Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber ArÅŸivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

• Üyelere Özel

• KiÅŸisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

• Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

• Kullanıcı Menüsü
    HoÅŸgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Åžifre
    (Kayıt Ol)
    Bugün: 15
    Dün: 46
    Toplam: 84661

Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1826
    Üye: 0
    Toplam: 1826

FrpWorld.Com :: View topic - Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları, Pek yakında.
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Seyfettin Efendi ve OlaÄŸanüstü Maceraları, Pek yakında. View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 9:29 am Reply with quoteBack to top

özellikle Aziz Bey'i çok güzel çizmişsin, bana eskit ürk filmlerindeki bir aktörü hatırlattı sanki ama ismen hatırlayamadım Very Happy

Bu arada ilk yayınladığın karakteri ve konusunu anlatıyordu bu sefer asıl olaya girmişsin sanıyorum. Bir de soracağım şey bu çizgi roman yeditepe canavarı ile ilgili mi olacak yoksa bu sadece bir başlangıç mı ve bu olay çözüldüğünde başında da belirttiği gibi hep karşısına yeni davalar mı çıkacak?

Son olarak yolladığın 2 kısımdan 2.'nde biraz kafam karıştı, atlamam mı oldu anlayamadım. Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 9:34 am Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    özellikle Aziz Bey'i çok güzel çizmişsin, bana eskit ürk filmlerindeki bir aktörü hatırlattı sanki ama ismen hatırlayamadım :D

Bu arada ilk yayınladığın karakteri ve konusunu anlatıyordu bu sefer asıl olaya girmişsin sanıyorum. Bir de soracağım şey bu çizgi roman yeditepe canavarı ile ilgili mi olacak yoksa bu sadece bir başlangıç mı ve bu olay çözüldüğünde başında da belirttiği gibi hep karşısına yeni davalar mı çıkacak?

Son olarak yolladığın 2 kısımdan 2.'nde biraz kafam karıştı, atlamam mı oldu anlayamadım. :D

Aziz bey için öyle bir düşüncem olmamıştı, kim acaba? Hulusi Kentmen mi?

Evet bu bir olay, 20-25 sayfa içinde bitecek, sonra yeni maceralar. (Tabii çizebilirsem)

Esat Aziz'e "Akbaba" dediği için Pehlivan İsmail devreye giriyor, tabii belki anlatımda sorun olabilir, not ettim.
    Back to top View user's profileSend private message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 10:26 am Reply with quoteBack to top

teşekkür ederim, şimdi bir daha okuyunca daha iyi anladım direk devamı imiş, ben de başka bir mekena mı geçildi diye kafam karışmıştı. çünkü ilk sayfasında İsmail'in odada olduğuna dair bir belirti yoktu ondan. Smile
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 14, 2010 1:41 pm Reply with quoteBack to top

Karakterler süper, anlatım da çok güzel. Tabi, racon kesmenin çok önemli olduğu bir dönemden bahsediyoruz, sözler yumruklardan çok çalışır bu dönemde. Esat'ın ayı gibi oğlandan hiç tırsmadan verdiği cevap da çok hoşuma gitti Smile

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 3:05 am Reply with quoteBack to top

Hmm, ikinci bolum sanirim asil hikayenin basi... Ilki daha cok arka plan tanitimi gibiydi. Karakterler benim de cok hosuma gitti, birbirlerine cok zit, ve 20lerin Turkiyesini de, ozellikle de Istanbul'unu iyi yansitan karakterler. Ozellikle hikayeyi tekrar okumuyorum, heyecani devam etsin diye... Simdilik siradan bir cinayet gibi gorunuyor sanirim, ama sanirim bir sekilde doga ustu olaylara baglanacak.

Bundan sonra Anadolunun farkli yerlerinde gecen hikayeler olursa olabildigince yardim ederim arka plan konusunda... Epey bir gezmisligim var, gittigim yerlerin tarihini de elimden geldigince arastirdim... Tabii farkli bolgelerden olan arkadaslar da benden daha fazla yardimci olabilirler belki.

Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Thu Sep 16, 2010 6:25 pm Reply with quoteBack to top

Biraz geç oldu özür diliyorum blogu güncelledim.
    Bu arada devrimk'in avatarını çok beğendim =)

Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Sep 19, 2010 8:15 am Reply with quoteBack to top

Bu son çizimler, öncekilerden de iyi olmuş abi. Çzellikle son karede solda canavar, sağda tasviri olması çok hoşuma gitti. .psd'leri google wave'e atarsan en kısa zamanda flash'ı da devam ettiririm Smile

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sun Sep 19, 2010 8:46 am Reply with quoteBack to top

son soruyu okuyunca direk şöyle dedim içimden farkında olmadan: cevap "ağızda" gizli... Very Happy
    Dura
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 20, 2010 4:19 am Reply with quoteBack to top

çok iyi gidiyor.. =)

Spoiler:
    cinayetin camiin içinde gerçekleşmiş (veya öldürüldükten sonra oraya taşınmış) olması ayrıca dikkatimi çekti..

