Author |
Message |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Sun Nov 13, 2005 4:42 pm |
  |
Evet arkadaşlar son 3 gün. Tüm iyilikseverleri bekliyorum, özellikle tapınak şövalyelerini.. Trenimiz Thorgoriath' dan kalkıcak . Sonrası tabiki bilinmez.
Protect the world! |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
findor
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Nov 13, 2005 6:17 pm |
  |
Gökyüzü Neden Mavidir ? |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
     |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Nov 13, 2005 8:16 pm |
  |
findor wrote: |
Gökyüzü Neden Mavidir ? |
De geth!
Bayaa bir güruh oluştu sanki orada. Hepinize birden nasıl yetiştireceğim buluşlarımı. Offf! Birde sizin bana vereceğiniz paraları nereye koyacağım. Kocaman bir çuval getirmem gerekecek sizin yüzünüzden.
Benden alış veriş etmeyenin silahına sabotaj düzenler, componentlerini değiştirir, Gölgelerini aydınlatır, şarkılarına eşlik ederim ona göre. Gelirken paralı gelin sonra bozuşmayalım.  |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
" |
|
Back to top |
   |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 1:49 pm |
  |
Konumuz gökyüzünün rengi ile ilgili değildir findor. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 1:52 am |
  |
Ya kim ney neden nerd ebuluşuyoz rp ne zaman başlıyor dm benim karekter kağıdımı aldımı...?_? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEFFA |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 9:53 am |
  |
Çzür dilerim. Vizeler bastırdı pek gelemedim bu aralar. Ama en sonunda özgürüm.
şu anda elimde sadece dört kişinin karakter kağıtları bulunuyor. Kalan dokuz kişiyi de sabırla bekliyorum. Görüldüğü gibi biraz daha var oyunun başlamasına çünkü tüm grupların oyunu da büyük bir bütünün parçaları olacak. haliyle hazırlıklar biraz uzun sürüyor. Birkaç gün içinde karakter kağıtları elime geçerse (Mümkünse bahsettiğim detaylarla birlikte) çok güzel olur. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
  |
 |
Eldarin_

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 10:16 am |
  |
Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiş olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kağıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaşların karakter kağıtları oluşturulmuştur... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir |
|
Back to top |
  |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 2:38 pm |
  |
Eldarin wrote: |
Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiş olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kağıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaşların karakter kağıtları oluşturulmuştur... |
Abi bilerekmi yanlış yazdın adımı. :lol: Bu arad adımdan bir s çıkınca lich kalıyormuş geriye. Bunuda daha yeni öğrendim.  |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
" |
|
Back to top |
   |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 3:14 pm |
  |
Eldarin wrote: |
Ben sınawı bekliyorum. Ya geçersem? Bir daha yaratamam ben şit mit
Benim hiç karakter kağıtım olmadıı... (Acıların çocuğu modundayım.) |
|
Back to top |
    |
 |
Eldarin_

|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 9:18 pm |
  |
gnom ismini yanlış yazmışsam özür dilerim... o an aklıma geldiği gibi yazmıştım çünkü...
Sylvos senin sınavını verdikten sonra karakter kağıdını göndersen daha iyi olur tabi... ama lvl 8 karakterini de bi kenarda tutsan fena olmaz... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir |
|
Back to top |
  |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Tue Nov 29, 2005 8:12 pm |
  |
Karakter kağıtlarını henüz göndermeyenleri deşifre etme vakti.
wicked_one
yılmax
slach
sylvos
mertcane
şimdi eğer son dakikada bir sorun çıkmazsa perşembe oyunu başlatmayı planlıyorum. (Bakın planlıyorumi bir aksilik çıkarsa ertelenebilir ) Perşembeye kadar arkadaşların karakter kağıtlarını alsam iyi olur. Aksi takdirde elimde olmayan...eee...'talihsiz kazalar' meydana gelebilir.  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
  |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Nov 30, 2005 10:29 am |
  |
Benim mazeretim var kardeşim . Ama lv 8 karakterimde bir yanda hazır. Hemen lazım olacaksa atarım sana. |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Wed Nov 30, 2005 6:16 pm |
  |
Karakterle ilgili ilk checkte elimde olması yeterli. Aksi takdirde automatic failure sayarım, ardı da gelir.  |
|
Back to top |
  |
 |
findor
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Nov 30, 2005 8:33 pm |
  |
Gorath gelmiş hemde insan olarak
Çok şaşırdım  |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
     |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 01, 2005 1:05 am |
  |
YA 15 kişi dolmuş dedin necros... diyer grupların sayısı ile orantılımıyız ?? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEFFA |
|
Back to top |
    |
 |
|
|