Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber ArÅŸivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • KiÅŸisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » Ä°statistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    HoÅŸgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Åžifre
    (Kayıt Ol)
    Ãœyelik:
    Son Ãœye: yqiqufa
    Bugün: 16
    Dün: 23
    Toplam: 90345

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1668
    Ãœye: 2
    Toplam: 1670

    Şu An Bağlı:
    01 : ofine
    02 : yqiqufa

    FrpWorld.Com :: View topic - Ozan Akademisi ( BaÅŸvuru- Bilgilendirme )
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Ozan Akademisi ( BaÅŸvuru- Bilgilendirme ) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Thu May 11, 2006 12:02 pm Reply with quoteBack to top

    Başlık diyardaki ve diyar dışına bir nedenle çıkmış tüm karakterlerin katılabileceği bir başlıktır.

    Başlıkta söz edilen ortam rüyanın ya da düşlerin hakim olduğu bir ortamdır.

    Hayal kurması veya rüya görmesi bir şekilde engellenmeyen herkes normal RP sine devam ederken bu ortama girebilir.

    Rüyalar alemine giren bir çeşit hayal görmektedir. Bu uyurken ve uyanıkken olabilir. Hayal gerçek RP deki zamandan bağımsızdır. Kişi gerçek Rp ye döndüğünde burada olanları burada orada olanları hatırlar...

    Akademide gerçek dünyadaki ünvanlar geçersizdir. Bekçi ziyretçi ve üstat ilk günlerde karşılaşacağınız ilk ünvenlar. Tabii buna öğrenci de eklenecek muhtemelen..

    Akademiye girenler ozanlığın ilk aşamasını geçme amacı ile eğitim alırlar. Eğitim devam ederken normal RPlere de devam edilir. Eğitimi geçenler birinci seviye ozan sayılan Gerçeğin Sözcüsü olacak düzeye gelirler...

    Gerçeğin Sözcüleri saklı gerçekleri bile kavrayacak gözlem güçleine sahiplerdir. Rplerde bu karakterlerin iluzyonları bile farketmeleri kolaylaşır. Bunun yanında blöf gizlenmiş gerçekler ( somut ya da soyut olarak) bu kişiler iyi bir gözlem RP si yaptığında daha kolay bulunur.. Ama bununyanında bu kişiler bu gerçeklerin başkaları tarafından da görülmesini sağlarlar.. Gözler önüne serilen gerçekler iluzyon ya da bir hainin ihaneti ya da bir aşığın birisini nasıl sevdiği veya aslında kralın vezirinin kraldan nasıl nefret ettiği olabilir. Bunu tabii söyledikleri şarkı ve şiirlerle yaptıklarını bilmiyorum söylemeli miyim?

    Bu basit bir güç gibi görünebilir. Doğru zamanda doğru şekilde kullanılırsa birçok şeyi değiştirebileceğini söylemem gerekli mi bilmiyorum. Birkaç örnek vermek gerekirse gerçek ne kadar saklı ve karşınızdaki onu ne kadar göremek istemiyor olursa olsun hatta bilgelik düzeyi onu göremeye yetersiz şiirinizin gücü yeterince fazla ise onun görmesini sağlayabilecektir... Bunu yaparken şiirin yüzlerce kişiye hitab etmesini sağlayabileceğiniz gibi tek bir insan dışında herkes için eğlenceli ya da anlaşılmayan derin bir anlamı olan bir şiir de yaratabilirsiniz. Kısaca bu tanımda neler yapılacağı sizin hayal ve şiir gücünüze kalacak.. DM insafına da.. : )

    Gerçeğin Sözcüleri normal karakter sınıfları dışında üç ozan seviyesi alırlar.. Ama bu DnD nin bard seviyesi değildir. Klasik özelliklerin Hp gibi artmasına olanak sağlarken klasik bard özelliklerini kazandırmaz.

    Gerçeğin sözcüleri DnD kurallarına göre bardların üçten beşinci seviyeye geçecebilecekleri kadar deneyim kazandıklarında ikinci seviye ozanlığa geçmeye hak kazanırlar... İkinci düzey ozanlığa geçerken ödenmesi gereken bir bedel vardır. Bu bedel ileride açıklanacak..

