Simdi kilit kisi Bogus sanirim... Ona ulasabilen arkadaslar belki durumunu sorabilir... Eger belli bir sure ilgilenemeyecek kadar yogunsa belki hic olmazsa baglantilarini birisine veririr verdigi kisi ilgilenir...
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Dura, eklemeyi unutmuşum. Dediğini denedim buraya koyuyorum. İlki açık gri, ikincisi koyu gri, üçüncüsü ile farklı bir arka planlı. Ama arka planın rengini tam belirleyemeyiz herhalde, adamların standart renkleri vardır.
eyvallah Poss. harika olmuş.. koyu griden isterim ben.. daha güzel o..
Resimler çok güzel olmuş. Possessed'ın yetenekli ellerinden çıkan çabayı taktir etmek lazım. Hatta dur edeyim.
Ne var ki, ben ejderhalar ile çokta iyi geçinen biri değilim. Hala küçük çocuklar gibi periler ve goblinler ile daha ilgili olduğumdan olsa gerek.
Çnünde tahtadan kırık kalkanı, uzun bir daldan yapılmış eğri-büğrü mızrağı, tek boynuzu kırılmış miğferi ve beşinci el, üstüne oturmayan zırhı ile mağrur bir goblin savaşçısı veya her harfi FRP'nin başka bir öğesine göre şekillendirilmiş (Yanan bir F, iki mızrak ve bir yuvarlak kalkandan yapılmış R, P yerine bir balta, içinden sular akan bir W...) ya da en dikkat çekici olarak düşündüğüm troller, ogreler ve bilimum başka çirkin yaratığın amigo kızlar gibi giyinmiş ve bedenlerini kullanarak ve FRPWORLD yazmış oldukları resimler bana daha çekici geliyor. Kiremit bir duvara Grafiti şeklinde FRPWORLD yazmış ve hatta R'sini ters yazmış hiphop'çı gibi giyinmiş asi bakışlı bir goblin de bana çok uygun olurdu sanırım.
Resim çizebiliyor olsam bunları çizmeye çalışırdım.
Ejderha hepimizin ortak öğesi olduğundan seçildi sanırım. Klasikler her zaman tutar çünkü klasik olmalarının bir sebebi vardır. Ben de T-shirt almayı düşünüyorum. şimdi ne yapmam gerek... Ya da durun söylemeyin ben bulayım.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
"
Posted:
Mon Jun 07, 2010 4:08 pm
Başlık alt başlıkların arasına karışmaya başlamışken şöyle bir yukarı çekme yeniden hatırlatma sevdası içinde pek de anlamı olmayan bir yazı yazayım dedim.Nasılsa serbest kürsü
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Posted:
Wed Jun 09, 2010 2:29 am
Bogus'un son kez adamlarla konuşmasını bekliyorduk. Ardından sipariş verilecekti. Noldu?
Haha, Darkgnome önerilerin iyiymiş. Ama ejderhayı seçmemizin nedeni en temel fantastik öğe olması ve çoğu kişi tarafından beğenilmesi. Çrneğin senin dediğin goblin fikrini herkes beğenmeyebilir, çirkin bulabilir; ama ejderha öyle değil. Her FRPci beğeniyle bir ejder tişörtü giyer
Aslında daha modern bir ejderha çizimi de yapabilirdik, daha minimalist... Açıkçası kafamı kurcaladın şimdi, bu ejderhanın dizaynı konusunda çok kafa yormadım. Bir eskiz yapmıştım, herkes beğendi ve onu geliştirdim o kadar. Alternatif düşünmedim.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
sanırım bu yaz yapılmayacak olan bu tişört yerine "FRPWORLD Kazağı" önerisi üzerine ciddi ciddi düşünmemiz gerek..
tamam toplu iş yapmak güzeldir, bağları kuvvetlendirir vs ama olmuyorsa kasmanın ve organizasyonları bozmanın alemi de yok.. geçenlerde önerdiğim şeyi yineliyorum.. Poss. kardeşim isteyenlere grafiği atsın, herkes kendisi münferiden yaptırsın tişörtünü tish-o ya.. ha oldu ha olacak, o konuştu mu, bu işini yaptı mı diye beklemeye gerek yok..
yeterince bekledik zira..
çok kasmayalım arkadaşlar, kastıkça bu işi yapmak isteyen ama diğerlerini beklemekten sıkılan insanlarda da vazgeçme eğilimi oluşuyor.. bunu gerçekten istediğimizi sanmam..
Arkadaşlar Elf tipi zarları vektörel hale getirip t-shirt tasarımı yaptım. İsteyen aşağıdaki linklerden dosyayı indirip basabilir. Fan build olduğu için herhangi bir telif sorunu olmaz.
Çneri: öne ufak arkaya büyük bastırmak daha güzel olabilir.
Kargo Çcreti Bizden
Yaz mevsiminin kendini iyice hisettirdiği bugünlerde sizin için çok özel bir kampanya. İstediğin ürünü almanın tam zamanı. İster yazlık tişört, ister buz gibi içecekler için kupa. Bütün alışverişlerinizde, ne alırsanız alın, Kargo Çcretini biz ödüyoruz. Fırsatı kaçırmamak için hemen tıklayın !
bırakın zamanı falan, bu iş böyle olmuyor, olmayacak.. kendi yaramıza kendimiz işeyeceğiz.. madem kargo ücreti de yok, herkes kendi yapacak.. hala beklemek isteyenler varsa o da onların kendi bileceği iş..
Possessed kardeşim, lütfen yüksek çözünürlüklü olarak bir kopyasını gönder bize yaptığın güzel tişört tasarımının.. hazır kargo ücreti de ödemiyorken çıkaralım şu işi de hemen aradan..
Posted:
Tue Jul 06, 2010 5:15 am
Gerçekten kargo ücreti yoksa bence de almak isteyen herkes hemen tek başına tişörtü alsın.
İlk başta tisho ile konuşup teklif almıştım, bir heyecanla ama maalesef bu işin sonunu getirebilecek kadar zamanım yok. Herkes ile konuşma, tişört istediğini söyleyen herkesten paraları toplama, grup indirimi sayısına ulaşana kadar buna devam etme, tişörtler gelince sahibine ulaştırma vs. zor iş.
Hatta bir ara bedenleri alıp kafama göre 10-15 tane sipariş vereyim, durumu olan, yazıyı gören istediğinde parasını göndersin alsın da dedim, hem bir şey hazır elin altında olunca daha cazip gelir belki diye ama sonra renk, beden konusunda farklı talepler gelince ondan da vazgeçtim elimde patlamasın diye...
Hala on tane farklı hesap açılıp aynı resmin tisho'ya on kere gönderilmesi içime sinmiyor, ama başka türlü olmayacaksa da böyle olsun madem...
Böylesi istanbul dışındakiler için de kaçırılmayacak bir fırsat.
Dura'ya katılıyorum yani...
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.