Bu avatarı darkgnome ve 2 kullanıcı daha beğenmedi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dondik... Yaşlı başlı bir büyücü
Bırakın Canım aRtık Bu işleri GEnçlerin önünü açın :)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Aegron Linvelin: Beğenmedim. Çok hareketli ve gösterişli ama etkileyici değil bence. Arkadaki sopa nedir? KAfadaki şapka nedir? O sakalın hali nedir? Parmakaların açısı ne biçimdir?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
İmzanı SEvidm dark...
kaç kere ara verdiğimi tahmin bile edemsin
İçindeki kadının ve dindar kısmın sesini duyurmak amacıyla baş örtüsü giymiş bir tüysüz koyduğunu düşünmeyecek kadar tanıyorum seni. Ancak herkes seni bu kadar tanıyor mu?
Bu sebeple, o tüysüze, bir bıyık, eline silah, yüzüne yara, gözüne şişlik, sırtına dövme ve yanına "Conan the barbarian"dan çıkma gibi duran bir hatun kişi gerekebilir. Ayrıca baş örtüsünün üstündeki danteller pek olmamış. İlmekler, 2 ters 1 düz olmalıydı.
Eskisi ka
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Rezervasyon ile çalışıyorum aslında ama bu seferlik göz yumayım.
Walter, seni Logan kadar tanımamam bana bazı zorluklar yaşatıyor. Sadece hin-hin gülen bir aizen görüyorum resimde. Ben arkanızdan iş çevireceğim hepinizin gibi bir intiba bıraktın.
(Beyler güvenmeyin bu walter'a. Avatarını hiç gözüm tutmadı. Aha walter'da okuyor. Açık ettik kendimizi.)
Bu arada resimde ışık nereden geliyor bir anlayabilsem güzel olacak. Arkadan desem de olmuyor, soldan da??
Yorum yapamıyorum işte.
Eskisi ka