Author |
Message |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 5:09 pm |
  |
Eh, uyandıklarında eğer uzun süre beklerlerse itinayla katledilmeleri gibi bir ihtimal de söz konusu.  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Oct 05, 2006 6:00 pm |
  |
Edmond un karakterinin ozan özellikleri kazanmasında umarım sakınca yoktur Necros... Agorada son derece başarılı bir ozan eğitimi tamamladı. Anladığım kadarıyla da aynı karakter... |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Oct 10, 2006 6:44 pm |
  |
mışıl mışıl... |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Fri Oct 13, 2006 8:49 pm |
  |
şu anda RP atması gereken karakterler Mathan, Estalus, Estabin ve Elrach. Bunları da bir iki tura kadar devre dışı kalınca herkesi uyandırıyorum.  |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
  |
 |
calis
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 8:46 am |
  |
Kendimi bir an lafı dinlenmeyen kender hissetim  |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
   |
 |
Captain_of_Elven
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 8:49 am |
  |
BEn valla halimden menmunun Ağustosta okulum başladı memleket izini geldi hala uyanmadım halbuki bildiğim elfler öle ağır uykuyu sevmez ama neyse:D |
|
|
Back to top |
    |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 3:18 pm |
  |
Elf'ler uykuyu sevmez.Ama ne kadar uyuduğuna bağlı.Mesela sanırım Tem Muz dan beri sadece max 3 saat geçti |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 3:48 pm |
  |
bunu hesaba dökersek çok uçuk rakamlar çıkacak mesela bir gün gerçek zamanda 2 yıl gibi birşey çıkıyorki aklım şaştı bi an... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 3:51 pm |
  |
Sonradan olay anlatılırken zaman uzatılabilir. Çrneğin son onkasaba savaşını yapabilirsem bir aya en azından iki haftaya yaymayı düşünüyorum öyküyü değiştirerek.
Onkasaba savaşı ile sonraki rpnin de arasına bir ay koyarsam... Daha hoş bir zaman akışına ulaşmış oluruz. : ) |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Oct 14, 2006 4:14 pm |
  |
Evet galiba zaman çok oynak bir şey oluyor.1 yılda 1 gün çıkıyor.Ertesi turda ise.1 günde 1 yıl.Helal olsun |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Oct 23, 2006 8:33 pm |
  |
Aslında tam olarak şöyle bir yılda bir gün çıkıyorsa o bir gün sanki bir ayda geçmiş gibi o bir günü hikayeleştirmeyi denerim. Ama kırık aynalar RP si ile başka rp arasına da daha uzun zaman koynayı denerim. Çrneğin kıyametten sonraki ilk RP kıyametten bir yıl kadar sonra başlamış olur en az. Böylece hikaye daha iyi yerine oturur. : ) |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Thu Oct 26, 2006 8:12 am |
  |
Millet kusura bakmayın. Bir süredir İstanbul dışındayım. İnternet erişimimin olmasına rağmen korkarım hiçbir karakter kağıdı vs elimin altında olmadığından yazamıyorum. Döner dönmez en kısa sürede yazacağım.
Tekrar özürlerimi sunarım.  |
|
Back to top |
  |
 |
Lord Necros
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Wed Nov 08, 2006 10:54 pm |
  |
Evet tüm turlar dönmüştür. Herkese günaydın.  |
|
Back to top |
  |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Nov 09, 2006 5:34 pm |
  |
Günaydın mı?Çldüm mü ben kaldım mı o bile belli değil
BU arada kurtadam mı oldum diye soracaktım kurtadamların solungaç veya ayakları yüzgeçli değil.Ben şimdi bir halta benzemeyen bir yaratık mıyım  |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
calis
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Nov 15, 2006 12:40 pm |
  |
Siteden uzun süre ayrı kalmayı planlıyorum o yüzden karakteri rp den çektiğimi burdan söylemek istedim.Hepinize iyi rpler. |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
   |
 |
|
|