Author |
Message |
sphnx
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 02, 2006 6:26 am |
|
Ben istanbulda doÄ?dum ama yaÅ?amımın büyük bir bölümü çorumda geçti.iÅ?te genelde ilk duyduÄ?unda insanların çorumdan adammı çıkar,senin yaptıÄ?ını çorumlu yapmaz diyerek ezmeye dıÅ?lamaya çalıÅ?tıÄ?ı bir Å?ehirde büyüdüm.Frp yi burda öÄ?rendim.ilk kız arkadaÅ?ımda burda oldu.Siz söylenenlere kulak asmayın derim.küçük ama sevecen bir Å?ehirdir.ankara ve samsunun arasındadır.sanayisi geliÅ?mekte bununla beraber insanlarıda geliÅ?mektedir.Yakında üniversiteside açılacaktır.Ä°yisimi siz tüm önyargıları unutun bende size leblebi yollayayım ;P .Å?u an istanbulda okuyorum.boÄ?aziçi üniversitesindeyim.istanbul hakkında yoruma gerek yok.ne demiÅ?ler Ä°stanbulu gör sonra öl.... |
|
|
Back to top |
|
|
seraphima
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 03, 2006 1:09 am |
|
Ben de Ä°stanbul'da okudum ama esen yazmıÅ? ya, karıÅ?ıklık,keÅ?mekeÅ?lik, bazı arkadaÅ?larımın problemler yaÅ?aması, Ä°stanbul'dan soÄ?uttu beni..Okulu bitirir bitirmez hemen memleketime döndüm..
Ä°stanbul güzel..Ama... Aması var iÅ?te..Sakın yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın..
Neyse, en güzeli, herkesin memleketi kendine güzel diyelim.... |
_________________ Vox populi vox dei.... |
|
Back to top |
|
|
cHa0s
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 03, 2006 8:19 pm |
|
sinop doÄ?um hala yaÅ?amım istanbulda ama |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 15, 2006 4:25 pm |
|
Ben Ankara'lıyım. DoÄ?ma büyüme Ankara'lıyım seviorum da burayı sadece hayat yok öle çok. Tek dayanaÄ?ımız Tunalı...
Ah bide Å?u öss olmasa daha çok dayanak bulurum ama..
Bir ay kaldı Aredhel sık diÅ?ini... :king: |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Imrand
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 30, 2006 4:39 am |
|
İzmir'den Ankara'ya geldim.Ankara'nında güzel yanları olsada İzmir'in yerini tutmaz diuorum.Bir kere Ankara üzerinde sanki devamlı bir kurum tabakası asılı gibi! |
|
|
Back to top |
|
|
The_Exile
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 31, 2006 7:10 am |
|
2005-2006 senesini ele alırsak.
Ä°stanbul-Stockholm-Trabzon triosu. |
|
|
Back to top |
|
|
brood
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 08, 2006 11:51 pm |
|
KütahyaLıyım..GüzeLdir..Küçüktür ya da bazen çok kocaman.. sıcagı kavurmaz, soÄ?uÄ?u ise üÅ?ütmez.. birazcık dikkat edersen..
Lakin seLçuk fizikte okuyorum yani konyada: burasıysa..amaçsız..bilmem..mevlana iyidir, osmanLı harikuLade..konya..dengesi bozuk terazi Å?imdilik.. |
_________________ Every thing is dark.. |
|
Back to top |
|
|
Zoka
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 15, 2006 10:07 pm |
|
Ä°stanbul iÅ?te abi yoruma ne gerek var. Ha bide izmirde okuduÄ?um için Ä°zmir bornova diyorum. Güzeldir Ä°zmir ya ulaÅ?ım kolay, yaÅ?amak kolay. Ama Ä°stanbulda büyüyen biri için Ä°stanbul vazgeçilmezdir tabi. saygılarımla |
_________________ White?.. Or Black?..
Zoka will born soon... |
|
Back to top |
|
|
elessar666
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 16, 2006 9:50 am |
|
izmirdenim ama Å?imdilik 2 hafta sonra finallerim bitiyor ve istanbulumakavuÅ?acaÄ?ım... izmir dediÄ?imede bakmayın burası ALÄ°AÄ?Ã?A bir sürgün kasabası gibi... hıms nonserviam dergisinde okuduÄ?um bir makalenin baÅ?lıÄ?ı geldi aklıma " BÄ°R SÃ?RGÃ?N KASABASIYDI BERGEN " evet bir sürgün yerindeyim... tahliyeme az kaldı görüÅ?mek üzere |
_________________ only i am the god in my secret garden |
|
Back to top |
|
|
Nimue
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 22, 2006 6:12 pm |
|
Merhaba,
Ä°stanbul-Kadıköy semtinde yaÅ?ıyorum.Gelecek planlarım ile bu durum deÄ?iÅ?iklik arz edebilir.. :angel: |
|
|
Back to top |
|
|
Nyctos
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 23, 2006 6:24 am |
|
Ä°zmir KsK'da yaÅ?ıyorum, yaÅ?adıÄ?ım yerde mutluyum. Görmek istediÄ?im tek Å?ey daha fazla karanlık ve sessizlik. Güzel yaz gecelerinde yıldızları izleyebilmek isterdim ama bu gelecek 100 yılda mümkün gözükmüyo.
AradıÄ?ım pek çok Å?eyi bulabiliyorum; filmler, kitaplar, müzik cdleri, güzel kızlar... Ama bir eksiklik var... Ruhum korkuya adrenaline ihtiyaç duyuyo. Bu bildiÄ?iniz sarhoÅ? olduktan sonra eve gidememe korkusu, baÅ?ka kızla çıkarken sevgilinizin arama korkusu gibi biÅ?i deil. Daha fazla, çok daha fazla heyecan içeren bir korku. Bir Silent Hill atmosferi, Ä°rlanda'nın batı sahillerindeki gotik Å?atoların mistik atmosferini arıyorum. Bilmem çok Å?ey mi istiyorum? |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 7:09 am |
|
Ä°stanbul'da doÄ?dum, Ä°stanbulda yaÅ?ıyorum, büyük ihtimalle Ä°stanbulda yaÅ?lanacaÄ?ım.
Ä°stediÄ?im herÅ?ey var burda, cafeler, spor salonları, ailem . Altı katlı bir apartmanın en üst katında yaÅ?adıÄ?ım ve dıÅ?arı pek çıkmadıÄ?ım için gürültü, trafik gibi Å?eyler bana pek dokunmuyor. Güzel yani gayet mutluyum. |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 6:16 pm |
|
iStanbuL-Kartal
Ä°stanbuL'dan baÅ?ka Å?ehir tanımammm |
|
|
Back to top |
|
|
valhalla
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 10:23 pm |
|
istanbul/kadıköy seviyorum istanbulu ben yaÅ?adıÄ?ım yer gayet güzel... |
|
|
Back to top |
|
|
xaemarra
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 06, 2006 8:01 am |
|
ç.kale.aslında buralı diilim ama uzun süredir burda yaÅ?ıyorum.
yaÅ?lanınca gelip yaÅ?amayı düÅ?ünebileceÄ?im tek Å?ehir.kendi halinde ve kordonda akÅ?am üstü bi yürümek yetiyor sıkıntılarından kurtulmasına.tarihsel güzelliklerinden bahsetmiyorum bile.
çok büyük olmasa da rahat yaÅ?anabilecek bi Å?ehir. |
_________________ Est Sularus oth Mithas... |
|
Back to top |
|
|
|
|