Posted:
Sun Dec 18, 2005 9:02 am
RP'yi sürekli takip istiyorum ama Xeyna. Sanırım 1,5-2 aydır karakterini hiç yönetmedin. Tapınak gelene kadar bana katılacaÄ?ını söyleyebilirsen seni de RP'ye dahil ederim.
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Posted:
Mon Dec 19, 2005 9:20 pm
Yaa andero oyuncaları yazınca merak ettim.Rp ye Daeya ve dreamshadow katılmadı mı?Yani onlarda mabedde deÄ?ilmi Å?uanda?
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Posted:
Thu Dec 22, 2005 3:37 am
Mabeddeler ama katılmak için herhangi bir talepte bulunmadık için onlar tapınak içindeki RP'lerine devam edecekler.
NOT: Krayns ın Pandemonium da hayatta kalabilmesinin kaynaÄ?ı Ã?ıÄ?lıkların Kalesi yakınlarında karÅ?ılaÅ?tıÄ?ı Runecaster dan aldıÄ?ı tablet parçasıdır. Ã?bür türlü çıldırır ve ölürdü biliyorsunuz.
Tablet tenine deÄ?iyorken pandemonium un derin dehlizlerinden yayılan delirtici sesleri buÄ?ulu bir Å?ekilde kulaklarına doluyor. Ve bu Å?ekilde normalin aksine Krayns a zarar vermiyor. SoÄ?uk ise, bulunduÄ?u layer a göre cold damage verebilir fakat pandemonium un bilinen soÄ?uÄ?unun dıÅ?ında yalnızca fiziksel bir soÄ?ukluÄ?u hissettiÄ?ini belirtmiÅ?tim.
Eh öbür türlü orada canlı kalabilmesi imkansızdır biliyorsunuz.
Krayns ın bulunduÄ?u pandemonium da buluduÄ?u konumu ise grupla birleÅ?eceÄ?i noktayı tam bilemediÄ?imden dolayı belirsiz bıraktım. Bir layer ın belli bir bölgesini pilot konum olarak belirlenebilir.
DM in dikkatine arz ederim...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Posted:
Tue Dec 27, 2005 11:32 pm
Olay artık kopar derim baÅ?kaa biÅ?ey diyemem.Peygamberimizde döndüÄ?üne göre artık bizi kimse tutamaz.
SALUTE sana *O* nun habercisi ve peygamberi,önünde saygıyla eÄ?ilirim. :keyifli:
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Posted:
Wed Dec 28, 2005 2:23 am
ArayıÅ? (Hakkında) adlı baÅ?lık uzun süre kalmıÅ?tı Dreamshadow ayrıca aynı baÅ?lıÄ?ı az önce üye olup olmadıÄ?ını da kontrol ettiÄ?im Kaos Karargahı'na da atmıÅ?tım. Habersiz kalmana üzüldüm. Bunun dıÅ?ında sizler kaos boyutunda RP'lerinize kaldıÄ?ınız yerden devam edebilirsiniz zira tapınak kaos boyutuna bir portal vazifesi gördüÄ?ünden bulunduÄ?unuz boyutta herhangi bir problem yok.
Posted:
Sat Jan 14, 2006 10:36 pm
ArkadaÅ?lar bu hafta 3 finalim var o yüzden tahminimce cumaya kadar giremeyeceÄ?im mazur görün.
Aynı dert bende de var hemde 2 hafat kadar ama elimden geldiÄ?ince girmeye çalıÅ?acaÄ?ım. Ben de söyliyim dedim.
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Wed Feb 01, 2006 12:49 am
ArkadaÅ?lar Å?u sıralar iÅ? nedeni ile biraz yoÄ?undum o yüzden rp ye bir türlü giremedim.
Ancak bundan sonra en az iki günde 1 girebileceÄ?im eÄ?er uygunsa Rp ye baÅ?layacaÄ?ım.
Ä°yi eÄ?lenceler.
_________________ "We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Oh be nihayet döndün yani..Bu sevindirici bi haber. Bu arada rp ye döndüÄ?ün gibi yazarlıÄ?ına da dönersen çok sevinirim.
Hadi rp hareketlenecek desenize..
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
biÅ?e sorcam legıon of damned olayı... simdi bnm tek rutbede kalmıs hani karakterımız öldu ama gururumuzla ölduk yane insan 1 rutbe verır o kadar emegımız var.. neyse simdiki yeni karakter kagıdımı nereye yolliyim?? bide rp yi dvmlı takıp edeblrm ama baslamısınız sanırsam katılabilcezmi.... bu sırada rp yı takıp edemedım cunku yenı charımla ılgılı aklımda biÅ?e yoktu bide eski char öldu ya uzuluo ınsan tabı
Ã?ncelikle rütbeler kullanıcılara deÄ?il aslında karakterlere veriliyor. Yani rütbeli karakteriniz mefta olduÄ?unda kaldıÄ?ınız yerden yeni karakterle devam etmek pek olası deÄ?il. Ayrıca *onurluca* ölmek burada pek birÅ?ey ifade etmiyor ne yazık ki. Hatta ölmüÅ? olmak bile baÅ?arısızlık. Ã?lmemiÅ? olsaydınız bunun için cezalandırılabilirdiniz bile.
Umarım felsefeyi anlamada yardımcı olmuÅ?umdur Ã?zetlemek gerekirse bir ödülü almak için birilerinin gözüne girecek birÅ?eyler yapmıÅ? olmanız gerekir. Ya da ödülü almanız birilerini iÅ?ine geliyordur Tamam biraz kötüyüz ama iÅ?ler böyle yürür
Karakter kaÄ?ıdını ise Andero ya yollayabilirsin. Bir Å?ekilde tkrar leyyona giriÅ? için rp atman gerekli. Å?u anda tapınak baÅ?ka boyutta olduÄ?u için eskisi gibi olamayacaÄ?ı kesin. En iyisi dmye sormak...
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum