Author |
Message |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 1:12 pm |
  |
Hristiyanlık inancına göre dört atlı Kıyamet'ten önce gelecek, ama oradaki sıralanışına göre: Fetih (Hz. İsa'dır aynı zamanda) - Savaş - Açlık - Çlüm!
Ama asıl mitolojisinde düzenlenişi: Savaş - Açlık - Hastalık - Çlüm!
Dini referanslardan ziyade asıl dört atlı mitolojisi bana daha cazip gelmiştir hep ve sırası da daha doğru geliyor.
Bakalım bu öyküyü sevecek misin? İstediğiniz gibi devam edebilirsiniz...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 1:48 pm |
  |
Hikayeyi biraz değişik bir noktaya çektim. Umarım beğenirsiniz. Savaş çıkarsa ben kadınları tutuyorum bu arada.. : ) ) |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 4:26 pm |
  |
Bende biraz milli duygulara çektim ama gaye hoş güzel fikir catboy eğlenceli hoş fikirler çıkacak diye umuyorum  |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
 |
|
Back to top |
     |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:10 pm |
  |
Ben bir şey deneyeceğim Aegron... : ) ) )
Eh sen yazdın şimdi bana da yazma hakkı doğdu değil mi ama... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:24 pm |
  |
Arkadaşlar Kerem Usta yapsa yapsa makarna yapar ama eh biraz abarttım izninizle... |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
dwaxer
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:29 pm |
  |
.
Çok fantastik olmuş gerçekten.
. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:31 pm |
  |
Ya arkadaşlar ama yalan mı? Kadınlar olmasa açlık ve hastalık ikisinin de özel bir çaba harcamasına gerek yok bizim için... Gerçi düzenli ve iyi yemek yapan erkekler var az da olsa haklarını yemeyeyim. Yine de biz üniversitede okuyan arkadaşlar olarak buluştuğumuzda yemek yapıp getiren bir kız arkadaşımız oldu mu çok daha iştahla yiyiyorduk... |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Illyra
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:40 pm |
  |
yazdım ama umarım bozmamışımdır  |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:42 pm |
  |
Ha ha bence Çlüm bile şu anda yaşanan olaylara kıs kıs gülüyordur, Savaş bile beklememiştir böyle bir savaş çıkacağını  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:42 pm |
  |
Yok Illyra güzel yazmışsın vallahi... Ama karnımızı nasıl doyuralım. Yemek yapan kalmadı ki. Kerem Ustanın iskenderine kaldı tüm erkekler... |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Illyra
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:44 pm |
  |
erkeklerin işi zor ya burda
teşekkür ederim, bozacağım diye korkuyordum ben de... |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 6:48 pm |
  |
Benim aklıma yurtdışında yardım almayı denemeleri geldi. Ama kadın dayanışması tüm Dünyaya yayılırsa bu yol da tıkanır.... Neyse bakalım diğer arkadaşların aklında belki fikirler vardır, onlara bırakayım bir sürelik ben de... : ) ) ) ) |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:32 pm |
  |
Eeee arkadaşlar kritik bir noktada bıraktım. ODTÇnün altında cidden tünellerin olduğu efsanesi vardır. Ama onu çok fazla kullanmadım. Ama erkekler açısından güçlerini farklı mutfaklarda bölmek ODTÇde aptalca oldu.... Bir de üstüne bariyer kurmaları...
Merak ettim bu arada kadınları tuttuğum çok mu belli oluyor.. : ) ) ) ) |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:53 pm |
  |
Bayaaa...
Bakalım bende ortaya birşeyler attım bundan ne tür ilginç birşey çıkarabileceksiniz merak ediyorum doğrusu  |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
 |
|
Back to top |
     |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sun May 02, 2010 8:54 pm |
  |
Yalnız uyarayım, herkes değiştirebilir sonuçta öyküyü. Çoğunluk kadınlar-erkekler savaşı şeklinde düşünse de ben konuyu başka yerlere çekebilirim, çünkü hiç beğenmedim bunu diyeyim, ama herkes istediğini yazabilir ne de olsa  |
|
|
Back to top |
   |
 |
|
|