özellikle Aziz Bey'i çok güzel çizmişsin, bana eskit ürk filmlerindeki bir aktörü hatırlattı sanki ama ismen hatırlayamadım
Bu arada ilk yayınladığın karakteri ve konusunu anlatıyordu bu sefer asıl olaya girmişsin sanıyorum. Bir de soracağım şey bu çizgi roman yeditepe canavarı ile ilgili mi olacak yoksa bu sadece bir başlangıç mı ve bu olay çözüldüğünde başında da belirttiği gibi hep karşısına yeni davalar mı çıkacak?
Son olarak yolladığın 2 kısımdan 2.'nde biraz kafam karıştı, atlamam mı oldu anlayamadım.
özellikle Aziz Bey'i çok güzel çizmişsin, bana eskit ürk filmlerindeki bir aktörü hatırlattı sanki ama ismen hatırlayamadım :D
Bu arada ilk yayınladığın karakteri ve konusunu anlatıyordu bu sefer asıl olaya girmişsin sanıyorum. Bir de soracağım şey bu çizgi roman yeditepe canavarı ile ilgili mi olacak yoksa bu sadece bir başlangıç mı ve bu olay çözüldüğünde başında da belirttiği gibi hep karşısına yeni davalar mı çıkacak?
Son olarak yolladığın 2 kısımdan 2.'nde biraz kafam karıştı, atlamam mı oldu anlayamadım. :D
Aziz bey için öyle bir düşüncem olmamıştı, kim acaba? Hulusi Kentmen mi?
Evet bu bir olay, 20-25 sayfa içinde bitecek, sonra yeni maceralar. (Tabii çizebilirsem)
Esat Aziz'e "Akbaba" dediği için Pehlivan İsmail devreye giriyor, tabii belki anlatımda sorun olabilir, not ettim.
teşekkür ederim, şimdi bir daha okuyunca daha iyi anladım direk devamı imiş, ben de başka bir mekena mı geçildi diye kafam karışmıştı. çünkü ilk sayfasında İsmail'in odada olduğuna dair bir belirti yoktu ondan.
Hmm, ikinci bolum sanirim asil hikayenin basi... Ilki daha cok arka plan tanitimi gibiydi. Karakterler benim de cok hosuma gitti, birbirlerine cok zit, ve 20lerin Turkiyesini de, ozellikle de Istanbul'unu iyi yansitan karakterler. Ozellikle hikayeyi tekrar okumuyorum, heyecani devam etsin diye... Simdilik siradan bir cinayet gibi gorunuyor sanirim, ama sanirim bir sekilde doga ustu olaylara baglanacak.
Bundan sonra Anadolunun farkli yerlerinde gecen hikayeler olursa olabildigince yardim ederim arka plan konusunda... Epey bir gezmisligim var, gittigim yerlerin tarihini de elimden geldigince arastirdim... Tabii farkli bolgelerden olan arkadaslar da benden daha fazla yardimci olabilirler belki.
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Posted:
Sun Sep 19, 2010 8:15 am
Bu son çizimler, öncekilerden de iyi olmuş abi. Çzellikle son karede solda canavar, sağda tasviri olması çok hoşuma gitti. .psd'leri google wave'e atarsan en kısa zamanda flash'ı da devam ettiririm
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Abi özellikle, kadını çok güzel çizmişsin. Artemisin hazırladığı sunuş tarzı da açıkçası çok hoşuma gitti. Ayrıntılara dikkat edilmesi cidden çok hoşuma gidiyor. şimdilik bizi kan konusuna yönlendirdin sanırım. Sanırım önemli bir ipucu olacak... Ama cinayetin işleniş tarzı da sanırım tuhaf.
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Posted:
Mon Sep 27, 2010 3:23 pm
Çok güzel devam ediyor Devrim abi, eline sağlık. Ailecek takip ediyoruz, facebookdan da tüm listeyi davet ettim, 20-30 arkadaşım takip ediyor şimdi süper yapmış, harika olmuş, şahane gibi beğenilerini iletiyorlar bana ben de size ileteyim istedim.
Hikaye tamamlandıktan sonra aslında bir yayın evi ile filan görüşmek isteyebilirsiniz, ben çizimleri ve hikayeyi çok kaliteli buluyorum.
Saygılar efendim.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Posted:
Mon Sep 27, 2010 8:19 pm
Oo Devrimk, ben siteye girmeyeli neler olmuş neler. Realistik muhteşem çiziyorsun, imrendiğimi itiraf etmeliyim. Ne yazık ki ben bu kadar dijital çizime alışamadım, karakalemim fena değildir aslında da... Gene de kendi çapımda uğraşıyorum. Ama sen kendini baya ilerletmişsin.
Tema, karakterler, zaman çok hoş olmuş. Yalnız okurken dikkatimi çekti, bazı panellerdeki karakterler ve konuşma baloncukları niyeyse birbirine uymamış. Yani karakter doğal durmamış o olay akışında, o lafı söylemiyormuş da kameraya poz veriyormuş gibi hissettim okurken. Doğal gelmedi. Duruşlarında veya mimiklerinde eksik mi var? Bir dikkat et bakalım, ben mi yanıldım acaba. Çoğu panelde konuşan kişinin ağzının kapalı olması da bana böyle hissettirmiş olabilir. Gerisi süper, lafım yok. Devamını bekliyoruz.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bahsettiğin nokta birçok çizgi romanda var sanırım Possesed, şu anda elimde çizgi roman yok gerçi ama okuduğum birkaç çizgiromanı düşününce Tommiks Teksas gibi var gibi geliyor.
Açıkçası her seferinde bir şekilde ilgimi yakalamayı başarıyor. Son bölümün başındaki katil hakkında bilgi veren karakterleri de düşündüm açıkçası... Bir de aklıma çılgın bir fikir geldi, acaba Karındeşen Jack ile bir şekilde bağlantısı olan bir İngiliz subayı şehirde kalmış olabilir mi diye, ne de olsa şehir kısa süre önce İngiliz işgali altındaydı...
Mektubun katilden olması daha olası geliyor, yani katilden değilse benim için de büyük sürpriz olacak kesinlile... Her katilin içinde bir yan yakalanmak ister derler, günümüz teknolojisi ellerinde olmasa da yine de sanırım tek bir katile ( tabii sadece tek katil varsa ) göre koca ekip epey üstünlüğe sahip... Tabii katil çok sağlam bir tuzak hazırlamazsa...
Orhan Veliden
Artemis Facebook grubumuz 80 kişiye varmış, arkadaşlarını davet eden herkese ayrıca teşekkürler.
Possessed konuşuyormuş gibi ağzı açık çizmek hem daha zor hem de pek estetik değil. Genel olarak çizgi romanlarda da karakter bağırmıyorsa pek ağzı açık çizmezler. Çte yandan haklısın figürler karakterler fazla poz veriyor gibi görünebilir, hep durağan kareler çizildi şimdiye kadar hareketli kareler yakında gelecek.
Firble teşekkürler, hikayeyi de elden geldiğince sağlam yapmaya çalışıyoruz, ilginizi ayakta tutabildiğimize göre doğru yoldayız.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.