ben şu an ilk kitabını bitirmeye çalışıyorum ama şunu söyleyebilirim rahatklıkla muhtreşem!
Özellikle yazarın dili eşsiz. Tasvir gücü ilk sayfada etkiledi beni. zaten ilk bölümün sonunda ağlamaklı olmuştum o da ayrı meseler. kurgu dehşet iyi ve hakikaten gelmiş geçmiş en muhteşem eserlerden biri...!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ben de çok istiyorum okumayı. bi-iki ay sonra alırım heralde. şu anda okumadığım 5 kitap var daha elimde. ama fiyatı da iyi ha 22 milyon mu ne. tabi biri 800 küsür diğeri 700 küsür sayfa olunca ...heh bu arada kitabın yazarı kim
ya yakında şöle okkalı bi kitap sparişi verecem. acaba Drizzt Do'Urden in maceraları serisi + kara elf üçlemesi ni mi alsam ya da drizzt+zaman çarkı mı. (buzyelini okudum)
Gedik Savaşlarını görüyorum weblebide gezerken falan. hiç dikkat etmedim nasıl bişey diye. gerçekten güzelse bundan sonraki sparişte onu getirtiyim. (Eh players handbook bu kadar pahalı olursa anca 3 kitap alırız )
ohooo okumadıysan yazık sana. her fantastik kurgu hastası adamın okuması gereken bir seridir. gerçi bu saha zaman çarkı için ayrılşmış ama gediksavaşlarını oku sonra başka şeylere geç derim. adamın dili, bile tolkien ile yarışacak düzeyde.. kısaca bilgi sahibi olmanı sağlamıştır bu cümle:)
Aama ilk kısım dörtleme:) dört kitap halinde bak üç kiştap sipariş edeceksen meraktan ölme sonuncu kitap için.
büyücü(çırak)
büyücü(usta)
gümüşdiken
ayyy neydi dördüncü kitabın ismi amaaan unuttum şimdi sen üçünü okuda bi ara onuda yazarım
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...