Author |
Message |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 11, 2009 5:55 pm |
  |
catboy wrote: |
herkesin kendi fikri olduğu için zaten tartışmak saçmadır bu tür konuları. siyasi ve dini konular inanç meselesidir ve diğer tartışma konularında olduğu gibi ispat gibi durumlar söz konusu olamaz. şu dinde şu söz çok saçma diyerek o dine inanan birini aşağılamaz kimse veya onunla tartışamazsın bu konuda. Bu yüzden dini konular tartışmaya açık olamaz hiç bir zaman. Bu muhafazakarlık değildir, düşünce özgürlüğüne saygıdır... |
ben inanç özgürlüğüne karşıyım demiyorum insanlar o konularda kendi düşüncelerine laf edildiğinde çok muahafazakar oluyor diyorum, muhalefet yapmadan önce iyice bir okursan yazdığımı boşuna mesaj atmamış olacağız, farkındaysan bana göre saçma ama herkesin kendi fikri dedim. |
|
|
Back to top |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Mon May 11, 2009 6:10 pm |
  |
Marduklular gelecekler bu gidişle tartışmayı sona erdirmek için...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Tue May 12, 2009 8:30 pm |
  |
catboy wrote: |
Marduklular gelecekler bu gidişle tartışmayı sona erdirmek için...  |
tanışırız artık adamlarlada |
|
|
Back to top |
  |
 |
Greyspirit
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 18, 2009 6:26 pm |
  |
|
Back to top |
  |
 |
blindguardian
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 25, 2009 8:20 pm |
  |
Ya durun daha armageddon savasını gorucez arkadaslar.... 3. dünya savaşını görelim bi. Daha ben uçmayı deniyecem..Bunları yaşamadan gelmesin Marduk felan.. |
|
|
Back to top |
   |
 |
Lord_Feanor
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 17, 2009 5:25 pm |
  |
|
Back to top |
   |
 |
AlfTheMud
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Sep 01, 2009 8:24 pm |
  |
Yüksek müsadenizle ben de bir kaç şey dile getirmek istiyorum.
Benim marduk ile ilgili anlamadığım bir sorum var.
Madem 3 sene kaldı bu marduğun görünmesi gerekmez mi?Yani 3 senede anca gelir dünyanın yanına.
Ayrıca Konu İle İlgili Düzeltmek İstediğim Bir şey Var:
Marduk gelip dünyaya çarıpmyacak.%25 ihtimal çarpması.
Ve bu Marduk güneş sistemizimize 4 defa girmiş daha önceleri.Ve hiçbirinde çarpmıyıp yakınında geçmiş.Burdan da anlıyoruz ki yine çarpmaz.
Birkaç bilgi de benden;
Aynı zamanda Marduğa satanistler de inanıyorlarmış.
Yabancı olarak Zecheria Sitchin,türk olarak Burak Eldem bu konu hakkında çok araştırma yapıp kitaplar yazan insanlardır.
MARDUK aynı zamanda Nuh tufanının sebebiymiş.
Marduk aynı zamanda Atlantisin batmasının sebebiymiş.
DAHASI BOş GEZEGEN GİBİ GELİP GİTMEYECEK.ÇZERİNDE CANLILAR YAşIYORLARMIş.Bunlara nefilim deniyor.Yani düşmüş melekler.Ve bu gezegenin geliş amacı da dünyadan mineraller almak.
Marduk geldikten sonra canlılarda mutasyonlar başlıyacaklar.
Telepatik güçlerimiz ortaya çıkacak.
Kısacası yükselme evrenisine gireceğiz.
VE en fecisi ise şu : Kuzey ülkeleri yavaş yavaş hazırlanıyorlar.Hatırlayamıyorum isveç mi norveç mi 2.000.000 kapasiteli yer altılar kurmaya başlamış bile.
Benim yorumum:
Nasa bizden bunları saklıyacak.Çünkü tüm dünya kaos ortamına dönüşür.Ben olsam ben de öyle yapardım.
