Posted:
Sun Nov 12, 2006 2:35 pm
İsim : Ombus Yaş : 18 Cinsiyet : Erkek Irk : İnsan
Saç : Siyah Göz : Kahverengi Boy : 1.85 Kilo : 75
ST: 9
PE : 4
EN : 4
CH : 8
IN : 9
AG : 10
LK : 3
Perks: Gifted + Night Person
Skills : Small Guns + Pilot + Sneak
Ombus, New Renoda doğmuş ve doğduğu ortama uygun olarak yetişmiş bi kişidir.. Küçük yaşından itibaren silah eğitimi alan Ombus, gazino soygunlarında arabayı kullanacak şoför olarak kullanılmaya başlanınca, gangster olmak istemeyerek New Reno'daki ortamını terketmiştir..Yaşının da ufak olması, önünde koca bi hayat olması onu yanlış yola sapmasını engelleyen en büyük etmen olmuştur.. Her ne kadar iyi bi insan olsa da, yetiştiği ortam yüzünden yadırganacak hareketler yapabilir...Çevresi onun acımasız, asabi ve kurallara uymaz birisi olmasını sağlamıştır.New Renoyu terkederek yola koyulur...
Traits : Gifted + Night Person
Yener, abi Night Person Sneak'e %20 ekliyodu di mi ? Ben 20 ekliyomuş gibi oynuyorum skill üstünde..Karakrerimi verdiğin formüller doğrultusunda hazırladım, umarım hata yapmamışımdır..
_________________ With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Posted:
Sun Nov 12, 2006 3:02 pm
Night Person
As a night-time person, you are more awake when the sun goes down. Your Intelligence and Perception are improved at night, but dulled during the day. You get a -1 modifier to these two statistics from the hours of 0601 to 1800. You get a +1 modifier to these statistics from the hours of 1801 to 0600
yani günes tepedeyken Perception ve Intelligence'ın -1 alıyor. Fakat gece +1 alıyor... normalde senin int-9, per-4; gunduz int-8, per-3 olacak fakat gece iken int-10, per- 5 olacak.. budur night person... umarım yardım edebilmişimdir...
_________________ Rakı ve Balık....İÅ?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Å?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
_________________ Rakı ve Balık....İÅ?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Å?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Posted:
Sun Nov 12, 2006 3:06 pm
Hımm Night Person bütün hesaplarımı altüst eder o zaman, %20 ekler diye hatırlıyodum o bakımdan faydası olacağını düşünmüştüm..Teşekkür ederim Haldor.. O zaman düzeltiyim karakterimi hemen..
Ombus, New Renoda doğmuş ve doğduğu ortama uygun olarak yetişmiş bi kişidir.. Küçük yaşından itibaren silah eğitimi alan Ombus, gazino soygunlarında arabayı kullanacak şoför olarak kullanılmaya başlanınca, gangster olmak istemeyerek New Reno'daki ortamını terketmiştir..Yaşının da ufak olması, önünde koca bi hayat olması onu yanlış yola sapmasını engelleyen en büyük etmen olmuştur.. Her ne kadar iyi bi insan olsa da, yetiştiği ortam yüzünden yadırganacak hareketler yapabilir...Çevresi onun acımasız, asabi ve kurallara uymaz birisi olmasını sağlamıştır.New Renoyu terkederek yola koyulur...
Traits : Gifted + Bloody Mess
[Bloody Messi eklememin sebebi , oynarken birisini öldürdüğümde istediğim kadar "gore" tabirler kullanmak istememdir. Sadece görsel olarak işe yaradığını, ekstradan bi etki yapmadığını biliyorum ]
_________________ With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Posted:
Sun Nov 12, 2006 3:16 pm
Benimde en sevdiğim traitlerden biri odur aslında... yumruk atarak isnsanların böğürlerinden koskoca bir parça çıkarmak kadar zevklisi yoktur
Posted:
Sun Nov 12, 2006 3:40 pm
karakterim hemen hemen bu resimdekilere benziyor...
Posted:
Mon Nov 13, 2006 6:19 pm
Bekleyiş... Heyecan yaptım...
Posted:
Mon Nov 13, 2006 6:45 pm
Arkadaşlar oyuna karekterlerini hazırlamış iki arkadaş ile başlıyorum haldor_goraxe ve ombuspider. Ayrıca ikisinin hazırladıkları karakterlerinden ve özgeçmişlerinden gördüm ki iki arkadaşta gerçektende sıkı fallout oyuncusu , bu RP çok keyifli geçecek herkes sıkı RP ci ve bilgi sahibi.
Tur genelde haftada bir veya duruma göre iki kere dönecek ekstra durumlar olmazsa tabi. Oyuncu arkadaşları çok fazla yormayacağım onlardan düzenli bir şekilde RP leri takip etmelerini isteyeceğim sadece , çünkü göreceksiniz ki her şey birbiri ile bağlantılı gelişecek, işte bu sebeplerle dikkatli takip edin RP leri.
Neyse hadi başlayalım artık hepimize kolay gelsin .
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
DT DR
Normal 0 / 0 %
Laser 0 / 0 %
Fire 0 / 0 %
Plasma 0 / 0 %
Explode 0 / 0 %
-----------------------------------------------
Traits : Fast shot, skilled
Level : 1
Experience : 0
-----------------------------------------------
Çzgeçmiş: İlapia, bir Vault'ta doğup büyümüştür. Ailesindeki bireyler birer birer suikaste kurban gidince, sıranın kendisinde olduğunu düşünür ve vaulttan kaçıp vahşi doğada yaşamaya başlar.
Çzgeçmiş biraz kısır oldu, kusura bakmayın Cehalet işte, zamanında fallout oynamadım şimdi cezasını çekiyorum
Posted:
Mon Nov 13, 2006 7:09 pm
Posted:
Mon Nov 13, 2006 7:12 pm
Unutma tarit olarak gifted sectiğin zaman negatif etki olarak her skillinde %10luk bir düşüş olur... ve her levelda 5 daha az skill point alırsın... bi hatırlatma...
Posted:
Mon Nov 13, 2006 7:16 pm
Yahu 2345 kere bitirdim oyunları, insan bi kere mi bakmaz Gifted eksilerine.. Allah allah ya hayret ediyorum kendime.. Biliyorum cılkı çıktı ama tekrar düzeltiyorum o zaman.. Lanet olsun
Bir de hikaye yazayım fallout dünyasını ayrıntılı bilmediğim için özgeçmiş sıkıntı olabilir. İlerde ayrıntıları oyunda anlatmak üzere bir üzerinden geçeyim.
Kendisi ufak çapta bi dahi. Zamanında yanında çalıştığı tamirhanenin sorumluluğunu yavaş yavaş üzeirne almış. Zaten çocuğun kafasının çalıştığını çok çabuk öğrendiğini gören dükkan sahibi de bu durumdan pek şikayetçi denemez. Boynuz kulağı geçmiş vaziyette adam imrense de halinden memnun denileriblir yattığı yerden para kazanıyor bir nevi. Çok fazla dışarı çıkmamış. Bir gezgin sayılmaz. TAmirhaneyi kendi çapında bi atölyeye dönüştürmüş bazı bilimsel konularla icatlarla vesaire ilgilenmek için...
Ailevi durumu garip biraz. Babasını küçükken kaybetmiş annesi başka bir adamla evlenmiş sonradan adamı çok sevmese de bir nefreti olduğu söylenemez. Aslında iyi biri ama abisi pek sevememiş olacak ki evden kaçıp bir maceraperest olmuş. Biraz asi bir yapıya sahipmiş abisi. Kendisinden daha irice olduğu su götürmez bir gerçek. sanki abisi ona ait olması gereken bünyenin bi kısmına da almış gibi [Kabul DL koktu ama walla sonradan aklıma geldi ](Bu da dmye oyunda senaryoları yönlendirmede yardımcı olabilir diye yazıldı )
Pek kuvvetli bir bünyeye sahip olmadığı aşikar. Genelde çevreden gelenler çocuğa saygı duyarlar ama. Çünkü çok işleri düşebilir.
Oyun ne tarz olacak tam bilmiyorum eğer epeyce kanlı geçecekse belki de çok kulanışlı bir karakter olmayacak benimkisi ama böyle denemek istedim bakalım ölecez mi kalacazmı. Herhangi bi şekilde bi sakıncası varsa ya da öyle yapmasan daha iyi olur deniyosa karakteri yeniden yaratırım
Gcikme için de kusura bakamyın. Yoğundu bu aralar.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.