Author |
Message |
Lord_Feanor
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 5:33 pm |
  |
evet çok var ama iki klasik dışındaki adayları yakın tarihten koydum.
evet görelim bakalım  |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar<br>Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa<br><div>Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan<br>Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan</div><div>Bulan ya da kaçıran kişiy |
|
Back to top |
   |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 6:32 pm |
  |
Twilight oylayanları siteden banlıyoruz Van Helsing ftw |
|
|
Back to top |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 6:35 pm |
  |
Van Helsing iyidir...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
devrimk
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 7:16 pm |
  |
|
Back to top |
  |
 |
Lysana
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 7:17 pm |
  |
Ben oyumu vampirle görüşmeye verdim ama ,dizi olarakta trueblood'ı çok sevdim en iyi vampir dizisi trueblood diyorum ayrıyetten  |
_________________ Bir Å?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise.. |
|
Back to top |
   |
 |
Lord_Feanor
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Feb 01, 2010 7:24 pm |
  |
o listede matrix, transformers, spider man gibi filmler de varken pek itibar edilmemesi gerekir sanırım o sayfadaki yorumlar da bu doğrultuda zaten. hatta yorumlardan biri benim  |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar<br>Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa<br><div>Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan<br>Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan</div><div>Bulan ya da kaçıran kişiy |
|
Back to top |
   |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 12:45 am |
  |
"I am going to give a choice, I never had."
Lestat |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Illyra
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 12:51 am |
  |
from dusk, till dawn için oy veren benim. oyumu söyleyeyim de kafa karıştırmasın. |
  |
 |
Dura
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 9:20 am |
  |
film sayılmaz..
ama vampir deyince aklıma sadece Angel gelir..
tek geçerim, kimseyle kıyaslamam..
Buffy gibi bir saçmalıktan bu karakteri çıkaran ve ayrı bir seri haline getiren yapımcıların da gözlerinden öperim..
"Angel da kimmiş..?" diyenler için geliyor, Ankara Radyosu sanatçılarımız seslendirecek;
Angel Jeneriği..
http://www.dailymotion.com/video/x2jwvy_angel-generique-saison-1_shortfilms |
_________________ Aurë entuluva...!! |
|
Back to top |
   |
 |
Bogus
Site Yazarı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 12:38 pm |
  |
Ben de Coppola'nın Dracula'sı ve Interview with the Vampire arasında kaldım ama oyum Interview with the Vampire'a gitti.
Coppola'nın filmine saygım sonsuz, çünkü Holywood'un vampirleri "böh" diyen canavarlar olarak değil de duyguları olan, kendi acıları, iç dünyaları olan daha sofistike canlılar olarak görmesine büyük katkı sağladı.
Ama Coppola'nın filmi Interview with the Vampire ile karşılaştırılınca çok "eski" görünüşlü kalıyor. Oysa aralarında sadece iki yıl fark var. Vampirle Görüşme ise çok daha cağdaş günümüz filmlerine yakın bir atmosfere ve oyunculuğa sahip.
Winona Ryder'ın oyunculuğundaki yapmacıklıkla bukle bukle saçları ile kameranın karşısında ışıldayan Kirsten Dunst'ınki karşılaştırılabilir mi?
Belki de bu filmin bendeki anısı çok büyük olduğu için böyle bir karar verdim. Vampir ile Görüşme Türkiye'de sinemalara 95'de Aslan Kral ile birlikte gelmişti ve ben o zamanlar 13 yaşındaydım. -Kirsten'de öyle- Ailemle birlikte sinemaya Aslan Kral'ı izlemeye gitmiştim. Filmi izleyip çıktıktan sonra sıkı bir korku filmi meraklısı olan annem çizgi filmden korkunç derecede baydığından "Vampir ile Görüşme"ye gitmek istediğini söylemişti. Tam tezat olan babam ise kan gördümü bayılır.
Sonuçta annemle ben babamı eve yollamıştık ve Vampir ile Görüşme'nin gece matinesine girmiştik. O güne kadar sinemada korku filmi kültürüm Gremlinler'den çok da fazla öteye geçmediği için film beni can evimden vurmuştu. Salondaki tek çocuk bendim ve insanlar anneme ve bana tuhaf tuhaf bakıyorlardı.
Sonra ekrana Kirsten geldiğinde kalbimin gümbür gümbür çarptığını hatırlıyorum. Yaşıtımdı ama vampirdi! Bir oyuncuydu ama gerçek gibiydi!Çok güzeldi! İnsan çocukken hayal gücü daha güçlü olduğu için bazen gerçekler hayal, hayaller de gerçek gibi gelir ya... Kirsten ile birlikte işte "çocuk vampir" olayını ilk defa görmüştüm. Hiç büyüyememesi, yetişkinlerin yapabildiği bazı şeylerin onun için imkansız olması, ergenlik çağına giren bendeniz... Hepsi birlikte film resmen üçüncü gözümü açmıştı benim. Aslan Kral'dan çıkıp Vampir ile Görüşme'ye girdiğimde büyümüştüm biraz sanki...
şimdi bakıyorum da, gerçekten büyük bir yeri varmış hayatımda bu filmin. Aslan Kral'dan ise geriye sadece hatırladığım "Hakuna Matata" kaldı.  |
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div> |
|
Back to top |
    |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 3:22 pm |
  |
Ya ben diğere bastım ama Queen of the Damned listede varmış (bu arada onu gördüm ama onun benim aradığım film olduğunu bilmiyordum )
Onun dışında bu filmi izleme sebebim Vampir Lestat idi. Vampirin şarkısı diye bir kitap okumuştum Anne Rice'ın. O da Vampir Lestat'ı anlatıyordu. Vampirle Görüşme de oymuş Ben hiç bilmezdim Lestat'ın bu kadar meşhur olduğunu Eh vampirlerle aram iyi değildir ama ANne Rice hayranıyımdır Neyse, ben Queen of the Damned dedim  |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 7:24 pm |
  |
"From dusk, till down" filmini pek bilmediğimden, tek rakibi olabilir düşüncesiyle, youtube'dan izledikten sonra kararım, "Interview with the vampire" filmi yapılmış en güzel vampir filmidir. "From dusk, till down" filmi de gerçekten güzelmiş ama rakibi çok dişli ne de olsa... |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
" |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 7:38 pm |
  |
Lord_Feanor wrote: |
evet çok var ama iki klasik dışındaki adayları yakın tarihten koydum.
evet görelim bakalım  |
Bir de başlığı açanın yorumlarını okumak isterim aslında ben...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Lord_Feanor
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 7:57 pm |
  |
interview with the vampire kopuyor iyi iyi
catboy wrote: |
Bir de başlığı açanın yorumlarını okumak isterim aslında ben...  |
hemen efendim. ilk izlediğim vampir filmi christopher lee(saruman) nin count dracula sıydı. güzel film ama şimdi biraz komik geliyor, yine de severim. underworld ve van helsing de kate beckinsale ablamız sayesinde çok güzel seyirlikler olmuşsa da senaryo ve oyunculuk açısından interview with the vampire hepsinin önüne geçiyor(bence). oyumu ona verdim anlayacağınız  |
|
Back to top |
   |
 |
Lydronk
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 02, 2010 8:55 pm |
  |
Nosferatu'ya tek ben mi oy verdim ya? Ama çok güzel film o!  |
   |