Author |
Message |
jacklien
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Nov 19, 2006 8:50 pm |
  |
alirim sirtima cantami ordan oraya gezerim, heryeri gezip gormeden hic bir sey diyemes insan,ki heryeri her sehri her koyu her kasabayi gezmekde cok vakit alir, ama en eglenceli kismida ordan oraya dolanmak... |
|
|
Back to top |
  |
 |
The_Exile
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 5:46 pm |
  |
Istanbul.
Bu arada bayaa zaman oldu buraya yazmayalı yahu.İlk kayıt olduğumda sadece 80-100 kişi falandık. |
|
|
Back to top |
  |
 |
izetassky
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 11:48 am |
  |
Ankara (Ashenvale Forest demek ne kadar güzel olurdu..)
daha yeniyim buralarda frp'de olduğu gibi. Sadece Beytepe Kampüsünden haberdarım...
bu dünyayı bana warcraft gösterdi... dünyaya girmenin yolu ise frp imiş meğer
selamlar millet |
|
|
Back to top |
  |
 |
Drakhan
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 19, 2006 11:40 pm |
  |
ankara eryamandanım
walla ankara gibi bir yer yok derim.kurtulmak için neler çekerim ama 3 gün ayrı kalayım hemen burnumda tütmeye başlıyor kerata...  |
_________________ Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iÄ?renç kılan gerçeÄ?in Å?eytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br> |
|
Back to top |
   |
 |
Hildorien
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 10:43 pm |
  |
Drakhan wrote: |
ankara eryamandanım
walla ankara gibi bir yer yok derim.kurtulmak için neler çekerim ama 3 gün ayrı kalayım hemen burnumda tütmeye başlıyor kerata...  |
şuan ıspartadayım okulum yüzünden.Balıkesir/Ayvalıkta kaldım 18 yaşıma kadar.Sonra ikisene ankaraya gittim.Dersane cart curt.şimdide Ispartadayım,okuyorum.
Ankarayı hiç sevmiyorum.Okuldan sonraki hayatımıda yurt dışında devam ettirmek istiyorum.Kendim için değil,ilerde eğer kurulabilirse,ailem için.
Bu arada bende eryamanda oturdum :)Eryaman en güzel yeri ankaranın. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Drakhan
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 11:16 pm |
  |
walla ankaradanda eryamandanda waz geçemem.eee nede olsa avrupanın en karanlık şehri seçildik yanlız neyle övünüyorum... |
_________________ Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iÄ?renç kılan gerçeÄ?in Å?eytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br> |
|
Back to top |
   |
 |
Gotani
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Dec 27, 2006 4:06 pm |
  |
İstanbul dan
İTÇ aşçılık okuyoruz  |
|
|
Back to top |
  |
 |
Araxiel
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 30, 2006 2:14 pm |
  |
İstanbul'da yaşıyorum Ankara'da askerlik yapıyorum. Mamak kadar pis bir yer görmedim.  |
_________________ Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaÅ?ımdır. |
|
Back to top |
    |
 |
Drakhan
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 30, 2006 11:06 pm |
  |
Quote: |
İstanbul'da yaşıyorum Ankara'da askerlik yapıyorum. Mamak kadar pis bir yer görmedim.
|
Ben bir sefer düün için gitmiştim boğaz içine hakkaten çok kötü bir yer Allah sabır versin...  |
|
Back to top |
   |
 |
Araxiel
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jan 01, 2007 12:40 am |
  |
Ankara'da da tutmuyorlar beni zaten. Afganistan'a yolluyorlar.  |
|
Back to top |
    |
 |
Ao
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jan 01, 2007 12:51 am |
  |
Ciddiysen Kolay Gelsin Sana Hayırlı Teskereler Diyim. |
_________________ <div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
Araxiel
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jan 01, 2007 12:37 pm |
  |
Ciddiyim tabi. 28. mekanize piyade (barış gücü) tugayına düştüm. En azından bir miktar maaş veriyorlar dolar olarak. Para biriktiririm bitirene kadar.  |
|
Back to top |
    |
 |
Ao
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jan 01, 2007 12:43 pm |
  |
Dualarım Seninle  |
_________________ <div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
Daeya
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jan 01, 2007 2:24 pm |
  |
Arkadaşlar bu bölümde sohbet etmek yok Gerekli açıklamalar ilk sayfada yer almaktadır. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
  |
 |
Lupus Nigra
Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Tue Jan 09, 2007 12:04 am |
  |
Gem of the West yani İzmir.
Aslen Ankara doğumluyum gözleimi İstanbulda açtım, Ama İzmire geldikten sonra hayatımın geri kalanını hangi şehirde geçirmek istediğimi farkettim.
Sadece körfezi değil insanı da güzel olan (kızlarından bahsetmeye bile gerek yok) bu şehir içime işledi başka hiçbir yerde kendimi bu kadar evimde hissetmedim.
Kısacası bu şehri seviyorum. |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
  |
 |
|
|