Author |
Message |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jul 06, 2010 11:45 am |
  |
Kendi sitesinden öğrendiğim bilgi dahilinde kampanya pazar akşamına kadar sürecekmiş.Bu durumda Possessed'in bu konuyu görüp resimi yüklemesi umarım fazla zaman almaz
Gönül isterdi ki beraber aynı tişörtü yaptırttıp buluşmalarda hem birbirimizi tanıyalım hem de ciddi bir ekip olduğumuzu etrafa gösterelim.Tabi illâ da olacak diye birşey yok, herkesin kendisinin yaptırması en mantıklısı görünüyor.Umarım Possessed buna razı olur. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Thu Jul 08, 2010 8:11 pm |
  |
Anlaşıldı toplu iş yapılamıyor. Uzun süre bu tür işlerden uzak kalacağım sanırım. Aylardır desktopumda duruyor "ejderha tişört" dosyası, yazık oldu bana göre. Ben bastırmayacağım ama eğer çizdiğim ejderhayı gerçekten bastırmak isteyen varsa bana özel mesajla e-mail adresini göndersin, ben o adrese resmin orijinal halini atayım. Büyük hayal kırıklığına uğradım yalnız... şurada site ruhu adına toplu bir iş yapalım dedik yüzümüze gözümüze bulaştırdık. Söyleyecek söz yok bence. Bana yanıt da yazmayın, konuşacak şey yok; isteyen varsa özel mesajla e-mailını atsın resmi gönderirim. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
RockSet
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Aug 26, 2010 9:42 pm |
  |
SİTE ÇLMÇş BEYLER DAğALIN |
|
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 3:23 pm |
  |
Farazi konuşmakla birlikte kargo masrafının ist-ankara 10 TL yi geçmeyeceğini düşünüyorum. 3-5 arkadaşın t-shirtü birlikte gönderilirse bu rakam daha da azalır. t-shirtler kargo ile 1-2 gün içerisinde elinizde olur(mesai saatleri vs vs.. meseleleri)
Ne zaman alıyoruz t-shirtleri basıldı mı basılacak mı? |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, karanlık aracın olsun. |
|
Back to top |
    |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 4:09 pm |
  |
Ya bu konu kapatılmıştı en son böyle konuşmuştuk...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 9:19 pm |
  |
Organize olamamaktan kaynaklanan sorun yüzünden dağıldık.Yoksa inanın çok istediğim birşeydi.Hatta konuyu 3-5 kez hortlatmışızdır da, keşke olsaydı ama sonucun sinirli bitmesi beni daha çok üzdü. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 10:07 pm |
  |
Hımm, çizer arkadaş resmi bana iletebilirse ben tisho dan bastırtmak istiyorum. Olabilir mi? Siteye konulanı oraya koyduğumda anca arma boyutunda oluyo Olabilir mi? |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
|
Back to top |
    |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 10:26 pm |
  |
Aslında ben de istiyorum ne kadar tutyor ki. Bana da bastırıp bir hesap numarası versen sonra ücretli kargoyla yollasan olabilir mi ki aslında yeminer =)
Genelde burada işi büyütmeye kalkıştı insanlar sanırım büyüdükçe de patladı. basitten almak lazım belki. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 08, 2010 10:35 pm |
  |
Çyle Efla resim bana ulaştığında iki tane bastırıyorum Eflacım. Muhtemelen kargo seçeneği vardır, bana adresini yollarsın. Geri kalanını da aramızda hallederiz. |
|
Back to top |
    |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Dec 09, 2010 4:54 am |
  |
Benim kendime ait frpworld tisortum var aslinda, dogrudan frpworld logosunu kullanmistim, ama sanirim yikanamiyor tisort o nedenle giyemiyorum.
Bunu sunun icin yazdim, ben de logoyu bastirdigimda logo tisorte basacak boyutlara geldiginde cok net olmuyordu, ama garip bir sekilde, logonun net olmayan hali sanki daha guzel durdu, en azindan benim bakis acimla..
Belki mevcud tisort resmi de daha guzel durabilir, cok net degil olmasa bile. |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 09, 2010 7:43 am |
  |
Yok ya, net olan versiyonunun güzel olacağına inanıyorum ama olmayanı da denerim bir ara frpworld benim için çok şey ifade ediyor, birazcık masraf önemli değil :p senelerimi geçirdim burada  |
|
Back to top |
    |
 |
|
|