    Eğer sadece ozan olmak isteyen arkadaş olursa bu arkadaşlar en başta yedi seviyeyi zaten alıyorlar. Burada da iki seviye aldığını varsayıp dokuzuncu seviye oldukları sonucuna varıyoruz. On olduklarında daha yukarı çıkmak için yeni bir eğitim almaları gerekecek. Eğitim onlara iki seviye kazandıracak. Çç seviye kendileri aldıktan sonra bir üst eğitim bir seviye kazandıracak Dört seviyeyi Rpler de aldıktan sonra ozanlığın en üst basamağına ulaşabilecekler ki bu basamak epik bir ozan haline gelmek anlamına geliyor.

    Ozan Akademisinin birinci aşamasını geçmiş ozanlar bile birbirlerini bir dövmenin yardımı ile tanıyabilirler. Dövme bir vucud lekesinin bazen saç derisinin altına gizlenir ama açıkta ise bakan bir Gerçek Sözcüsü onu görebilir.

    Akademiye girmek isteyenler mümkünse özgeçmişlerini yazabilirlerse eğitimleri daha zevkli olur. Çzgeçmiş ne kadar detaylı ve hiç olmazsa bir iki önemli öykü ile süslü olursa o kadar iyi olur.

    Bu yeni kurulan bir ozanlık sistemi her ne kadar DnD den alınanlar olsa da olabildiğince yeni bir şeyler yaratmaya çalıştım. Sanırım işledikçe sistem daha iyi hale de getirilir. Tavsiyesi olanlar bana özel mesajla ulaşabilir.

    Sorularınızı, eleştirilerinizi, yorumlarınızı da Ozan Akademisi hakkında adlı bir başlıkta belirtebilirsiniz.

    Müziğin sesi hiç kesilmesin, ozanların nameleri diyarı kutsasın...

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden

    Last edited by Firble on Thu May 11, 2006 1:20 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Lixer
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: May 04, 2006
    Posts: 511

    PostPosted: Thu May 11, 2006 1:08 pm Reply with quoteBack to top

    başlık yanlış yere açılmış gibi sanki Melek görünümlü Å?eytan

    Firble: Diyarda ozanlıkla ilgili ayrı bir bölüm yok.. Başlık aktif bir RP den çok bir çeşit sınama ve eğitimin yapıldığı bir başlık. Bundan dolayı Rol yapma alanına açamazdım. O nedenle bu konu ile ilgili başlığı agoraya açtım. Eleştiri ve fikirlerini özel mesajla bana atabilirsin.

    _________________
    Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Fri May 12, 2006 7:37 am Reply with quoteBack to top

    Çst Ozan Seviyeleri Hakkında Genel Bilgi:

    Gerçeğin Sözcüleri ozan seviyelerinin ilki idi. Diğer seviyeler hakkında genel bilgiler de şöyle:

    Kalbe Fısıldayanlar: Bu düzeye gelmiş bir ozan karşısındaki varlığa ( insan elf gnom olabilir) farklı duyguları hissettirebilir. Bir olay karşısında karşısındakinin üzülmesini sağlayabilir. Veya bir olay karşısında öfke duyulmasını sağlayabilir. Bu şiir ya da şarkının bir duygunun tüm yanlarını o kişiye hissettirmesi sayesinde mümkün olduğundan bundan bir çeşit büyü ile korunma şansı yok gibidir. ( Tabii şarkı duyulmayabilir. )

    Bu seviyedeki bir ozan artık en azından başka bir sınıfa dahil lduğu kadar ozan sınıfına dahil olmalıdır. Diğer sınıflardan aldığı yeteneklerin bir bölümünü ozanlığa aktarmaya karar vermezse bu sınıfa geçmek mükün değildir. O nedenle ozanlığın ciddi bir karar gerektiren bir aşamasıdır.

    Bu aşamada ozanların ilk defa kendileri ile özleşleştirecekleri bir çalgı aleti olur. Alet onların dostları ve aynı zamanda onurları olacaktır. Ozanlar aletin de yardımı ile belli bir duyguyu hissettirme konusunda diğerlerine göre daha avantajlı hale gelirler. Çzüntü, Mutluluk, Sevgi gibi..

