Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 3:32 pm |
  |
on kasaba savaşının sonu herkese hayırlı olsun. En kısa zamanda şiirleri toplayacağım. Eğer kurallara aykırı değilse ocak başı hikayelerine toplu halini tekrar yazarım. |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 6:23 pm |
  |
Yok canım neden kurallara aykırı olsun? Zevkle bekliyorum.  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Aug 04, 2006 10:29 am |
  |
Kıyametin bir ayağı bitti demek, on kasaba savaşı okuyabildiğim kadarıyla güzel bi rp idi. Oyunculara ve dm 'imize teşekkürler  |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, karanlık aracın olsun. |
|
Back to top |
    |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Aug 07, 2006 8:34 am |
  |
Çnemli değil. Son bir şiir yazacam savaşı bitiren olaylarla ilgili. RP yi bekliyorum. Horcel le Cervantes çok da iyi anılmadılar kusura bakmasınlar. Ama Cervantes son şiirde kendisini biraz temize çıkaracak muhtemelen. Eğer öbür taraftaki işi başarı ile halledip de bunu Peter öğrenirse Horcel de öyle olur her halde.
Bakalım şiirleri bir araya getirince ne olacak? |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Aug 21, 2006 2:25 pm |
  |
arakdaşlar staj sebebiyle rp yi istemeden ihmal ettim sanrım hepinizden ozur dilerim simdi de isyerindeyim kacak yazıyorm tekrar ozur diler iyi oyunlar dilerim |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
demarch
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Oct 04, 2006 8:00 pm |
  |
yav oyun durdu mu?son rpden sonra 1 hafta geçti neredeyse.neyi veya kimi beklediğimizi açıklasa birileri.sayın DM Lord Necros bi açıklama yapsa...hani bu hafta zor önümüzdeki haftalara bakacağız vs vs.. |
_________________ quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.) |
|
Back to top |
  |
 |
FrontsideAir
Gölge Ustası

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 3:13 am |
  |
|
Back to top |
    |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 2:15 pm |
  |
İyi ki biraz geciktik. Hemen isyan hareketleri başlamış. Alın size RP!  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 2:25 pm |
  |
Keşke ben de alsaydım o RP'yi
Yav bekle bekle sıkıldım
Gazete manÅŸetlerinde:
Sabreden Frp'ci
Sabretmekten geberdi |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 2:33 pm |
  |
şimdi bir açıklama yapayım.
Oyunda turu dönmeyen arkadaşların çok büyük çoğunluğunun karakteri şu anda uykuda. RP'lerde karakterler her ne kadar birbirinden ayrı gitse de, olaylar eş zamanlı gitmekte ve şu anda gecenin ilerleyen saatlerindeyiz. Sabaha bir ilâ iki saat filan kaldı. Bazı arkadaşları oyunun daha başlarında uykuya yatırdığım için özellikle onlar çok beklediler, biliyorum, bunun için de özür dilerim. Oyuna sonradan girenler ve araya giren bazı dövüş turları oyunun bu kadar uzamasına neden oldu ama sizi temin ederim ki çok az kaldı. Yakında çalar saatiniz çalacak, merak etmeyin.  |
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 2:43 pm |
  |
Yav ben şimdi pek anlamadım.şu anda oyunda gece ise.Benim adam kaç saattir uyuyor.Arada yaklaşık 6 tur var.Her tur 1 ssat mi sayılıyor.Ki eğer öyleyse benim adam 2 kez uyuyup uyanmıştır şimdiye kadar |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 2:57 pm |
  |
Hayır, RP'ler eş zamanlı gidiyor. Her RP birbirinin devamı. Turlar kişinin hamlesine göre sonraki birkaç saniye ile birkaç dakika arasında zaman kaplıyor. Bazıları uyudu ve gece boyunca uyku halindeler. Diğerleri ise hâlâ hareket ediyorlar. Bu kalan son birkaç kişi de uyuduğunda, RP'yi gündüze çevireceğim ve herkes uyanmış olacak.  |
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 3:00 pm |
  |
Nasıl yani?Toplam kaç kişi uyuyor ki? |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 3:02 pm |
  |
Valla oyuncu sayısı konusunda ipin ucunu kaçırdım maalesef.  |
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 3:04 pm |
  |
Çyleyse kalanlar kimler.Çünki fazla online olan kişi göremiyorum ben sitede.Yani genelde online olanlar hep aynı kişiler.Bu durumda diğer uyuyanlar hiç aktif olmuyor |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
|
|