Author |
Message |
andy
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 22, 2006 7:15 am |
|
samsun
samsunu severim yaw kücük biyer ama olsun evden cıkmıyom nede olsa ciftlik en önemli caddesi cok ünlüdür zaten samsun bi ordan ibaret diyebilirim(bnm orayı sevmemin neredeyse tek nedeni en ii kitapcıların orda olmasıdır ) saka bir yana tarihte önemli bir yer tutan bu ili kim sevmez ormanın ve aÄ?acın bulunduÄ?u sayılı illerden ayrıca baska hangi sehir atatürk'ün sehri ki :clap: :king: :clap: |
_________________ GaaRa-adamım benim |
|
Back to top |
|
|
gunungahem
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 24, 2006 3:43 pm |
|
Bence Turkiyenin en guzel sehridir Ankara. bir sehirden ote birseydir benim icin ankara sevgisi.Sonbahari mukemmldir, kislari soguk ama zevkli gecer. kurak ve sicak havasiyla yazin ise ayriligi tattirir gitmeni ister baska diyarla, gitki ozle beni der. memur sehri derler bilenler ankara icin, dogrudur hersey tikirinda yurur, bir duzen hakimdir, her seyin yeri bellidir tipki bir kutuphane gibi.izleycek bir denizi olmasada, aksamlari sokaklar sakin eglence yerleri harektlidir.eksikleri olmasina ragmen benim icin yasanasi bir sehir ankara. ankarada yasadigim icin mutluyum |
|
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 24, 2006 6:30 pm |
|
Ben Ankaralıyım.Ve Ankara bana göre yaÅ?ayabilinecek en güzel Å?ehirlerden biridir.TAbi ki denizi görmemiÅ? birisi için.Ama denizin güzelliklerini tatmıÅ? birisini ankaraya getirirseniz boÄ?ulur gider.
Å?u an da Balıkesirin bir ilçesi olan Bandırmada oturuyorum.TAm bir sanayi Å?ehri diyebilirim ilçe olarak kalsada limanı sayesinde türkiyedeki en önemli ilçelerden birisidir diyebiliri.Bandırmaya küçük istanbulda diyenler var.Ã?ünkü Bandırma-Ä°stanbul arası Ä°DO ile 2 saatten daha az sürüyo.Ama yaÅ?anıcak bir yer deÄ?il Bandırma.Bandırma benim en son durak noktam.
Daha öncelerde babamın asker olmasından dolayı Erzincan-Ankara-Kars(SarıkamıÅ?) gibi yerlerde oturduk.
Ama genede bana göre en güzeli Ankaradır... |
Back to top |
|
|
emerus
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Aug 25, 2006 2:17 am |
|
valla ankara nedense bana çok bayık gelior..belkide alıÅ?ık diilim o sakinliÄ?e düzene...
istanbulun kargaÅ?asını gürültüsünü kalabalıÄ?ını seviyorum...
bu arada her köÅ?esi bir baÅ?ka güzeldir ülkemin orası da ayrı mesele..
ama insan alıÅ?tıÄ?ı yeri seviyor sanırım.. |
_________________ emerus "druid of elderlights"
was here... |
|
Back to top |
|
|
galadlirim
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Sep 02, 2006 5:55 am |
|
istanbul öyle garip bir Å?ey ki..bir Å?ehir deÄ?ildirdir o kaosu brındıran bir "Å?ey"dir.Seni yozlaÅ?tırır,yorar,aÄ?latır,sevindirir,eÄ?lendirir,korkutur ve nefret ettirir ama her Å?eye raÄ?men özletir.Ve bazen boÄ?ar seni insanlarıyla,kara bulutlarıyla,kargaÅ?asıyla.
Daha düzgün bi yerde yaÅ?amak isterken güzel Å?ehir Ä°zmiri görünce nasıl sıkılır insan,o kargaÅ?a içine iÅ?ler bazen.Ama bu ara öyle bunaldımki Ä°stanbuldan özliyeceÄ?im bazen belki ama Ä°zmirde de farklı duygulara kapılacaÄ?ımı biliyorum.Bazen sevecek bazennefret edeceÄ?im ama eninde sonunda özleyeceÄ?im,tıpkı istanbulun bana yaptıÄ?ı gibi.
