Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 16, 2010 1:26 pm |
  |
Can sıkıntısından çizdim az önce koyayım dedim. Böyle arada eser çizerim (güzel çizemem ama olsun)
 |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
 |
|
Back to top |
     |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 16, 2010 2:13 pm |
  |
 |
 |
|
Back to top |
     |
 |
Artemis Entreri
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 16, 2010 4:44 pm |
  |
Hehe, bilerek mi yaptın bilmiyorum ama 2. esprinin neredeyse aynısı Erdil Yaşaroğlu tarafından karikatürize edilmişti önceden. |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
    |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 16, 2010 4:46 pm |
  |
Aegron kızmayacağını umarak çizdiklerimiz olarak değiştirdim başlığı... Sonuçta başlık bu tarz amatör çizimlerin paylaşıldığı bir başlık olursa güzel olur diye düşündüm. |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Sun May 16, 2010 4:55 pm |
  |
Haha iyiymiş
Bir ara Resim Galerisi'ni toparlayıp tekrardan canlandırma hayallerimiz vardı..  |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun May 16, 2010 5:27 pm |
  |
Eh Possesed yeni yetenekli gençlerimiz var işte... Gerçi Aegron u ben ansiklopedi için de isteyebilirim senden... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 16, 2010 6:15 pm |
  |
Firble wrote: |
Eh Possesed yeni yetenekli gençlerimiz var işte... Gerçi Aegron u ben ansiklopedi için de isteyebilirim senden... |
Ahahaha
Yetişebilir miyim bilemiyorum düşünmem lazım
Tama kızmayın ufak bi havalanma ve anında eski hale dönüş oldu.
Erdilin çizdiğinden görmüştüm ama ondan daha farklıydı. Kadın seviyordu kaç yaşında diyordu 173 diyordu azrail kadın ne diyordu o da kıyamadım diyordu.
Ohaa!! ezberlemişim haberim yok  |
 |
|
Back to top |
     |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 16, 2010 6:15 pm |
  |
Possessed wrote: |
Haha iyiymiş
Bir ara Resim Galerisi'ni toparlayıp tekrardan canlandırma hayallerimiz vardı..  |
Teşekkür ettim...
O hayal devam etsin hala |
 |
|
Back to top |
     |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Sun May 16, 2010 7:26 pm |
  |
Komik olmuşlar eline sağlık  |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Mon May 17, 2010 12:02 pm |
  |
Firble wrote: |
Haha "Yeteneksizsiniz FRPworld"ü mü düzenlesek!
Ansiklopedi dedin de aklıma geldi. En azından eskiz olarak resimlemeye başlayalım diyorduk kaldı o iş Bu arada ansiklopedi maddeleri vikipedi tarzı bir düzenleme yapılmadı değil mi? Bence emeğiniz boşa gitmesin, şöyle güzel bir formatta sitemizin demirbaşları arasına girsin ansiklopedimiz.
Aegron, galeri işini ben de devam ettirmek istiyorum. Bazı arkadaşlar eski galerilere ait resimlerin kendi ellerinde olduğunu söylemişti ama bir daha geri dönen olmadı. Hadi eskileri unutalım dersek aklıma sitedeki çizerlerin galeri açması geliyor. Ama onu da sizin talep etmeniz lazım, kimseye galeriye resim çiz diyemeyiz. Sanırım şu anki galeri sistemi canlanmaya müsait değil. Bilmiyorum, tartışma yeri burası değil, bir yerlerde başlığı vardı onun.
Düşündükçe iş çıkıyor sitede  |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 17, 2010 12:05 pm |
  |
Ya aslında ufak ufak güzel çizimleri koyarak başlayabiliriz neden olmasın. Çizen varsa çizicek abi bu site benim babamın sitesi değil ama vakit geçiriyorsan biraz da emek vericen(ne oluyo la bana)  |
 |
|
Back to top |
     |
 |
Dura
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 17, 2010 12:34 pm |
  |
Possessed wrote: |
...Bazı arkadaşlar eski galerilere ait resimlerin kendi ellerinde olduğunu söylemişti ama bir daha geri dönen olmadı. Hadi eskileri unutalım dersek aklıma sitedeki çizerlerin galeri açması geliyor... |
kendi arşivimde bile birhayli yoğun fantastik içerikli resim mevcut.. yüzlerle ifade edebilirim.. herkesin kendine has arşivi vardır eminim bu işlerle uğraşanların.. ama sitenin resim galerisinde onları mı görmek istiyoruz gerçekten..?
FRPWORLD resim galerisinde, becerikli site müdavimleri tarafından çizilmiş ve halihazırda çizilmekte olan resimleri görmek daha makul gibi.. aynı buraya açılan başlıktaki gibi.. tamam buraya koyalım resimleri hatta ben de koyayım bi tane.. ortam güzelleşsin.. aşağıdaki resmi yapalı epey oluyor.. yeni değil yani, kandırmış gibi olmayayım sizi =)
ama galeride toplanırsa bunlar bence daha güzel..
fantastik içerikli resim çok..
güzel olanı bu siteye malolmuş, buranın üretimi olması..
öyle değil mi azizim albırt..? |
_________________ Aurë entuluva...!! |
|
Back to top |
   |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Mon May 17, 2010 5:40 pm |
  |
Possesed beğendiğin bir galeri sistemi var mı kullandığın. Frpworlde bunu kullansak ya falan dediğin. Ya da possesed şart değil başkaları için de geçerli bu.
şimdi siteye entegre etme halihazırdaki kullanıcılarla ilişkilendirmek ayrı hikaye...
Ama ayrıca bir galeri kurabiliriz Php-nuke modülü olmak zorunda değil. Yorumları da fruma yazarız. Olmaz mı? |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon May 17, 2010 6:03 pm |
  |
Arkadaşlar vallahi Yeteneksizsiniz adına hiç ısınamamışımdır. Yani sonuçta iki anlamlı bir kelime ya da kelime dizisi, ve ikinci anlamı da hoş bir anlam değil. Zaten asıl anlam oyunu da birinci anlam ve ikinci anlamın zıtlığından çıkıyordu galiba...
Bu arada Ansiklopedi için Yeminer başlık açmıştı. Sol taraftaki Diyar Ansikopedisi başlığı.... Aha bu da bağlantısı http://frpworld.com/modules.php?name=Encyclopedia Bu arada bir defa bağlantıya girdiğiniz zaman fantastik ansiklopediye girmek gerekiyor, aslında orası fantastik edebiyat olsa daha iyi olurmuş... Ama güzel bir başlık... Bu arada orada 72 madde eklenmiş sanırım. Geri kalanlarını ben en sonunda eklerim.
Ansiklopediye resim çizerseniz elbette çok sevinirim. Ama bence site ile ilgileneceğiniz vakit çok düştüğünde hiç olmazsa iyi kötü konsantre olunacak bir ana iş belirlemek daha doğru. şu bir buçuk yıl boyunca benim için ana iş ansiklopedi idi.
Çizerlerimiz için de belki öncelikle galeriyi geliştirme planı yapmak ve belli hedefler belirlemiş böyle bir planı gerçekleştirmeye çalışmak daha doğru olur.
Yani plan elbette esneyebilir. Ben ansiklopedide bir yıl dedim, bir buçuk yıl sonra bitirmiş olacağımı umuyorum, bir şeyler ters gitmezse... Ama en azından ilerleyen bir plan, kimi zaman yaptığınız şeye ilgi olmasa bile insanı tek başına motive edebiliyor.
Açıkçası frpworld de sanatın her türlüsünü görmek beni sevindiriyor. Resim galerisi de benim en çok hoşuma giden yerlerden birisi. Bir defa canlandığında belki galeri ile diğer bölümlerin arasında bağlantı da kurulabilir. |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon May 17, 2010 6:05 pm |
  |
Duranın resmini de sevdim bu arada.. İlk aklıma gelen Bir çiçek gibi duruyor ama bu bir çiçek resmi değil, düşüncesi oldu. : ) ) |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
|
|