür dilerim arkadaÅ?lar. Biraz yarı yolda bırakmak gibi oldu galiba bu ha Okul iÅ?lerim dolayısıyla siteye gereken zamanı ayıramıyorum. Bu da benim son oyunum aslında bu oyundan sonra aranızdan ayrılacaÄ?ım bunu da buradan ilk sizlere söyleyeyim dedim. Oyun Kıyametin Ayak Sesleri ile senkronize ilerliyordu. Eldarin'in bana verdiÄ?i son habere göre oyunu bir süre hikaye olarak devam ettireceÄ?im. Sizler elbetteki hikaye aralarında olan durumlara dair düÅ?üncelerinizi ve fikirlerinizi belirtebilirseniz. Ã?ok daha ayrıntılı bir oyun ve güzel sahneler hazırlamıÅ?tım sizlere ama ne yazık ki iÅ?ler umduÄ?um gibi gitmedi. Yine de karakterlerinizin buldularını ve baÅ?larına gelenleri beÄ?eneceÄ?inizi umuyorum. Hikaye içerisinde bazı karakterleri öldürmeyi de planlıyorum. Uzun süre takip edememiÅ? olabilirim ama aylardır siteye girmeyen arkadaÅ?ların karakterlerinin grup içinde yer teÅ?kil etmelerinin de pek anlamı olmadıÄ?ı kanaatindeyim.
Hepinize eÄ?lenceli oyunlar ve mutlu günler dilerim.
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Evet arkadaÅ?lar, aldıÄ?ım son duyumlara göre Andero bu RP'yi de bırakmıÅ? bulunmaktadır. Ä°Å?in özü, bu RP de bana kalmıÅ? durumda maalesef.
Aynı Å?ekilde götürebilirim ama oyuncular olarak uzun zaman baÅ?ıboÅ? bırakıldıÄ?ınızı ve hakkınızın yendiÄ?ini düÅ?ünüyorum bu yüzden size iki seçenek sunuyorum. Hangisini isterseniz onu uygulayacaÄ?ım.
Oyun bu Å?ekilde, hikâye olarak devam ettirilebilir. Uzun uzun hikâye olarak kasmayacaÄ?ım. Kıyamet bitiminde genel olarak ne olduÄ?unu özetleyeceÄ?im. Bu durumda uzun süre devamsızlık yapıp oyuna bakmayanlar ölecek, ama oyuna devam etmiÅ? kiÅ?ilerin hepsi saÄ? kalacak. Yanlız bu kiÅ?iler ne tecrübe puanı toplayabilecek, ne seviye atlayabilecek, ne de ellerine herhangi bir eÅ?ya geçecektir. Kısacası karakter oyuna nasıl girdiyse, öyle çıkacaktır.
Ä°kinci seçenek olarak ise oyunu oyun olarak devam ettirmektir. Ä°lk baÅ?taki gibi devam edilir. Yine uzun zaman girmeyenler imha edilecek, ama bu sefer devam edenlerin varlıklarını devam ettirmeleri garanti altında olmayacaktır. Yaralanabilir, ölebilir, deÄ?iÅ?im geçirebilir; ama bunun yanında tecrübe puanı toplayıp seviye atlayabilir, eline eÅ?yalar geçebilir, kısacası bildiÄ?iniz RP kuralları geçerli olur.
Seçimi size bırakıyorum. Buyrun, tartıÅ?ın, bir karara varın.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Posted:
Wed Jun 21, 2006 12:13 am
Ben katılmayacaÄ?ım,Andero ve bir iki kiÅ?i ile site içinde bir hayalimiz vardı.Bir kiÅ?i azaldıÄ?ına göre hayal bitmiÅ?tir,o zaman bu rpye-benim açımdan-gerek yoktur...
