Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

• Üyelere Özel

• Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

• Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

• Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Bugün: 14
    Dün: 46
    Toplam: 84660

Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1812
    Üye: 0
    Toplam: 1812

FrpWorld.Com :: View topic - Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları, Pek yakında.
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları, Pek yakında. View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Sep 28, 2010 4:41 pm Reply with quoteBack to top

Evet ağzın açıklığının estetiği bozmasını anlıyorum, işte burada seçim çizerde. Çizer estetiği düşünüyorsa ağzı kapalı çizebilir (ki sen de her panelde ağzı kapalı çizmemişsin), veya canı isterse ağızlar bir karış açık olur. Karşı değilim ama ilk bakışta doğal gelmedi, nedenini düşündüm.

Bu arada Esat Efendi'nin "Hop dedik koca oğlan" dediği paneldeki tipine bayıldım ya, süper olmuş Very Happy Bakışlar falan tam.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 06, 2010 6:22 pm Reply with quoteBack to top

Flash'ı da güncelledim.
    Kaç gündür hazır bekliyor bu haliyle, siteye upload etmeye üşendim Very Happy
    Neyse efendim, umarım yeni versiyonu beğenirsiniz. Hızlı okuyucular ekrana tıklayarak hızlı geçebilir.

www.batiali.com/yeditepe

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 2:38 pm Reply with quoteBack to top

Eline sağlık gayet güzel oldu.
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 2:46 am Reply with quoteBack to top

Vay be evinin önüne getirdin en heyecanlı yerde bıraktın. Gerçi sayıca sanırım üçten fazlalar. Gerekirse adam diğerlerini yardıma çağırabilir, gerçi Osmanlı delikanlısı sanırım üç adamı tek başına halletmeyi deneyecektir. : ) )

catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 11:05 am Reply with quoteBack to top

Efla bloga eklememiş son bölümleri 3. bölümü koydum ben, 4. bölümü koyacağım...
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 3:23 pm Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    Efla bloga eklememiş son bölümleri 3. bölümü koydum ben, 4. bölümü koyacağım...

Teşekkürler, biraz ağır gitmeye başladı çizimler. Tekrar eski hıza döneceğim yakında umarım.
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 3:28 pm Reply with quoteBack to top

Konu hoş ve güzel, yedi tepe canavarı kanı içiyor mu ne yapıyor yoksa ıce truck killer gibi dondurucu bir yerde mi kesiyor bunu öğreneceğiz gibi, seri katil ve kadınlar ve istanbul ve 20 yüzyıl başları, konu anlatım ve diyaloglar gayet güzel özellikle son sayfaya bayıldım üstelik yazıların kalınlığını aarttırman çok yerinde olmuş bariz daha rahat okunuyor sayfa...

Ayrıca çizimler çok kaliteli olmuş, ve çok iyi bir çizgi roman çıkarmışsın özellikle adamların yumruğu sonra düşme hareketleri bazı yerlerde oluşan gölgede gözlüğün parlaması seyfettinin bakışları - ki daha önce de söylenmiş ömer seyfettine benzediği kendisini sevdiğim bir yazardır - gayet güzel aktarılmış

Ama bir kaç ufak eleştrim olacak Türk Dili Edebiyatında okuduğumdan osmanlıcam iyi sayılır o yüzden bu konuda bi iki kelam edeyim

İlk önce Teşkilatı -ı İfşa-yı Sır diye açıklanmış Yani Arapça farsça tamlamalar tersten okunduğu için Sırrı açıklama teşkilatı ama üst ğste çok izafet kesresini kullanmışsın Sır fazla oluyor genelde üst üste izafet kesresi kullanılmaz osmanlıcada Bir kaç yerde görünür Ferman-ı Gülhan-ı Hatt-ı Humayun şeklinde ki bu çok da kullanılmaz Tanzimat Fermanı derler genelde neyse...

İkinci kısımda tahtadaki Osmanlıca yazılar Cami de ayını görmedim ilk başta ama çok küçükmüş sonra fark ettim altındaki Kadın Kurbanlar da u harfi yazılmamış oysa türkçe kelimelerde sesli harfler yazılır. u olmalıydı. yani vav harfi. Kan doğru zaten
    Sol tarafındaki Tıb tahsili kelimesine aslında tıbbıyeli denebilirdi ama olmuş. Onun altındaki kelimede salav gibi bir şey çıkıyor slav ise yazılmak isteden sad la değil sinle yazılmalıydı. Onun altındaki ilk harfte m ile h ise pek anlaşılmıyor Muharrib sanırım muharebe eden manasında.

