Siteye hala bir giriş sebebi buluyorum da, kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum. Yeni öğrendiğim 4E D&D'de karakter yaratıyorum, onun hakkında kendi kendime hayal kuruyorum
Açtığım oyunlar beni rezil etti, geri dönüp bakmak bile istemiyorum, o zaman dwaxer'in işi varken bakamaz zati.
Sacokhan'ı özledim, Logan'ı özledim. Siteye diyar getirecek bu iki arkadaş birden yok oldular ortamdan. "Hayal kırıklıklarının en büyük sebebi umuttur!" (Niezche)
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
"
Arkadaslar hayatinizin degisime ugradigi donemlerde ne kadar isteseniz de bazi ortamlardan, bazi dostlarinizdan kopmaniz gerekebilir. Bence yapilmasi gereken gerek dostluklari, gerekse boyle ortamlari gerektiginde yeniden bir seyleri paylasabilecek sekilde canli tutmak.
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Vallahi bilgisayar yok evde be kardes. Internete girmek iskence oluyor tam anlamda. Gelecek hafta, carsambadan sonra da burada Sukran Gunu var. Iyice zor olacak girmek... Ama sonra her halde girerim sik sik...
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Bazı nedenler yüzünden netle pek alakam olmuyor uzun zamandır. Bundan sonra ne olur bilemem ama fırsat buldukça girip bakıyorum siteye ne var ne yok diye.
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.