Ä°stanbul: "İçinden deniz geçen tek Å?ehir" hoÅ?çakal... |
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ |
|
Back to top |
|
|
Witty
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 09, 2006 11:32 pm |
|
Ä°stanbul ve malesef Kadiköy.Tamam Ä°stanbul'da yaÅ?amayı kabullenebilirim ama neden Kadiköy ? BeÅ?iktaÅ? falan olsa olmazmıydı ?(Bu arada uzun süreden sonra konuÅ?uyorum çok mutluyum)
Saygılar |
|
|
Back to top |
|
|
Altalus
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 09, 2006 11:48 pm |
|
isatnbul we kadıköy.........
hoÅ? biyer burası..........1 kilometrekarelik bi alanda her türden insan bulmak mümkün...sıkılırsam bile tüm günümü insanları seerederek geçirebilirim burda...........walla hoÅ? biyer |
|
|
Back to top |
|
|
ardayaman
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 12, 2006 12:13 am |
|
Ben bu sene Ä°stanbula geliyorum üniversite dolayısıyla. Avcılarda yaÅ?ayacaÄ?ım. biçok istanbullu "avcılar istanbul deÄ?ildir" gibi Å?eyler söylesede, izmirden gelen benim gibi biri için sanırım olabilecek en güzel yer. ben beÄ?endim. "ne kadar gördünki?" diye sorarsanız sadece 1 gün diyecem ama neyse. iÅ?te ben izmirdendim. Å?imdi oldum istanbuldam. |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 12, 2006 6:34 am |
|
Avcılar yine iyi ben beylikdüzündeyim.Sen böyle diyorsan ben ne yapayım Biraz daha kassam silivriden TekirdaÄ? a geçicem.. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Arien
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 27, 2006 8:57 pm |
|
Ä°stanÃ?uL - Kadiköy.. DiÅ?ari çikip trafiÄ?ine her kariÅ?tiÄ?imda, doÄ?aL oLarak bi yerLere her gec kaLdiÄ?imda, teLevisyonu acip yine Ã?Lmemne semtinde Ã?iLmemkac yasindaki bi bay/bayan`a gasp yapiLdiÄ?ini izLediÄ?imde veya caddeLerinde her sehirdekinden cok ve acis aç cocukLar gördüÄ?ümde yaÅ?adiÄ?im bu sehrin, huzur, mutLuLuk, güven gibi kavramLardan coook uzak oLduÄ?unu hissediyorum, sanki her taraftan daha uzak. Ama geceLeri Ã?oÄ?az havasina ciktiÄ?imda, karÅ?i tarafin iÅ?ikLarini, köprüyü, bütün o gürüLtüyü, kaLabaLiÄ?i öyLe güseL bi anda gördüümde bitio hersey. Nefes aLan, deÄ?iÅ?ken ruh haLLerine sahip canLi bi Å?ehirde yaÅ?iyorum ve eeth.. KesinLikLe seviyorum |
_________________ ruhLarimis öLüm dehÅ?etine tutsak düÅ?müÅ?tü, oysa diÅ?arda güseL bi gün war.. |
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 28, 2006 1:14 am |
|
Valla ben gezginim.
Geçen sene Ä°stanbul'da oturuyodum, bu sene okul dolayısıyla Ä°zmit'e taÅ?ındım. Soora Kocaeli Ã?ni'yi beÄ?enmeyip bıraktım ve Marmara Ã?ni'yi kazandım. Bi kaç hafta içinde tekrardan Ä°stanbullu olucam Semt belli diyl henüz hehe bakalım "en öÄ?rencinin halinden anlayan ev sahibi" hangi semtteyse orda olucam büyük ihtimal |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Oct 31, 2006 4:41 am |
|
Aslinda brn hem Ankara hem Bruxelles diyebilirim her iki sehride taniyacak kadar yasadim tabi aralarinda daglar kadar fark var bruxelles de buldugum eglenceyi ankarada bulamiyorum (kastim arkadas ortami degil) tek basina isien aninda vakit gecirebilecegin birilerini rahatlikla bulabiliyorsun ama ne olursa olsun HAVASINA SUYUNA TASINA TOPRAGINA BIN CAN FEDA OLSUN UGRUNA .... |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 5:14 am |
|
Beckett wrote: |
İlk ben yazayım ve size örnek olsun
Ben Türkiye'de adı Å?ehir diye geçen ama özünde bir beldeye rakip olamayan il Aydın/Merkez'de yaÅ?ıyorum.Ve yaÅ?adıÄ?ım yerden nefret ediyorum.Sadece tek bir *Bulvar* ı olan bir yerdir.Bazı dostlar "ne ki lan bu bulvar" diyebilir Å?öyle açıklıyayım;
�nlü İstiklal Caddesinin 20 de 1 i bir yerdir. |
Aaaa yeni farkettim Beckett bende aydında yım.DoÄ?ru söylüyor olabilirsin bulvar da tam bulvar yanee herkesin dilinde yahu.Valla benim bulvara pek iÅ?im düÅ?mesede iyi bence zaten 140.000 nüfuslu bir yerde yaÅ?ıyoruz o bulvar bile yeter en azından temiz Bir il.
Ayrıca fazla özele kaçmıyacaksa Okuyormusunuz yoksa meslek sahibimisiniz??? |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 8:57 am |
|
Aydın/TekirdaÄ?
aydına yapılan atıfların tamamının karekökünü alın ve tekirdaÄ?a uyarlayın üstüne birde soÄ?unu ekleyin. alın size Å?ehir atsan atamassın satsan satamassın.
peh ben evimi özledim:D |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Harry Potter
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 20, 2006 5:59 am |
|
Konya - Selcuklu [Mevlana Diyarından] |
|