.
"Grimburg" başka bir sitede benim başlattığım ve birkaç arkadaşın daha emek verdiği ortak bir fantastik roman projesiydi ama bir müddet sonra sanırım insanların hevesi geçti ki durdu. (Hızlı başlayıp sonradan duran projelerle dolu etrafımız. Halbuki uzun soluklu tadını çıkararak, aceleye getirmeden ve bir an önce bir sonuca ulaşmak gibi kaygılar taşımadan, zevk alınarak yapılsa belki de sürüp gider yazılan eser)
Neyse isteyen hikayeyi okuyup, hoşuna giderse devamına yazabilir. Yeni karakter eklemeye gerek yok bence (ama yazanın keyfi bilir) çünkü kalabalık bir kadro var öyküde. şimdiye kadar dahil olmuş karakter listesi şöyle:
Karakterler: (yorumlar benim düşüncelerim)
Aldo Zukkaban: Hırsızlar Loncası üyesi, yakışıklı.
Thumbar Zubin: Kral, duyarsız
Tomi: Zarif hırsız, esprili
Kan: Kör idam mahkumu, acıların çocuğu
Tordek Ungart: Cüce, asabi, idam mahkumu, küfürbaz, esprili
Fonkin Ningel: Gnom, illüzyonist, kimyager, mekanikçi, esprili, idam mahkumu
Rosanne Maria Zubin: Kraliçe, duyarsız, cahil
Archibald Matierlis: Kralın ticaret ve bütçeden sorumlu yardımcısı, zeki, sorumluluk sahibi
Thoxilius Korbon: Kralın baş yardımcısı, astrolog kahin, büyücü, sinsi entrikacı
Prenses Alara: 18 yaşında genç, güzel bir kız, biraz annesine çekmiş
Cellat Bora: Cellat, gaddar, işkenceci, maskeli
Aramil Liadon: Elf, yay ve kısa kılıç taşıyor, iyimser
Soveliss Amakiir: Elf, yay ve kısa kılıç taşıyor, hiddetli, ırkçı
Laucian Nailo: Elf, idam mahkumu
Charlotte Maxim: Müşterilerini ilaçla uyutup soyan fahişe
Naome Exidion: Işık Savaşçıları örgütünün teğmeni
Theodor Exidion: Büyücü tipli idam mahkumu
Lorenzo Exidion: Çalgıcı, ozan, saf bir genç adam
“baba” Harpo: Cıvık İstiridye Hanının sahibi, iyi ve güçlü bir adam
Son olarak hikayenin devam etmesi açısından idamların gerçekleşmemesinin aşikar olduğu okuyan tarafından anlaşılacaktır herhalde.
Bakalım okuyan ve yazan çıkacak mı?
Last edited by dwaxer on Sun Feb 10, 2008 6:04 pm; edited 1 time in total
Sevgili lightflarer beğenmene sevindim. Ancak Grimburg ile ilgili yorumlar buraya yazılsın, romanın altına yazdığın yorumu silersen sevinirim. Çünkü belki hikayenin devamı yazılacak o tarafa.
Posted:
Mon Feb 11, 2008 11:07 am
Ben halletim o durumu oradaki mesajı sildim, fakat buraya diyer mesej taşıma yolu ile getirlmiş bu sebeple buradakide gitti. Kusura bakma lightflarer yorumunu yeniden yapabilirsin buraya.
dwaxer emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Çalışmalarının devamını dilerim.
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.