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Sep 22, 2010 3:53 am Reply with quoteBack to top

Abi özellikle, kadını çok güzel çizmişsin. Artemisin hazırladığı sunuş tarzı da açıkçası çok hoşuma gitti. Ayrıntılara dikkat edilmesi cidden çok hoşuma gidiyor. şimdilik bizi kan konusuna yönlendirdin sanırım. Sanırım önemli bir ipucu olacak... Ama cinayetin işleniş tarzı da sanırım tuhaf.

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 23, 2010 5:28 am Reply with quoteBack to top

Beğenilerinizi ilettiğiniz için teşekkürler.

Daha fazla kişiye ulaşabilmek adına Facebook grubu kurdum.

http://www.facebook.com/group.php?gid=155166444508307&v=wall
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 3:23 pm Reply with quoteBack to top

Çok güzel devam ediyor Devrim abi, eline sağlık. Ailecek takip ediyoruz, facebookdan da tüm listeyi davet ettim, 20-30 arkadaşım takip ediyor şimdi süper yapmış, harika olmuş, şahane gibi beğenilerini iletiyorlar bana ben de size ileteyim istedim. Smile

Hikaye tamamlandıktan sonra aslında bir yayın evi ile filan görüşmek isteyebilirsiniz, ben çizimleri ve hikayeyi çok kaliteli buluyorum.

Saygılar efendim.

Site Ã?izeri

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 8:19 pm Reply with quoteBack to top

Oo Devrimk, ben siteye girmeyeli neler olmuş neler. Realistik muhteşem çiziyorsun, imrendiğimi itiraf etmeliyim. Ne yazık ki ben bu kadar dijital çizime alışamadım, karakalemim fena değildir aslında da... Gene de kendi çapımda uğraşıyorum. Ama sen kendini baya ilerletmişsin.

Tema, karakterler, zaman çok hoş olmuş. Yalnız okurken dikkatimi çekti, bazı panellerdeki karakterler ve konuşma baloncukları niyeyse birbirine uymamış. Yani karakter doğal durmamış o olay akışında, o lafı söylemiyormuş da kameraya poz veriyormuş gibi hissettim okurken. Doğal gelmedi. Duruşlarında veya mimiklerinde eksik mi var? Bir dikkat et bakalım, ben mi yanıldım acaba. Çoğu panelde konuşan kişinin ağzının kapalı olması da bana böyle hissettirmiş olabilir. Gerisi süper, lafım yok. Devamını bekliyoruz.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 3:44 am Reply with quoteBack to top

Bahsettiğin nokta birçok çizgi romanda var sanırım Possesed, şu anda elimde çizgi roman yok gerçi ama okuduğum birkaç çizgiromanı düşününce Tommiks Teksas gibi var gibi geliyor.

Açıkçası her seferinde bir şekilde ilgimi yakalamayı başarıyor. Son bölümün başındaki katil hakkında bilgi veren karakterleri de düşündüm açıkçası... Bir de aklıma çılgın bir fikir geldi, acaba Karındeşen Jack ile bir şekilde bağlantısı olan bir İngiliz subayı şehirde kalmış olabilir mi diye, ne de olsa şehir kısa süre önce İngiliz işgali altındaydı...

Mektubun katilden olması daha olası geliyor, yani katilden değilse benim için de büyük sürpriz olacak kesinlile... Her katilin içinde bir yan yakalanmak ister derler, günümüz teknolojisi ellerinde olmasa da yine de sanırım tek bir katile ( tabii sadece tek katil varsa ) göre koca ekip epey üstünlüğe sahip... Tabii katil çok sağlam bir tuzak hazırlamazsa...

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 4:44 am Reply with quoteBack to top

Artemis Facebook grubumuz 80 kişiye varmış, arkadaşlarını davet eden herkese ayrıca teşekkürler.

Possessed konuşuyormuş gibi ağzı açık çizmek hem daha zor hem de pek estetik değil. Genel olarak çizgi romanlarda da karakter bağırmıyorsa pek ağzı açık çizmezler. Çte yandan haklısın figürler karakterler fazla poz veriyor gibi görünebilir, hep durağan kareler çizildi şimdiye kadar hareketli kareler yakında gelecek.

Firble teşekkürler, hikayeyi de elden geldiğince sağlam yapmaya çalışıyoruz, ilginizi ayakta tutabildiğimize göre doğru yoldayız.
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum