Author |
Message |
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 10, 2007 5:03 pm |
|
FRP alanında önünüze hangi meslek sunulsa mutlu olursunuz?
Ben kural sistemi yaratıcıları içinde olmak isterdim. Aklıma takılan onca Å?eyi çözümlemek ve dünyanın pek çok yerindeki kiÅ?iye iletmek gerçekten güzel olurdu. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Aug 10, 2007 5:58 pm |
|
Kural testeri olabilirdim. Ya da hikaye ve senaryo yazma iÅ?ini üstlenirdim sanırım. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 10, 2007 6:44 pm |
|
Setting Designer |
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(") |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 10, 2007 7:28 pm |
|
God of War tarzı birÅ?ey olursa kesinlkike senaryoda olmak isterdim. DiÄ?erlerinde ise karakter yaratımı olabilirdi. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
slickblade
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 11, 2007 2:57 am |
|
Ben de diyar yaratıcı olmak isterdim. Tabi bu diyarları resimlendirmek ve kitap olarak okuyucuya sunmak da epey çekici . |
|
|
Back to top |
|
|
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 11, 2007 4:01 am |
|
Bende baÅ?kalarının yarattıÄ?ı Å?eyleri çizgilere taÅ?ımak isterim. En iyi fantastik konularda çizdiÄ?im için çok cazip bir teklif olurdu. |
_________________ Giden o eski dünler; geçmiÅ?in karanlıÄ?ında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla aÄ?ladım... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 15, 2007 5:19 pm |
|
Yeminerin ortaya çıkarttıÄ?ı bir fikir var. Ã?Ä°zerlik ve senaryo hakkında bu kadar istekli iseniz bence bir bakmanızda yarar var. Kadro Å?u anda forumda görüldüÄ?ü kadar ise az kiÅ?iden oluÅ?uyor. Bence sizinde çorbada tuzunuz bulunsun.
http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7038&highlight=
|
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
|
|