Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: amyjigig
    Bugün: 34
    Dün: 35
    Toplam: 90398

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1388
    Üye: 1
    Toplam: 1389

    Şu An Bağlı:
    01 : amyjigig

    FrpWorld.Com :: View topic - Bir garip rüya
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Bir garip rüya View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    CHANGES
    BaÅ?büyücü





    Joined: Jun 05, 2004
    Posts: 754
    Location: NOWHERE NOW HERE

    PostPosted: Wed Nov 10, 2004 3:20 pm Reply with quoteBack to top

    Aslında saat henüz 18.00 olmuştu ama kışın bu vaktinde gece gibi karanlık.İşten çıkıyordum çantam omuzumda yavaş yavaş servise doğru ilerledim.Henüz kimse gelmemiş yavaşça çıktım merdivenlerinden minibüsün her adımımda sallanıyordu yavaş yavaş.Sürekli oturduğum koltuğa ilerledim,herkesin bir koltuğu vardı sessiz bir antlaşma ile belirlenmiş.Günün yorgunluğu gözlerimden akıyordu dahası içini yakıyordu.Yan taraftaki fabrikanın bacası hala o koyu renk dumanını salıyordu gökyüzüne sanki içindeki yıllardır sakladığı nefreti kusar gibi.
    Gözüm oraya takılmış kafamda eve gidip uyumak vardı sadece.Dışarıda hava karanlıktı ama ansızın aydınlndı ortalık çakan bir şimşekle.Çrperdim biraz yağmur damlaları teker teker vuruyordu cama sanki bir müzik ritmi gibi.Servisin her günkü yolcuları geldiler birer birer ve belirlenmiş yerlerine oturup hergünkü aynı konuşmalarına daldılar.Elimde kitabım yetersiz ışıkta birşeyler okumaya çalışıyordum.Servis hareket etti,fazla uzun değildi yolculuğum ilk ben iniyordum zaten servisten.Kitabıma daldığımda beni çok uzaklara götürmüştü yazar.Sonra kitabımı okumama yeten o yegane ışıkta söndü.En arkada oturuyordum kimsenin yüzünü görmüyordum böylece.Karanlık sadece karşıdan gelen arabaların farları ile bölünüyordu bir çıt bile çıkmıyordu serviste.Herkes uyudu diye düşündüm günün yorgunluğu ne de olsa.Dışarıya bakmayı sürdürdüm uzun bir süre artık gelmiştik yol ayrımına.şoför unuttu diye düşündüm dönmeyince ayrımdan.Seslendim dönüşü geçtiniz diye sadece kafasını salladı hiçbirşey söylemeden ama yolunu da değiştirmedi.Herhalde ileriden dönecek diye düşündüm ama o dönüşü de geçmişti.Sonra o kız yavaşça kalktı yerinden kızıl saçlı olan,onu ilk kez görüyordum serviste o gün.Bana doğru döndü ve yanıma gelip oturdu.şaşırmıştım bu davranışı karşısında ne diyeceğimi bilemedim.Bir elimi tuttu,
    -Sen,artık seçilmiş olansın.Zamanı gelince hükmedeceksin ilk önce hediyeni almalısın.Buna hazırmısın?
    Dilim tutulmuştu adeta hiçbir şey söyleyemiyor hatta kımıldayamıyordum.
    Kafamı sallayabildim sadece evet anlamında.
    Kız bana doğru uzandı boynumu öpmeye başladı ben ne olduğunu anlamaya çalışmadım bile.Bir ara boynumda bir ısırık hissettim aynı anda diğer yolcuların bana dehşet dolu gözlerle bakışlarını.
    -Artık kalkmalısın.
    Bu sözler çok uzaklardan dumanların arasından ulaştı bana gözlerimi açtığımda beni sarsan bir arkadaşımı gördüm.Neyse ki rüyaydı.Servisten indim ve benden sonra bir kaç kişi daha indi.Ama servis ayrılırken kızıl saçlı kızın bana bakışı ve boynumda hissettiğim acıda neyin nesi.

    _________________
    "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.64 Saniye