Bunun kanıtı ise şudur; Google sky isimli uzay programında marduğu arattırdım.Gezegeni buldu.Ama nasa orayı simsiyah kare çerçeve gibi kapatmış.Ne düşünmemi beklersiniz?
Benim Küçük Kanıtım:
Bu komik kanıt denilemeyecek şeyi ben buldum. Marduk hangi tarihte gelicek? 21 aralık 2012. Evet doğru.Peki 21 aralık hangi tarihe den geliyor?Cuma.evet doğru. İslam inancına göre Kıyamet ne zaman kopıcak?Cuma. Nasıl?
Herkese İyi Günler... |
|
|
Back to top |
   |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Sep 01, 2009 8:44 pm |
  |
Açıkçası Marduk bana tamamen fantezi gibi geliyor. İnanlara saygım sonsuzdur fakat bundan binlerce yıl önce delinin kuyuya attığı ve daha düşmediği, dolayısıyla akıllıların düşmesini (21 Aralık'ı) beklediği bir taş bence. Böyle bir gezegenin sistemimizin içlerine girip akışı bozmadan çıkması mümkün değil. Dünya vs. onun akımıyla sadece yüzeysel etkilendi diyelim, peki ya uydumuz, plüton vs. de mi etkilenmedi bu Marduk'tan? Ha madem etkilenmedi demek ki o kadar büyük bir şey değilmiş.Basit bir kuyruklu yıldızmış. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Tue Sep 01, 2009 8:46 pm |
  |
Edmond wrote: |
Açıkçası Marduk bana tamamen fantezi gibi geliyor. İnanlara saygım sonsuzdur fakat bundan binlerce yıl önce delinin kuyuya attığı ve daha düşmediği, dolayısıyla akıllıların düşmesini (21 Aralık'ı) beklediği bir taş bence. Böyle bir gezegenin sistemimizin içlerine girip akışı bozmadan çıkması mümkün değil. Dünya vs. onun akımıyla sadece yüzeysel etkilendi diyelim, peki ya uydumuz, plüton vs. de mi etkilenmedi bu Marduk'tan? Ha madem etkilenmedi demek ki o kadar büyük bir şey değilmiş.Basit bir kuyruklu yıldızmış. |
Ben de katılıyorum bana da Marduk aşırı kurgusal geliyor, öyle bir şey varsa da kuyruklu yıldız olabilir ve yörüngesi bizim güneş sisteminin üzerinden geçiyordur, vakti gelince geçip gidecektir...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
AlfTheMud
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Sep 01, 2009 8:55 pm |
  |
Hmmm. Olabilir bu da bir ihtimal.Fakat, siz de bilirsiniz ki babilleri mayalıların Astronomileri kusursuzdur. Ve bunları tabletlere işlemişlerdir.Buna ne cevap verebiliriz?
İyi Günler... |
|
|
Back to top |
   |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Sep 03, 2009 11:25 am |
  |
Hiçkimsenin hiçbir şeyi kusursuz olamaz.. Hele hele Astronomi'de kusursuz diye bir şey hiç yoktur bence. Daha düne kadar ilkokulda çocuklara öğretilen 9 (yanlış hatırlamıyorsam ) gezegen bile pof çıkmadı, şimdi Plüton gezegen değil artık (diye biliyorum ) Dolayısıyla Sümer'lilerin de insan olduklarını hatırlamak gerek. Onlar da hata yapabilir. |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
AlfTheMud
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Sep 03, 2009 12:43 pm |
  |
Ama şöyle bir şey var. Buldukları ve hesapladıkları şeyler doğru çıktı günümüzde. Ve ben bir yerde hata yaptıklarını duymadım. Bu kusursuz kelimesini kullanan yalnızca ben değilim , değişik kanallarda(discovery,discovery scince vs) belgesellerdeki profesörlerde böyle demiştir  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Sep 03, 2009 4:02 pm |
  |
Yaptıkları hatalar yerine doğru olan tahminleri elbette daha çok öne çıkartılıyordur. O nedenle de genellikle yapılan hatalar yerine doğru çıkan tahminlerin de bilinmesi doğal... Benzer bir durum Nostradamus için de geçerli idi mesela. Geçmiş yıllarla ilgili tüm kehanetler aslında olaylar olmadan önce ne olduğu asla tahmin edilmeyecek kehanetler.
Mesela bunu uyduruyorum ama adam
Batıdan bir güç yükselecek diye yazmış
İşte ABD yükseldi diye adam haklı çıktı diyorlar.
Doğudan yükselecek yazsaydı da
Çin yükseldi diyeceklerdi.
Neyse AlfTheMud ben senin sorunu da cevaplayayım. Eğer Marduk gerçekten varsa Kepler Yasalarına göre Güneşe yaklaştıkça hızlanacaktır. Dolayısı ile yörüngesinin uzunluğuna ve Mardukun büyüklüğüne göre onu hala göremiyor olmamız ama bunun doğru olma ihtimali yine de var. 2012 yılında birden bire karşımıza çıkması mekanik kurallarına göre bildiğim kadarı ile mümkün.
Ama mümkün olması elbette olacağını kanıtlamıyor. Benim de bildiğim bu da bir tür komplo teorisi... Elbette doğru olabilir. Doğru ise de ama sanırım yapacak bir şey yok pek fazla. Gelecekse gelecek... Yapabileceğimiz bir hazırlık varsa yapalım elbet. Ama yoksa da ne yapalım bekleyeceğiz. |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
AlfTheMud
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Sep 03, 2009 4:20 pm |
  |
Hmmm anladım neden görünmediğini. Bir ricam var fırsatı olan güneşn fotoğrafını çekebilir mi? Çünkü güneşin parlaklığından dolayı marduk görünmüyormuş sanırım.Youtube da izlemiştim. Ama bilmiyorum ne kadar doğru.Nostradamus gerçekten müthiş bir adam.Mesela o da mardukla ilgili bir kehanette bulunmuştu.Nostradamus ile ilgili bir şey anlatmak istiyorum. Nostradamus u toprağa verirken bir kolye ile gömmüşlerdi.Nostradamusun şifreli bir kolyesi.Bunu açamamışlardı.Çlümünden 100 yıl sonra mezarını açtılar.(Kehanetleri tuttu ya, gizemi çözmek istediler sanırım) Bazı kehanetlerini inceleyerek şifreyi buldular ve kolyeyi açmayı başardılar.Kolyede şu yazıyordu: ÇLÇMÇMDEN 100 YIL SONRA MEZARIM AÇILACAK.
Marduğa dönersek, bu konuyu gündeme getiren insanlar çok saygı gören paraya bile ihtiyacı olmayan bu işlere yıllarını vermiş olan insanlardır.Burdan anlarız ki bu adamlar bu işe yalan sokmamış.Para şan şöhret için gündemi sarsmamışlar. Ayrıca babil mi maya mı hatırlayamıyorum tabletlerinde marduğu işlemişlerdi.Tabletler yalan dediler, tabletlere karbon testleri yapıldı ve ispatlandı.Çok ilginç. Bir soru sormak istiyorum bilen varsa NUH TUFANI kaç yıllarında olduğu anlaşıldı ? |
|
|
Back to top |
   |
 |
Edmond
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Sep 03, 2009 4:21 pm |
  |
Hazırlık olarak ne yapabiliriz ki? Sığınaklara mı saklanacağız yoksa Marduk'un yörüngesiyle 21 Aralık'ta kesişecek bir Hidrojen Bombası mı atacağız (fena fikir de değil hani Ama Hidrojen Bombası'nın büyüklüğünü düşünecek olursak birkaç bin tane atmamız gerekebilir Ya da Helyum hatta bir şekilde Fransiyum bombası falan ) |
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
      |
 |
|
|