Souç olarak bir iki yazım hatası dışında ki onuda fotoshopta yapmak zor oluyordur zannımca bir eleştirim yok ayrıca şu tahtadaki kelimeler benim hoşuma gitti bir ikisini çözmeye falan uğraştım zevkliydi. Böyle şeylerin yapılması gerçekten hoşuma gidiyor, doğrusu....

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 5:28 pm Reply with quoteBack to top

Yahu essahtan öyle bir kitap var mı? Varsa nerden bulabilirim Very Happy Teşekkürler şimdiden Dil ) Fırsatçı okuyucu Dil

Hocam hikaye çok hoş ilerliyor. Kaçırmıyorum harbiden hiçbir bölümü Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 5:31 am Reply with quoteBack to top

İfşa-yi Sırr tamlamasının ikinci bir manası daha var onun için seçtim. İfşa-yi Sırr Teşkilatı'da konulabilirdi. (Hâlâ da farklı isim konulabilir, üzerinde çalıştığım bitmemiş bir proje bu çünkü)
    Osmanlıcalara gelince ben yazmasını bilmiyorum, yazıyı tarayıp tahtaya yerleştirdim.
    Tabii bu esnada kayıplar oluşmuş olabilir. Falat kelimeler Slav ve Muharrib değil.

Last edited by devrimk on Fri Dec 17, 2010 1:32 pm; edited 1 time in total
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 5:34 am Reply with quoteBack to top

Sahiden tahtadaki yazıların Arapçada anlamlarının olması beni şaşırttı doğrusu. Bu kadar ayrıntıyı anlayabilecek çok az okuyucu vardır sanırım. Zamanında bir parça Arapçayı çözmeye çalışmıştım ama çok zor gelmişti. Dövüş tekniklerine ilişkin ayrıntılar da güzel olmuş.

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 23, 2010 9:10 pm Reply with quoteBack to top

devrimk wrote:
    . Falat kelimeler Slav ve Muharrib değil.

ahrab veya ahreb sanırım kesilmiş. Kulagı kesik gibi bir anlamı var.

diğerinde de sad kullandıgına göre Salavi gibi birşey çıkıyor. Sa'la nın anlamını biliyorum ama salaviyi bilmiyorum. Yada sale vi olabilir bela musibet gibi.

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 24, 2010 6:05 pm Reply with quoteBack to top

Aegron senin tahminler de yanlış.
    Aslında buradan şu anlaşılıyor ki Atatürk latin alfabesine geçerek ne kadar isabetli bir karar vermiş.
    Neyse Çniversiteden bir hoca kelimeleri tekrar yazdı, düzeltip koyacağım.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 4:49 pm Reply with quoteBack to top

Evet Seyfettin efendi'ye bir süre ara vereceğimi yazmıştım.

Yabancı bir firmaya çizgi roman çizmek üzere anlaştım, 22 sayfalık 2. Dünya savaşında geçen bir korku hikayesi.

Neyse bu kitap bitince tekrar Seyfettin efendiye döneceğim. şimdilik haberler bu kadar.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 5:34 pm Reply with quoteBack to top

devrimk wrote:
    Evet Seyfettin efendi'ye bir süre ara vereceğimi yazmıştım.

Yabancı bir firmaya çizgi roman çizmek üzere anlaştım, 22 sayfalık 2. Dünya savaşında geçen bir korku hikayesi.

Neyse bu kitap bitince tekrar Seyfettin efendiye döneceğim. şimdilik haberler bu kadar.

Oo hayırlı olsun Devrimk; sevindim bu habere. Very Happy

.
    Artemis Entreri
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 6:15 pm Reply with quoteBack to top

Ben de senin adına çok sevindim, kendi adıma sevinemedim Smile

2. Dünya Savaşında geçen bir korku hikayesindense Seyfettin Efendi'yi tercih ederdim.

Neyse canım bi yere kaçtığı yok. Very Happy

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum