yakındaki silah dükkanının sahibi olan olan komşumun evine girer koli bandı ve dükkanın anahtarını çalarım, sonra gider silah dükkanından gerekli alet edevatı çalarım, ordan da direk bankaya gidip milleti rehin alır, sağını solunu bantladıktan sonra tüm parayı hortumlar toz olurum
efendim?? ne prensesi abi hangi devirde yaşıyoruz!!?
İngiltere prensesi olabilir?!?!?! Ben kaçırırım vallaha, ama güzel değil be ya
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Fri Apr 17, 2009 7:00 pm
Edmond wrote:
Lord_Feanor wrote:
yakındaki silah dükkanının sahibi olan olan komşumun evine girer koli bandı ve dükkanın anahtarını çalarım, sonra gider silah dükkanından gerekli alet edevatı çalarım, ordan da direk bankaya gidip milleti rehin alır, sağını solunu bantladıktan sonra tüm parayı hortumlar toz olurum
efendim?? ne prensesi abi hangi devirde yaşıyoruz!!?
İngiltere prensesi olabilir?!?!?! Ben kaçırırım vallaha, ama güzel değil be ya
ingilizlerin hepsi tipsiz abi
bu arada beya falan.. nerelisin sen?
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar<br>Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa<br><div>Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan<br>Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan</div><div>Bulan ya da kaçıran kişiy
Ben Çnce Banka Nın Planlarını Ele GEçirmek için şehir Kütüpanesine Bİr ziyarat. Olmadı şehir Yapılarının ARşivlerine Ziyaret...
Uzun Süreler nernde nasıl gireceğime DAir bir Plan
TAbi Çle Torba Torba Para Alacağıma ( Beni YAvaşlatır) küçük mücefer yada O anda Orda saklanan Bir Değerli taş.
KAçış Planı.yapılır. ARkasından şehirden Kaçmam Çünkü Çabuk Dİkakt çekillir...
tabi. Gece Yapılacak Soygunda GEce Bekçisini SEsiz Bİr şekilde Çldürmekte Çok Zevkli olacaktır..
Prenses e Gelince Odasını da önce Kendisini TAvlarım ARdından Onu Sonra odasını Soyarım
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEFFA
Nowoczesne projekty domów energooszcz?dnych i pasywnych
Nowoczesne projekty domów zmierzaj? w kierunku wi?kszych okien i ich wi?kszej ilo?ci. Warto pomy?le? o wp?ywie okien na komfort Twojego domu i upewni? si?, ?e otrzymujesz najlepsze rozwi?zanie okienne, które spe?ni Twoje unikalne wymagania i sprawi, ?e nigdy nie b?dziesz ?a?owa? dokonanych wyborów.
Elewacyjne okna aluminiowe to jeden z najwa?niejszych zakupów podczas budowy domu. S? one niezb?dne dla Twojego komfortu, a tak?e zdrowia, dlatego zas?uguj? na szczególn? uwag?, upewnij si?, ?e dokonujesz w?a?ciwych wyborów.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.