Author |
Message |
FrontsideAir
Gölge Ustası

|
Posted:
Tue May 30, 2006 7:37 pm |
  |
|
Back to top |
    |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Fri Jun 09, 2006 3:51 am |
  |
logan wrote: |
Hemende kızamışş.. hemende kızarmış...
Diyer kolum olsaydı ben sana gösterdim...
Çlümü... |
Demiş arkadaş.. Böyle kuru kuru gitmez ama bu.
Peki Logan, sana bir fırsat veriyorum. Madem bu kadar çok güveniyorsun kendine 4 kollu olarak benimle savaş. Savaş bir düello gibi olacak ve rp ile alakalı olmayacak. Tarafsız bir dm seçilecek ve bu düello noktası noktasına rp alanı ya da karargaha aktarılacak... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jun 09, 2006 6:53 am |
  |
Tmm.. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEFFA |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Fri Jun 09, 2006 4:40 pm |
  |
Velet gibi davrandığınızı söylemeden edemeyeceğim. Ama keyif sizin keyfiniz. Aranızdaki tartışma noktalandı diye varsayıyorum. Turu bugün döndürmeye çalışırım ama çok hastayım, muhtemelen ancak yarına başarabilirim. Her halükarda tartışmayı bitmiş sayıyorum. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
  |
 |
Ensiferum
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Jun 10, 2006 6:58 pm |
  |
Kavgayı izleyebiliyormuyuz. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Sat Jun 10, 2006 7:36 pm |
  |
Düello muhtemelen MSN'de yapılır, ama eğer isterlerse bir başlıkta da deneyebilirler kendilerini.
Evet, turu ilerletip ilerletmemeyi çok düşündüm. Normalde haftaya yapmam lazımdı. Ama battı balık yan gider dedim. Buyrun, fırından yeni çıktılar. Sıcak sıcak..  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
  |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jun 12, 2006 6:37 am |
  |
Geçmiş olsun... Necroscuğum
Yenile bilirim... çünkü karşımdak ki kişi ustalık sınavını GEÇEBİLMİş...
Biri...
ama bu frp ne oalcağı beli olmaz. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEFFA |
|
Back to top |
    |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Mon Jun 12, 2006 6:31 pm |
  |
logan wrote: |
Geçmiş olsun... Necroscuğum
Yenile bilirim... çünkü karşımdak ki kişi ustalık sınavını GEÇEBİLMİş...
Biri...
ama bu frp ne oalcağı beli olmaz. |
Yanlış söyledin koç, ben düzelteyim o 'yenileceğim' olacaktı.
Bekliyorum boÅŸ bir vaktini. Dm de buldum bak... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 14, 2006 8:46 am |
  |
Msn demi yapılacak...
yoksa.
BAşlık mı açılacak erkancım? |
|
Back to top |
    |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Jun 14, 2006 1:39 pm |
  |
Hayır koçum, msn den iki dakika da halledip geçiririz uygun bir başlığa burada  |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Wed Jun 14, 2006 2:07 pm |
  |
Başlığa lüzum yok. Kendi aranızda halledin. Diyara geçen bir şey değil bu dövüşünüz. Buraya başlık açılmaz o yüzden. |
|
Back to top |
  |
 |
FrontsideAir
Gölge Ustası

|
Posted:
Sat Jun 17, 2006 2:01 pm |
  |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 1:33 pm |
  |
Beyler, rica ediyorum BÇTÇN RP'leri okuyun. Hatalarınızı habire sizlere anlatmaktan dilimde tüy bitti artık. Yeter yani lütfen. |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 3:28 pm |
  |
Yaaa bunu belki sormamam lazımdı... Ama son yazdığım şiiri nasıl buldunuz? Zaman ve ev ortamım izin verdiğince güzel yazmaya çalıştım bunu... |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
calis
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 7:02 pm |
  |
Firble wrote: |
Yaaa bunu belki sormamam lazımdı... Ama son yazdığım şiiri nasıl buldunuz? Zaman ve ev ortamım izin verdiğince güzel yazmaya çalıştım bunu... |
Firble yannış rp nin konuşma topiğine atmışsın  |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
   |
 |
|
|