Author |
Message |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue Jun 01, 2010 11:17 am |
  |
Firble wrote: |
Yav İkinci resimdeki adamın göğsündeki kalp şeklindeki aksesuar değişik olmuş. Bu arada o aksesuar mı? Yoksa daha değişik bir şey mi? Açıkçası benim epey ilgimi çekti. |
Fular o. Kimse mi görmedi daha önce yahu Yoksa ben mi anlatamadım çizimimde? |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Wed Jun 02, 2010 7:01 pm |
  |
Vallahi fark etmemisim, ya da belki fark edebilirdim, ama sekil degisik olunca insanin aklina farkli ihtimaller de geliyor hayal gucu iste... |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Fri Jun 04, 2010 5:44 pm |
  |
Aslında Alenthas'ın çizimlerinden aklıma bir şey geldi. Acaba forumda bir ana başlık açsak "Projeler" adıyla, kendi üzerinde çalıştığımız yarım işlerimizi oraya başlık açarak koysak? Arada bir proje sahibi günceller işini ve biz de üstüne yorumlar yapabiliriz. Bu kullanıcılararası fikir alışverişleri sağlar ve bizim ürettiklerimizi tek bir forum başlığı altında toplar. Hatta kooperatif işler de çıkabilir, birbirimizden yardımlar alırız. Projeden kastım insanın ürettiği her şey olabilir; bir çizgi roman denemesi, yeni bir diyar, 2d-3d oyun vs.
Olur mu acaba? |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Jun 05, 2010 2:41 am |
  |
Olabilir.... Belki forum dışında sol köşede de bir başlık olabilir, eğer tabii öyle bir başlık yaratmak zor olmayacaksa... Bilmiyorum hangisi daha iyi olur. |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
dwaxer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Sep 22, 2010 11:26 am |
  |
.
Photshopta açtığım bir resimde, örneğin bütün kırmızılar mavi olsun gibi bir şey yapmak mümkün mü acaba?
. |
|
|
Back to top |
  |
 |
dwaxer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Sep 22, 2010 11:32 am |
  |
dwaxer wrote: |
.
Photshopta açtığım bir resimde, örneğin bütün kırmızılar mavi olsun gibi bir şey yapmak mümkün mü acaba?. |
Neyse buldum galiba; image/adjusment - Hue/saturation bölümünden seçili yerlerin renk ayarlarını değiştirebiliyoruz. (Photoshop'u seviyorum)
. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Dec 13, 2010 8:43 pm |
  |
Başlığı bir dirilteyim bakalım Biraz amatör işi oldu ama sıkıldım.
 |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Mon Dec 13, 2010 9:05 pm |
  |
aslında bakanın bakış açısına göre farklı anlamlar kazanabilen çizimleri severim, zaten senin çizimlerini, daha doğrusu çizim yapma yeteneğini hayranlıkla takip eden kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Burada da ağaçlar dedim hemen, ama sonra saç köklerini de çağrıştırıyor diye düşünmedim değil. Çünkü bazıları çok ince olmuş, ondan öyle bir izlenim edindim. Çok güzel, değişik bir çizim daha beklendiği üzere, çizmeye devam...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Dec 13, 2010 9:27 pm |
  |
Yok aslında direkt ağaç Hazırlamak istediğim bir point-n-click adventure oyunundan bir kare...olacak inşallah. |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Fri Dec 17, 2010 3:08 am |
  |
Hmm agac ama renkler ve golgeler ilginc olmus, hem sanki ozellikle koyu mavi cizgiler cizilmis gibi, ama ayni zamanda dikkatli bakinca agacin golgesi gibi duruyor cizgiler... |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
|
|