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Ben devam etmek istiyorum çünkü o karakter benim çocuÄ?um gibi oldu. O zaman Necros ilk seçenek olsun. Ã?ünkü sanırım rp de bir ben, bir de Dorian olacaÄ?ız ki, Dorian karakterini yöneten kiÅ?i de oyunu bırakacaÄ?ını söylemiÅ?ti bana. Onunla tekrar konuÅ?ayım. Eninde sonunda bu rp'de ya tek kiÅ?i kalacak ki o da benim, ya da Dorian da kalmaya karar verip sayımız 2'ye çıkacak. Bir an önce ne olacaksa olsun ki, biz de karakterlerimizle yeni rp'lere girebilelim diye düÅ?ünüyorum.
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Wed Jun 21, 2006 10:44 pm
benim adıma frpworld de rp bitmiÅ?tir.
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Ben oynamayı seçerdim aslında ama öyle diyorsanız yapacak pek birÅ?ey de yok.
Anderoyla konuyu iyice konuÅ?up olayı hikaye olarak baÄ?lama yoluna gidicez o zaman. Neyse bugünlerde oldukça fazla görüyorum.
Ama koyvermeyin kendinizi böyle kaos tayfası. Yapılcak iÅ?ler var daha
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Eger Andero zamaninda oldugu gibi turlar ayda 1 donmicekse bende varm.Tabi Arayısin devam edecegini duyana kadar uzun zaman girmemistim.Krkter kagidimida bulmam gerekcek.Yinede oyunun devam etmesine sevindim. :ayyyy!: 3 kisiyz artik
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Piyango gibi çıktın valla. Hiç beklemiyordum ama olsun, iyi oldu. Yok, turları iÅ?im olmadıÄ?ı müddetçe hızlı döndürürüm ben. Zaman zaman istisnaları olmuyor deÄ?il ama, fazla bekletmemeye çalıÅ?ıyorum. Karakter kaÄ?ıdın bende vardı. Bir ara temasa geç benle, göndereyim.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Posted:
Fri Aug 04, 2006 4:28 am
Abi bböyle konuÅ?uluyo ama turu senin çevirmenle alakası yok insanlar yazmıyor, ben marcus'un rpsine baÅ?ladıÄ?ımda saçım yeni kesilmiÅ?ti kısacıktı, Å?imdi gözüme kadar geliyor ama daha bir tur geçti arayıÅ?'ta
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Oyuncuların yazmamasının sebebi zaten dur dönmez bugün ,sonra yazıyım deyip geçiÅ?tirmesinden oluo.Bu suç ta Andero nun ayda 1 tur döndürmesinden dolayıydı.Düzenli tur dönsün mazereti olan hariç herkesin düzenli bi Å?ekilde mesaj atacaÄ?ına inanıyorum
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Posted:
Fri Aug 04, 2006 10:27 pm
O zaman bir kural belirlenmeli, bu kadar beklemeyle olacak iÅ? deÄ?il sanırsam, mesela her tur döndükten sonra iki gün içinde oyuncular yazsın, buna benzer bir Å?eyler olabilir. Sen ne dersin Necros?
Yukarıda belirtilen kural zaten daha önce konulmuÅ? bir Å?ey. Herkes kendinden sorumludur. Sorun dm'den kaynaklanmadıÄ?ı sürece oyuncular da bekletme yapmaz. Yapanların karakterleri de oyunda öldürülüp kullanıcı oyun dıÅ?ı kalıyordu.. Bu oyunun ortalarında sıkça yaÅ?anmıÅ? olup oyun tekrar akıcı bir hale getirilmiÅ?tir. Ve zaten sayımız oldukça az hemen hemen her gün -özel sebeplerden dolayı bir sorun çıkmazsa- rp yapılabilir.
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Fri Aug 04, 2006 10:49 pm
Ä°Å?te bana göre mazeretli durumlarda DM hemen NPC yapmalı karakteri, mazeretsiz durumda ise direkt olarak öldürmeli ve bir daha o rp'ye girememeli...
Buna karakterini teslim edecek olan arkadaÃ…? ile dm karar vermeli.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum