Author |
Message |
Barzini
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 11, 2007 3:19 am |
  |
Arkadaşlar Vampire: the Masquerade sisteminde (oWoD) en sevdiğiniz vampiric power (discipline) hangisi? |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
  |
 |
Vitnai
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 3:13 pm |
  |
The masquerade: Bloodlines da en sevdigim dicipline domination. Protean, obfuscate ve thaumoturgy -doru yazdımmı bilmiorum- kan büyüleri tremere de. celerityde çok etkileyici tabi adamların yanına gidip pompalıyla dalmak zevkli oluo. toreadorun kurtulusu hepsi güzelde en iyi domination.
Mass suicide... |
_________________ <strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div> |
|
Back to top |
  |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Dec 19, 2010 5:39 pm |
  |
celerity+potence bayağı zevkli oluyor, godlike vampirleri bile zorlayan bir kombinasyon ama domination'da bayağı faydalı, kabul etmek lazım. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Vitnai
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Dec 20, 2010 6:34 pm |
  |
Tabi sen potence + celerity yapıp teker teker indirene kadar benim tek bir tıklamamla iş bitiyor -Mass Suicide-
Konuşmalarda avantajını dile getirmiyorum bile... |
_________________ <strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div> |
|
Back to top |
  |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Dec 20, 2010 7:02 pm |
  |
Oyundan bahsedilmiyor ama sanırım...masaüstünde rol yapma şeklindeki olması lazım |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
   |
 |
Vitnai
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 21, 2010 6:14 pm |
  |
doru ya ! sağ olasın. masaüstü oynamadım hiç. sadece PC oyunu olarak bilgim var. |
|
Back to top |
  |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue Dec 21, 2010 8:57 pm |
  |
Sitede veya internette araştırırsan eline güzel bilgiler geçeceğine eminim. |
|
Back to top |
   |
 |
Vitnai
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 7:40 pm |
  |
oyunun wikisinden okuyorum. özellikle de klanları =) |
|
Back to top |
  |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 10:16 pm |
  |
O tür siteler evet iyidir, ama bence bir şekilde özetleri okuduktan sonra pdf lerini bulmaya çalış internetten. Küçük hikayeleri de var, hoşuna gidebilir. |
|
Back to top |
   |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Wed Dec 22, 2010 10:27 pm |
  |
VTM kitabında detaylıca yazıyor böyle şeyler,
Vampire The Masquerade pdf diye arat bulursun. 60 mb bir şey zaten, ben antik yıllarda oyun oynatırken onu kullanıyordum.
Vampirler o zaman mskeli balodaydı. Ventrue'lar iktidarken Camarilla da, vampirlerin politikası, yüzlerine maske yakarak dolaşmak, insanların arasında insan maskesi takarak fark edilmemekti. Tabi bunlar eskide kaldı, artık çok nostaljik geliyor bana bunları söylemek =)
Nitekim Vtm iyidir, masaüstünde fırsat bulursan hala o oyunu oynatan birilerini kaçırma derim.. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Vitnai
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 23, 2010 4:21 pm |
  |
Tavsiyeler için sağ olun. Wiki den başta ventrue olmak üzere tüm klanlar hakkında az-çok bilgi edindim. VTMB de 7 klan var. Keşke hepsini koysalardı... |
|
Back to top |
  |
 |
|
|