Author |
Message |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 8:09 pm |
  |
Bu yani açılan bşlık daha önce uygulandı pek çok insan katılım gösterdi umrım frpworldde ktılım gösteriri bu uyuklayan bölümü biraz olsun kımıldatabiliriz.
Yorumlar ve önerileri için açıldı bu başlığımızda..
Bilginize... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Kilndar
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 5:13 pm |
  |
güzel bir başlık olmuş. frpworld üyelerinin düşüncelerinin harmanlanmasıyla oluşucak bir hikayenin sırada ne olucak acaba sorusuna kimsenin cevap veremeyişide harika |
|
|
Back to top |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sun Jan 02, 2011 8:38 pm |
  |
Hep ben yazıyorum gibi, en iyisi hemen yeni bir cümle daha eklemeyeyim de bir iki kişinin daha yazmasını bekleyeyim bu sefer...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Mon Jan 03, 2011 8:05 am |
  |
Ya ben buna bayıldım. Aslında farkında değiliz ama müthiş bir beyin jimnastiği. Herkes tek bir cümle yazdığı için her cümleden sonra öykünün devamı nasıl olur diye düşünüyorsun ve ona göre bir cümle yazıyorsun. Senden sonraki yazan ise başka bir devam düşünerek cümle yazıyor. Bu sefer sen yeni bir devam düşünüp öyle yeni cümle ekliyorsun. Çykü yazmanın sudokusu gibi bir şey
Bence herkesin katılması gerek, zaten bir cümle yazıyorsun Teşekkürler Walter, iyi akıl etmişsin. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Mon Jan 03, 2011 9:38 pm |
  |
Ne demek Possessed, bu bölüme biraz olsun hareket getirebildiysek ne mutlu bize =)
Bütün arkadaşların kelamlarını sakınmamasını diliyorum.
Hikaye iyi gidiyor gibi, hadi bakalım. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
|
|