Posted:
Fri Jun 08, 2007 1:56 am
Vorn geride bıraktıkları için hiç bir endiÅ?e ve üzüntü duymuyordu. Zaten Menzoberranzan ' da Å?imdiye kadar hiç bir Å?eye sahip olamamıÅ?tı. Tlin' orzza evinin her zaman aÅ?Å?aÄ?ılanan ve dövülen bir kölesiydi o ve hayatının hiç bir önemi yoktu. Fakat ona yardım eden drowlar hakkında hala Å?üpheleri olsada durumlarını merak ediyordu sonuçta yaptıkları çok büyük bir suçtu. "Bir drow erkeÄ?inin kaçmasına yardımcı oluyorlardı". Kim Böyle bir riske karÅ?ılıÄ?ında herhangi bir Å?ey olmadan girerdi ki ?
Vorn aklında ki düÅ?üncelerini uzaklaÅ?tırdı, Å?imdi bir an önce ona söylenen yere ulaÅ?malıydı.
Drizzt, pek çoÄ?umuzun drow ları tanımasına yardımcı olan Faerun kahramanı. Peki drowların yaÅ?amı sadece Drizzt ilemi sınırlı ? Pek çoÄ?umuzun vereceÄ?i yanıt "HAYIR!" olacak . Å?imdi arkadaÅ?lar sizlere hep beraber drow ların gizemli dünyasına girmeyi teklif ediyorum, herbirinizin kendi destanını yazma kendi efsanevi macerasını oluÅ?turabilme Å?ansı olacak, belki Drizzt ten bile daha ünlü olursunuz diyarda .
Campaing imiz üç farklı senaryodan oluÅ?acak yani üç farklı gurup olacak her gurupta en fazla 4 oyuncu olacak. Hikayelerden biri underdark ta geçecek, diyer ikisi ise Faerun yüzeyinde. Bazı oyunlar için ırk ve sınıf kısıtlaması olacak, bunları ilerleyen zamanlarda zaten belirteceÄ?im.
Å?imdi katılımları görelim .
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Seçilebilen Prestij Sınıflar : Sword dancer (FR faith and panteons), Blade singer (Complate Warrior), Arcana Archer (DM's Guide), Harper Paragon (Player's Guide to Faerun), Divine Champion (Player's Guide to Faerun), Harper Agent (Player's Guide to Faerun), Spellguard of Silvermoon (Player's Guide to Faerun).
Oyuncular oyuna 4. lvl baÅ?layacaklar. Her oyuncunun 20. lvl a kadar ulaÅ?abilme Å?ansı var. Ayrıca oyuncular yaptıkları her büyük bir baÅ?arı benim oynattıÄ?ım tüm Faerun oyunlarında tarihte yerini almıÅ? olacak .
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Posted:
Sat Jun 09, 2007 6:03 pm
Heh tamam ilk gurup oluÅ?tuÄ?una göre ilk oyuna baÅ?layabiliriz.
Oyuncular :
1-WizardOfQuarks
2-Mark
3-darkelven
4-Lord Necros
5-Lupus Nigra
Bu arkadaÅ?lar ilk oyunun oyuncularıdır.
-Å?imdi gerekli açıklamaları yapıyorum iyi okuyunuz -
Bu oyun diyar RP 'sinden baÄ?ımsız ayrı bir oyundur. Oyun FR Faerun 'da geçecektir (Toril' in mütevazi kıtası ). Oyun isminden de anlaÅ?ıldıÄ?ı gibi daha çok drow yaÅ?amı üzerine dönecek. Yani drow severlerin beyeniyle takip edip oynayacaÄ?ı bir oyun olacak .
Å?imdi gelelim karakterlerimizi nasıl yaratacaÄ?ız meselesine. 32 point buy daÄ?ıtacaÄ?ız 4. lvl baÅ?lanacak oyuna lakin biliyorsunuz ki drowların leveladjusment 'ı var. Yani drow oynayan arkadaÅ?lar oyuna 2. lvl baÅ?layacak (ama merak etmeyin hızla level atlarsınız sorun olmaz). Ä°sterseniz ben burada örnek bir drow karakter yaratırım sizde ona göre ayarlamalar yapabilirsiniz. 32 point buy 'ı ayarlamak için red blade kullanabilirsiniz.
Bütün oyunlar için genel bir tanıtım baÅ?lıÄ?ıda açacaÄ?ım, fakat bir kaç Å?eyden bahsedeyim burada. Ä°lk oyun için hiç kimse evil drow yaratmasın , alignment kısmını Å?imdilik boÅ? bırakın.
En yakın zamanda karakterlerinizi hazırlamaya baÅ?layabilirsiniz. Seçilebilir ırk ve sınıf kıriterlerine bir kere daha deyiniyorum dikkatinize.
Irklar : Drow, half-drow, elf (moon elf, wood elf, sun elf), half-elf (moon, wood, sun), human (seçilebilen ırklar bunlarla sınırlıdır).
Daha sonra seçilebilecek prestij sınıflar : Sword dancer (FR faith and panteons), Blade singer (Complate Warrior), Arcana Archer (DM's Guide), Harper Paragon (Player's Guide to Faerun), Divine Champion (Player's Guide to Faerun), Harper Agent (Player's Guide to Faerun), Spellguard of Silvermoon (Player's Guide to Faerun).
Ä°lk oyun Silver Marches, High Forest, Cormanthor, underdark (Menzoberranzan) bölgelerinde geçecek. Karakter öz geçmiÅ?lerini yaratmak için açacaÄ?ım tanıtım baÅ?lıÄ?ını bekleyiniz, ama karakter kaÄ?ıtlarınızı yukarıdaki kriterlere uygun bir Å?ekilde yaratmaya baÅ?layabilirsiniz.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum