Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 5:41 am |
|
Eh ben de Firbleyi özlüyorum.. Ama bazen ayrılıklar gerekiyor. Umarım senin ayrılıÄ?ına daha vardır Sacokhan.
Å?ey aslında bir de pasif Rp baÅ?lıklarına girmek için karakterinin kaÄ?ıdını oluÅ?turmana gerek yok kardeÅ?... Sadece sen bir yer kur girelim katılalım.
Mesela bir hırsız loncası ne bileyim. Daha orjinal bir Å?ey de olabilir tabii. Mesela Tanrılara karÅ?ı bir grup kurarsan kesin gelirim. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 5:56 am |
|
Ya bir lonca kurmak istiyorum hırsız loncası yönetimiyle ama amacı davranıÅ?ı ilkesi farklı bir lonca. Kendim rpler oynatmak isterim içinde ama diyara etkisi olmayacaksa zevk alamam pek çünkü herkesin gerçek karakterleriyle girmesini istiyorum... Bakalım iÅ?te Å?u rp bitirirler inÅ?allah... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 5:59 am |
|
Ä°yi bir yer olursa benim giren karakterim gerçek olur kardeÅ?. Gerekirse onu gerçekleÅ?tiririm. : ) |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 6:15 am |
|
hocam siz bisiler yaparsaniz ben seve seve katilirim aslinda bard birligine girmek istiodumda ceserat edemedim...nasil girilceginide bilmiodum yani...icimde kaldi..
nese:) |
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 6:19 am |
|
Ya iÅ?te neutral bir lonca kurmak istiyorum ama gerekli koÅ?ulları bilmiyorum o yüzden öÄ?rendiÄ?im zaman bununla ilgili bir rp açma izni verirler heralde bakalım... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 4:09 pm |
|
haydaaa neden giremedin bard birliÄ?ine kardeÅ? tek yapacaÄ?ın girmek ve Å?iir yazmaktı oysa üzüldüm Å?imdi.... Orası tam anlamı ile bir RP mekanı bile deÄ?ildi. Açıkçası ben diyar ozanlarından da bir organizasyon bekliyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 04, 2007 4:33 am |
|
Sanırım Necrostan da bundan sonra rp geleceÄ?i yok, 1 aydan beri rp de bi deÄ?iÅ?iklik olmamıÅ?.Bundan sonra devam edilecekse bile rpye(ki sanmıyorum artık)ben karakterimi çekiyorum.Neyse artık saÄ?lık olsun, bi daha da forum içi bi rpye girmeye tövbe ettim. |
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust. |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 04, 2007 11:42 pm |
|
saçmalama yaaaaaa.Bayramandır hem de devam eder, sen ettiÄ?in tövbeyi tövbe ederek boz |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 12:14 am |
|
KardeÅ?im ArayıÅ? rp si baÅ?ladıÄ?ından beri turlar 1-2 ayda dönüyodu.Dm deÄ?iÅ?ikliÄ?i olduÄ?unda da eskisi gibi olmazsa devam edeceÄ?imi söylemiÅ?tim.Ama pek bi fark olmadı gene.O yüzden sadece sözümü tutarak ayrılıyorum. |
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust. |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 12:21 am |
|
Ya neden diÄ?er Rp'lere katılmayı denemiyorsun.Mesela yeni bir Rp alanı açılıyor.*Yeni bir Dünya*.Bir de ona girsene.Ya da Pan'ın Flüdü var diyar ötesinde.Å?ansını bir de onlarda dene.Hem belki hızlanır da ilerde |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 3:20 am |
|
Niye baÅ?ka rp'ye geçsinki arkadaÅ? Å?ikayet etmekte haklı. Bi rp yarıda bırakılırsa ortada bi sorun vardır demekki. Kaç aydır tur bekliyorum Å?u rp'de ayıptır günahtır ya. Bari msn'de yapılsın hızlıca bitsin... |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 6:36 am |
|
Necros'un iÅ?leri çok yoÄ?un arkadaÅ?lar o yüzden rp durduruldu. Ben de en az sizler kadar seviyorum karakterimi ne yalan söyleyeyim çocuÄ?um gibi oldu artık Shi'el'Elesia. Biraz daha sabır diyorum |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 6:55 am |
|
Sizin karakterinizin canı can da Edmond'un ki patlıcan mı?Benim de bir karakterim var ve ben de karakterimi çok seviyorum yaneee! |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 7:25 am |
|
Valla ben karakterime 2004 ten beri bakıyorum gözümün nuru oldu resmen ödüm kopuyor resmen ona birÅ?ey olacak diye |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 06, 2007 9:40 am |
|
ArkadaÅ?lar bekleyiÅ? duyumu yüzünden üzgünüm. Lord Necros sanırım bu aralar biraz yoÄ?un
Oyunu ben devralacaÄ?ım.
Bana dökümanları yollayıca senaryoyu vesaire de oluÅ?turup BaÅ?larız.
Pandemoniumda ilginç bi yolculuk olacak. Kimler var Å?imdi birdaha elleri görelim.
Kimse de gitmesin lütfen oyuncuya ihtiyaç olacak. Az kiÅ?iyle çok da zevkli olmaz deÄ?il mi... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
|
|