Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: ibocaju
    Bugün: 14
    Dün: 23
    Toplam: 90343

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1474
    Üye: 0
    Toplam: 1474

    FrpWorld.Com :: View topic - Yıldız Savaşları: Cumhuriyet'in Mirası!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Yıldız Savaşları: Cumhuriyet'in Mirası! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Breezella
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Nov 07, 2009
    Posts: 19

    PostPosted: Tue Sep 14, 2010 5:10 am Reply with quoteBack to top

    Sena da pelerinin altından silahını çıkarmış. Kendinden beklenmeyen çabuklukla bir yıkıntıyı siper alarak ateş etmeye başladı. Ani bir patlama ile irkildi. Jix sırıtıyordu. Derin bir nefes verdi. Sessizce " bununla çok işimiz var" diye mırıldandı. Sonrada imalı bir ses tonuyla " Aferin!" dedi.
    Back to top View user's profileSend private message
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Dec 03, 2007
    Posts: 1392
    Location: Bursa

    PostPosted: Tue Sep 14, 2010 4:12 pm Reply with quoteBack to top

    Koşarak silahını ilk ateşleyene saldırmıştı. Adam tekrar ateşleyene kadar kılıcıyla silahı kesmiş adamın kolunuda beraber götürmüştü. Kolu kesilen adam şaşkın halde bakarken arkadasında duran adama güce başvurarak ittirdi ve arka arkaya duran üç yağmacının birbirlerine takılarak düşmesini sağladı.

    Yukarıdan gelen Patlamayla irkildi ama oraya bakmadı. Yağmacıların neredeyse hepsi patlayan noktaya bakıyordu. Bazıları şaşırmış, bazıları korkmuş, bazıları da kızmıştı.

    *****

    Sirdar da şaşırmıştı bu patlamaya. Jix isimli insandan bunu beklemediği açıktı. Tekrar yağmacılara yoğunlaştı. Onlara saldırmıyor sadece ateş ettiklerinde kılıcıyla lazerleri onlara geri gönderiyordu. Çldürmemeye çalışarak.

    *****

    Bel bağladıkları gizli silahları patlayınca foyaları ortaya çıkmış, jedilara karşı pek bir umutları kalmamıştı. Bir kaçı kaçıyordu. Ama orada kalanlar onlardan daha fazlaydı. Bazılarıda kolu kopan liderlerine bakıyordu.

    *****

    Oheidon ustasından öğrendiklerini kullandı. Sakinleşmeye çalışarak daha az yağmacıyı öldürmeye çalışıyordu. İkisini öldürmüş, üçünü yaralamış ve liderin kolunu kesmişti. Artık yağmacıları etkisiz hale getirmeye uğraşıyordu. Bunun bedeli kopan bir el ya da kol olabiliyordu.

    *****

    Sirdar ışın kılıcıyla geri gönderdiği lazerle en fazla yağmacıların bir daha silah kullanamamasına neden olmuştu. Çldürmemek konusunda dikkatliydi. Bu arada ne kadar olursa padavanını ve gruptakileri korumaya çalışıyordu.

    *****

    Bir kaç yağmacı daha hayatını kaybetmişti. Gelen yağmacıların yarısı kalmıştı. Birazı daha canını kurtarmak için kaçıyordu. Bunlar genellikle yaralılardı. Ama daha yılmamışlardı. Kalanlar, hayatlarını kaybetmeden ganimet elde edebileceklerini düşünüyorlardı.

    *****

    Oheidon yoğun ateş altında zorlanmaya başlamıştı. Kendisini savunmaya çekmek zorunda kalmıştı. "Biraz yardım hiç fena olmaz." diye bağırdı arkasındaki gruba. Klonun ya da Jix'in bir, iki yağmacının dikkatini çekmesi onun için epey iyi olurdu.

    _________________
    Ben gelecek için hiç endiÅ?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
    Albert Einstein
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Bogus
    Site Yazarı
    Site Yazarı





    Joined: Nov 29, 2006
    Posts: 864
    Location: Istanbul

    PostPosted: Wed Sep 15, 2010 11:02 am Reply with quoteBack to top

    "Aferin" i kapan Jix zafer sarhoşluğu ile poz vermeye devam ediyordu ki şakağının yanından vınlayarak geçen bir ışın huzmesi daha savaşın bitmediğini hatırlamasını sağladı. Arkasını verdiği Jedi'lar hoplayıp zıplıyor, kalabalığı perişan ediyorlardı ama çapulcu çetesi de aptal değildi, bir kısmı Jedi'lar ile kafa kafaya savaşmaktansa arkadaki daha kolay hedeflere saldırmayı akıl etmiş, böylece Jedi'ların bütün güçleriyle yüklenmelerini engellemeye çalışmışlardı.

    Jix bir an klonu göremedi, eh Sena'da bir siperin arkasında olduğuna göre akıllı çapulcuların saldırdığı kolay hedef kendisi oluyordu. Bu yüzden Jix hemen kendisine bir siper bulup arkasına atladı.

    Aslında Sena'nın siperine doğru da yönelebilirdi, hatta orada gerçek anlamda "ateşli" dakikalar da geçirebilirlerdi ama bu düpedüz aptallık olurdu ve Jix canını çapkınlıktan daha çok severdi. Aynı siperin arkasında iki kişi hem onları kolay hedef yapardı, hem de birbirlerini kollamalarını engellerdi. Bu yüzden Jix beş adım uzakta bir speeder enkazını kendisine siper yapmıştı, ama olduğu yerden ateş hattına kafasını uzatmadan Sena'nın siperini de görebiliyordu.

    "Ah o da beni görebilse..." diye iç geçirdi Jix. Aslında istese görebilirdi ama onun yerine Sena dikkatini savaşa vermiş, fırsat buldukça siperinden uzanıp ateş ediyordu. Çyle ya da böyle kız savaşmayı biliyordu.

    Kızın iyi durumda olduğunu gören Jix siperinde dönüp bir de öbür tarafına bakmaya karar verdi. Jedi'ların ışın kılıçlarının vızıltılarını duymaya devam ediyordu ve bu iyiye işaretti. Aslında şu saatten sonra Jix'in kafasını siperden dışarıya uzatmaya da hiç mi hiç niyeti yoktu. Ama siperinde dönüp de diğer tarafına baktığında yaralı klonu gördü. Kendinde değil gibiydi...

    Çstelik daha da kötüsü Jedi'lardan kaçan bir grup klonun olduğu sipere doğru koşuyorlardı. Yol üstünde klonun da işini bitirebilirlerdi.

    Jix önce hiç siperinden çıkmamayı düşündü. Klon'dan bol bir şey yoktu, hepsi de ufak tefek farklılıklar dışında birbirlerinin aynısıydı. Hem zaten droidlerle savaşmaları için üretilmişlerdi ve bu mantıkla aslında onlar da organik bir robot sayılırlardı. "Neden kendi hayatımı onun için tehlikeye atayım ki?" diye düşündü ama sonra içinde bir şey cız etti.

    Az çok Jedi eğitimi görmüş olan Jix, Jedi'ların yöntemlerini benimsemese de, öğretisini büyük oranda benimsemişti. Klonu ölüme terk ederse bunun ilerde daha da kötü şeylere göz yummasını sağlayacağını biliyordu. Bu yüzden siperden uzanıp kaçan kalabalığa rast gele ateş etti.

    Kimseyi vuramamıştı ama en azından şimdi kendisi klonun durumuna düşmeyi başarmıştı. Kaçanlar Jix'i kolay hedef görmüş, cesaretle onun siperine doğru koşmaya başlamışlardı.

    Bu sırada Padawan''ın seslenişini duydu. Padawan yardım istiyordu.

    Jix hemen sırtını verdiği siperinin arkasında diğer tarafa döndü ve Sena'ya seslendi. Elini otostop çekerkenki gibi yaoarak baş parmağı ile kafasının arkasını, siperinin ötesini gösteriyordu.

    "Sena! Yardım et!"

    Klon bir an önce kendisine gelip savaşa katılsa çok iyi olacaktı...

    _________________
    <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div>
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Breezella
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Nov 07, 2009
    Posts: 19

    PostPosted: Thu Sep 16, 2010 5:03 am Reply with quoteBack to top

    Sena içinden " bu gerzek kendinini öldürtmese bari" derken Jix bir sipere atladı. Dikkatliydi, silahı küçüktü ve mermisi azdı. Boşa harcayamazdı. Klon'un yaralandığını fark etti. Siperden çıkıp klonun yanına gidemezdi. Tam bunları düşünürken Jix'in "Sena yardım et!" diyen sesini duydu ve o tarafa baktı.
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.58 Saniye