    Hayal Maskecileri: Bu seviye kesin ozanlığa geçiş aşamasıdır. Gerçek Dünyada bu seviyeye gelmiş bir ozan tarihe isminin yazılmasını kesinleştirmiş gibidir. Bu seviyede bir ozan gerçek dünyanın farklıymış gibi algılanmasını sağlayabilir. İnsan zihninin en derin noktasına kadar ulaşan bir müzikle bu ancak mümkün olur. Benzer bir şekilde böyle bir ozanın müziği ile insan kendini bambaşka bir şekilde hayal edebilir. Bambaşka bir geçmişe sahip olduğunu zannedebilir. Bu iluzyondan farklı olarak beyne giden elektirik sinyallerinin değiştirilmesi ile değil.. Zihnin müziğin etkisi ile gerçeği farklı kabul etmesi sayesinde olur.

    Hayal Maskecileri artık ozanığı kesin olarak kabul etmiş ozanlardır. Henüz kesinleşmemiş olsa da muhtemelen bu seviyede karakter ozanlık dışındaki sınıflarından çekilmeyi kabul eder. Silah dışı ve silah uzmanlıklarını birleştirip bazı uzmanlıkların unutulmasını ve bunun yanında bir ozanlık uzmanlık alanlarının açılmasını düşünüyorum. Bu sayede ozanların kendilerine ait uzmanlık alanları olacak... Sadece ozanlıkla ilgili uzmanlıklar. Bunları yavaş yavaş belirleyip bu seviyeye yaklaşanlar olunca açıklamayı düşünüyorum.

    Müziğin Çocukları: Ozanlığın en üst düzeyidir... Aynı anda normal bir Dünyada bu düzeyde birden fazla ozanın olması zordur muhtemelen ( 20. seviye karakter gibi) ama fantastik dünyalarda bu kural tabii bozulabiliyor. Bu düzeyde müziğin doğa, hayvanlar, bitkiler, rüzgar, kayalar, zaman gibi farklı ögelerce bile dinlenilecek kadar güzel olduğu söylenebilir. Bu seviyede bir ozanın gerçeği müziği ile değiştirme gücü vardır.

    Elbette her seviyede gücün kullanımını sınırlayan iki etken olduğunu belirtmekte yarar var.. Bunlardan biri yadıklarınıza gösterdiğiniz özen ve diğeri de hayal gücünüz... Klasik fantastik kurgu güçleri gibi kesin tanımları olmadığı için bu güçlerin kullanılması çok daha fazla oyuncunun hayaline bağlı. Ozan RP si yapan arkadaşlara başlarda bunların kullanımı konusunda yrdımcı olabilirim. Tabii bilmiyorum ufak güçlerle büyük şeyler başarmanın daha pratik olduğunu belirtmeme gerek var mı? Ama büyük güç kullanmak istenildiğinde bunun için yazıaln şiire de özen gösterildiyse neden olmasın?

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Sun May 14, 2006 9:39 pm Reply with quoteBack to top

    Ozan Yetenekleri:

    Bu konularda tavsiyelere açığım... Ama kendi düşündüğüm ozan yeteneklerini de seçenek olarak koymak sanırım doğru olur...

    Sağırlara Ulaşma: Bu yetenek duyma yeteneği olmayan insanlarınızın da müziğinizi algılayabilmesini sağlar.. Temel olarak bunun müziğin ruhun bizzat algılayabileceği özel bir tarzda olmasından kaynaklandığı söylenilebilir.

    Hayvanların Algısı: Belirlenen hayvan türlerinde daha güçlü olmak üzere Hayvanların Sizin müziğinizi duyabilmesini ve algılayabilmesini sağlar.. Çzellikle ikinci ve üçüncü seviyede işinize son derece yarayabilecek bir yetenektir. Son seviyede bu yeteneğe tüm ozanlar sahip olsa da yine de bunun elinizde olması sizi diğerlerinin önüne geçirecektir.

    Bitkilerin Algısı: Belirlenen bitki türlerinde daha güçlü olmak üzere Hayvanların Sizin müziğinizi duyabilmesini ve algılayabilmesini sağlar.. Çzellikle ikinci ve üçüncü seviyede işinize son derece yarayabilecek bir yetenektir. Son seviyede bu yeteneğe tüm ozanlar sahip olsa da yine de bunun elinizde olması sizi diğerlerinin önüne geçirecektir.

    Çalgı İle Empati: Tüm ozanlar ikinci düzeyden sonra çalgıları ile empati kurabilirler ama bu yeteneğe sahip olanlar bunu daha önceki seviyelerde de kımi olarak başarırlar. Bu yetenek ikinci seviyede ozanların çalgıları ellerinde değilken de onların müzik yapabilmesini sağlar. Ççüncü düzeyde ise ozanlar çalgının algılanma ile algılanmama arasında bir müzik üretmesini sağlar. Bu sayede müziğinizden etkilenen insanlar bu etkinin kaynağını anlamayacaktır.

    Uzağa Ulaşabilme: Bu yetenek sizin kendinize iyi tanıdığınız birkaç insana ne kadar uzakta olursa olsun müziğinizi ulaştırabilmenizi sağlar. Sayı ozan seviyeniz arttıkça seviyenin üçte biri oranında artar. Buradaki mantık aynı anda çok sayıda kişinin zihnen ona istediğiniz anda ulaşabileceğiniz kadar iyi bilinememesidir.

    Zamanın Akışını Değiştirme: şarkının büyüsü dinleyenlere göre zamanın daha hızlı ya da yavaş akmasını sağlayabilir. Bundan etkilenme kişinin yetenek ve seviyesine ve çevresindekilerin kendilerini şarkıya kaptırma isteklerine göre değişebilir.

    Dikkat Çekme: Ne kadar gürültülü bir ortam olursa olsun şarkınızın sesinin ulaştığı insanlarca duyulmasını sağlar...

    Dans: şarkının yanında dans edebilmenizi de sağlayan yetenektir. Her ozanda bundan olduğu varsayılsa da yeteneğin alınması sizin bu konuda daha iyi olmanızı sağlar.

    Toprağın/ Nehrin ve Gölün/ Rüzgarın şarkılarını Dinleyebilme:
    Tabiiki bunlardan her biri bir yetenek.. Klasik büyücü konuşturmalarından farklı olarak her an dinlediğinizin mesajlarına açıksınız. Aslında toprak deniz göl rüzgar hep bize bir şeyler anlatır ama onları dikkatle dinlemek lazım anlamak için.. İşte siz o dikkati kazandınız. Ama onlarla konuşamıyorsunuz sadece dinleyebiliyorsunuz. Konuşmak için üst seviye gerek. Alt düzeylerde tam olarak mesela toprağın iletmek istediklerini anlamıyorsunuz. İlerledikçe şarkılar daha fazla anlam kazanıyor.

    Geçmişin Sesi: Geçmişte söylenmiş şarkıları hissedebilme yeteneğidir.. Bu yetenek bir çeşit altıncı his gibi. Bir an için orada olmuş başka bir insanı ve söylediklerini hissediyorunuz. Yetenek seviyeniz ilerledikçe güçleniyor.

    Geleceğe şarkı: Gelecekte belli bir zamanda o ortamada şarkınızın duyulmasını sağlamak.. Çsttekinden daha zor bir yetenektir. O ortamın sizin şarkınızı başkalarının hissedeceği kadar uzun süre barındırmasını sağlar..

    şimdilik sanırım bunlar alınabilecek yetenekler konusunda fikir verir. Bunların DnD ye uyarlanmsı konusunda o konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.

    Eklenecek ozan yeteneklerini bu mesaja ekleyeceÄŸim.

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Wed May 24, 2006 7:11 pm Reply with quoteBack to top

    AKADEMÄ°YE YENÄ° PERSONEL ALIMI

    Uzun ikna çabaları sonucunda büyük üstad Efla yı Palisdan ı canlandırması için kadromuza dahil etmeyi başırdık. Tüm öğrenci ve personelimizi Eflaya hoşgeldin kokteyline bekleriz. : )

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin





    Joined: Apr 10, 2004
    Posts: 3916
    Location: Ankara

    PostPosted: Wed May 24, 2006 7:43 pm Reply with quoteBack to top

    Bütün şüphelerim büyük üstad Palisdan'ı acaba yeterince iyi oynayabilirmiyim diyeydi. Ama ikna etmeyi başardılar Smile

    Teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz Very Happy Layık olmaya çalışıcam. Haftasonunu atlatınca çok daha rahat bakabilirim.

    Akdemide bulunmak bir onurdur. Çstad Palisdan'ı canlandormak da öyle...

    _________________
    Chaos is the law of nature,
    Order is the dream of man.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    FrontsideAir
    Gölge Ustası





    Joined: Aug 03, 2004
    Posts: 1245
    Location: Ä°stanbul (Ä°zmir)

    PostPosted: Fri Jun 09, 2006 10:25 pm Reply with quoteBack to top

    Diyarda aktir RP'de bulunan bir karakterim var. Acaba başka bir karakterle (ya da aynı karakterle, geçmişte) akademiye katılma imkânım var mı?

    _________________
    Spoiler:
    Kör sabahın beÅ?inde,
    Sessiz gölge peÅ?inde;
    Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

    GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Sat Jun 10, 2006 9:40 pm Reply with quoteBack to top

    Aynı karakterin bugün içinde katılabilir akademiye... Akademi gerçek dünyada değil.. Ancak rüya görürken akademiye girebiliyorsun... Mevcud karakterinle katılmak daha iyi olabilir. Ama istersen başka karakterinle de katılabilirsin tabii.

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    FrontsideAir
    Gölge Ustası





    Joined: Aug 03, 2004
    Posts: 1245
    Location: Ä°stanbul (Ä°zmir)

    PostPosted: Sat Jun 10, 2006 10:06 pm Reply with quoteBack to top

    Rüyada ha? Çok ilginç. Bir şiir yazar yazmaz katılıyorum. : )

    _________________
    Spoiler:
    Kör sabahın beÅ?inde,
    Sessiz gölge peÅ?inde;
    Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

    GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Jul 03, 2006
    Posts: 5509
    Location: Ã?anakkale

    PostPosted: Tue Jul 04, 2006 9:03 pm Reply with quoteBack to top

    Bana aktif RP yapabilmem için buraya gelmem söylendi.Evet çalgım da var.NEY

    _________________
    I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

    The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

    I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

    -Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:51 pm Reply with quoteBack to top

    Hoşgeldin kardeş... Buraya özgeçmişini yazar ya da bana yollarsan oyun daha keyifli olur.. Ama yok ben geçmişimi açıklamam özelime de kimseyi karıştırmam dersen... Zaman zaman tahminlerime de açık olmayı kabul ederek oyuna direk başlayabilirsin. Mekanı tanıma açısından başlıktaki birinci sayfadaki ilk masajı okumanı öneririm. Zaten ilk şiirini okumadan içerideki hiçbir şeyi görmeyeceksin. Sonrasını da sana tasvir ederiz.

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Jul 03, 2006
    Posts: 5509
    Location: Ã?anakkale

    PostPosted: Wed Jul 05, 2006 6:42 pm Reply with quoteBack to top

    Ad:Edmond

    Irk:Half-Elf

    Sınıf:Fighter

    YaÅŸ:28

    Boy:1,75

    Kilo:65

    Saç rengi:Koyu Kahverengi

    Saç Stili:Hafif Uzun, Dalgalı

    Göz rengi:Kahverengi

    Ten Rengi:Normal

    Görünüş:Çzerindeki kazak tam oluyor.Altındaki pantolon tozlu.Sırtında basit bir pelerin.Sırtında hafif sarkık bir çanta.Çanta da; biraz yemek, içecek ve de birkaç yedek elbise.Kılıcı çantasına geçirmiş ve yere paralel duruyor.Kılıç parlak, uzun.Pelerin dalgalı ve de sarkıyor.Ancak ayağı geçmiyor.

    Fiziksel Çzellikleri:Hafif sakallı.Bıyık yok.Yüzünde bir yara izi var.Kalıplı iri yarı birisi.Pek yakışıklı olduğu söylenemez ancak çirkin biriside değildir.

    Ruhsal özellikleri:Dünya yıkılsa umrunda değildir.Çünkü annesi de babası da ölmüştür.Sevdiklerinin ölümü onu ilk başta çok yıkmıştır ancak zamanla alışmıştır.İntihar etmemesi için 2 sebep vardır.Birisi babasının intikamını alma düşüncesi.Diğeri ise Elf dünyasından bir kızdır.Ancak kız onu hiç sevmemektedir bu da bir çöküntü yaratmıştır Edmond'da.Edmond her ne kadar çirkin olmasa da kimse ona bakmaz.Bu da Edmond'da bir çöküntü sebebidir.Ancak her ne olursa olsun o yıkılmayan biridir.Ağlayan birisidir her ne kadar sert olursa olsun çok ağlaktır.Ne olmuş olursa olsun neşelidir.Çlüm onun için bir son değildir bu nedenle ölümden korkmaz.Ancak ölüme de atlamaz.

    Sevdikleri şeyler:Kılıcı ve hayvanları çok sever.Bütün hayvanları sevdiği söylenemez ancak hayvanların büyük çoğunluğunu sever.

    Umursadığı şeyler:Elf Dünyası'na zarar gelmesi.Onlara özellikle sevdiği kıza zarar gelmesi onu çökertecek şeylerdir.

    Karakteri:Yanlızlıktan hoşlanmaz.Çok akıllıdır bu nedenle her şeyi mantığıyla ve diliyle çözmeye çalışır.Kuvveti sevmez.Ancak orglara kuvvet uygulamaktan çekinmez.Ama bu onun her gördüğü Org'a saldıracağı anlamına gelmez.Elbette aklı sayesinde sinsilik de öğrenmiştir.Org'ların yanlız anlarını bekler.Çünkü org'lar babasını sinsi bir şekilde öldürmüşlerdir.

    Geçmiş:Edmond'un babası saf bir Elf, annesi ise saf bir insan idi.BU nedenle Edmond bir Half-Elf idiEdmond'un babası Edmond'un annesi Edmond'a a aylık hamile iken orglarla yapılan bir savaşta öldü.Edmond'un annesi çok üzüldü.Ancak yılmadı.Edmond'a bakmayı tercih etti.Edmond 4 yaşına geldiğinde bakamayacağını farketti.Ancak yeterli insan dilini öğretmişti.Onu babasının akrabası olan Elf'lerin yanına bıraktı.Edmond orada Elf'lerin dilini de öğrenmişti.Sonra güçlü bir şekilde büyüdü.Zamanla boyu uzadı ve kalıp kaznadı.Artık baya iri birisi idi.Kasları güçlenmişti.İyi bakılıyordu ona.Ancak o babasını asla unutmadı ve onun intikamını almak için 28 yaşında yolculuğuna başladı.

    şiiri nereye yazacağım?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Fall-From-Grace
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Aug 01, 2006
    Posts: 13
    Location: Mordor

    PostPosted: Tue Aug 01, 2006 7:43 pm Reply with quoteBack to top

    Ben birşeyi merak ettim.Uzun zamandır kimse birşeyler yazmamış.Artık devam etmiyor musunuz Ozan Akademisine?

    _________________
    Devotion eludes
    And in sadness I lumber
    In my own ashes I am standing without a soul
    She wept and whispered: "I know..."
    Back to top View user's profileSend private message
    FrontsideAir
    Gölge Ustası





    Joined: Aug 03, 2004
    Posts: 1245
    Location: Ä°stanbul (Ä°zmir)

    PostPosted: Tue Aug 01, 2006 8:52 pm Reply with quoteBack to top

    Bölüm moderatörü 1 haftalığına meşgul, sonra devam etmeye devam edecek.

    _________________
    Spoiler:
    Kör sabahın beÅ?inde,
    Sessiz gölge peÅ?inde;
    Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

    GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi





    Joined: Mar 12, 2004
    Posts: 6496

    PostPosted: Mon Aug 07, 2006 7:47 am Reply with quoteBack to top

    Arkadaşlar üzgünüm... Bir hafta kadar bir süredir yoktum. Galadlirimi de bir süre beklemiştim. Ama her halde bir nedenle internete giremiyor Galadlirimin RP sini yazıyorum.

    _________________
    HARBE GÄ°DEN
    Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
    Orhan Veliden
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Ãœretimi: 0.60 Saniye