İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL
İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL
İzmir bornova hem ortamı hem mekanları olsun frp toplantıları ve oyunları için çok ideal.yakın olsun olmasın bu olaya gönül verenlerle,merak edenlerle vede artık benimde her haftasonu toplanıp frp oynadığım bir party'm olsun diyenler buraya mesajlarını bıraksınlar.ege kampüs yada 9 eylülden olan arkadaşlarla hem bir tanışma sebebi olur.
bay bayan yada tecrübeli tecrübesiz diye düşünmeyin.rol yapmak isteyen herkez buraya yazsın.(not:şu an halihazırda bir dm yok.var ama ilgilenecek vakti yok.bu sebeple master'lık özelliği ve hikayesi olan arkadaşlardanda haberler beklerim)
bay bayan yada tecrübeli tecrübesiz diye düşünmeyin.rol yapmak isteyen herkez buraya yazsın.(not:şu an halihazırda bir dm yok.var ama ilgilenecek vakti yok.bu sebeple master'lık özelliği ve hikayesi olan arkadaşlardanda haberler beklerim)
TOMB
Daha öncede söyledim. Ben varım. Bazen okuldaki projem yüzünden grup toplantılarım oluyor. Eğer olurda gelemezsem zaten önceden haber veririm. Bir de bunu Bornova diyede sınırlamayalım. Ksk da olur.
Buca olmaz ama
Buca olmaz ama
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
olsun ksk olsun alsancak olsun ben dikkat çekmek istedim bakın buralarda böle böle ilgilenenler var diye.sırf izmir çok dağınık oluyordu.KSK'lılar üstünüze alının ya!ksk'da var!alsancaktan arkadaşlar var bizim.üç yola doğru hikamet eden var.buluşma yeri konuşulur nasılsa.siz kendinizi gösterin yeter...
TOMB
- nightmare_666
- Kullanıcı

Ben zaten üyeyim deufbkt ye ama daha hiç buluşmalarına gitmedim. en azından yanımda bir tanıdık olsa giderdim. Kimseyi tanımadan ortama dahil olmaz zor.
Ama bir gün katılacağım deufbkt toplantısına. Umarım...
Ama bir gün katılacağım deufbkt toplantısına. Umarım...
- nightmare_666
- Kullanıcı

Ben bir arkadaş sayesinde karambolden üye olmuştum. şuan nasıl üye olunacağını Utkuy daha iyi biliyordur.
Her hafta cumartesi saat 2 gibi bornova teras kafede oyun oynuyorlar.
şu aralar derslerden ve projelerden başımı kaldıramıyorum. Haftasonları bile dolu.
Ama haftaya cumartesi bir boşluk bulabilirsem sana en geç cumaya kadar haber veririm. Bornova da bir yerde buluşur beraber gideriz. yarıbuçuğu tam sayıya çeviririz böylece.
Her hafta cumartesi saat 2 gibi bornova teras kafede oyun oynuyorlar.
şu aralar derslerden ve projelerden başımı kaldıramıyorum. Haftasonları bile dolu.
Ama haftaya cumartesi bir boşluk bulabilirsem sana en geç cumaya kadar haber veririm. Bornova da bir yerde buluşur beraber gideriz. yarıbuçuğu tam sayıya çeviririz böylece.
Ben yüksek lisanstayım Dokuz Eylül' de. Hayatım boyunca dmlik yaptım. Deufbkt' ye üye olmayı da çok istedim ama 10 ytl vermek istemedim. Para vermek neden mecburi? Benim malzemelerim tam, zaten öyküleri mi de kendim yazıyorum. Hatta dünya haritası bile çiziyorum. Karakter çizimlerine kadar kendim yapıyorum. Ama benim sorunum şu, ölmeyen oyuncu istiyorum. Mantıklı davranan, rpsi dışına çıkmayan adam gerekiyor. Sadece DM ile konuşan oyuncuya hiç tahammülüm yok. Geyik çekemem. Sadist bir DM de değilim anlatıldığı gibi. DM lik kaderimde var, ne zaman oyuncu olsam oyun bitiyor ya da DM saçmalıyor. Ben iyi bir oyuncuyum diyen varsa bana mail atsın. şimdilik üç kişilik bir partyi oynatıyorum. (yaşayacaklarını sanmıyorum- berbat combatları yüzünden) Oyun sistemim bana ve ekibime ait. Dediğim gibi kendine güvenen varsa bana ulaşsın. Mail adresi: estintiozemiri@hotmail.com
Teras cafede oynatırım, boş ev olursa oyunlarım bir hafta bile sürebilir (tabii tatil zamanlarında), mıymıylanmam:)
Teras cafede oynatırım, boş ev olursa oyunlarım bir hafta bile sürebilir (tabii tatil zamanlarında), mıymıylanmam:)
lunaris kimler o 3 kişi ya hala devam ediyormu?bak buraya gore karar alacaksan ben varım ha unutma!!!zaten soylersınde.burayı okuyanlarda bilsinler :lunaris gibi dm ben görmedim.iyiler gordum!ama oda kendi tarzında cok iyidir!şiddetle tavsiye ederim.öbür dm'lerde olmayan bir şey vardır.diğerlerinde dm'in yazdığı oyunu oynarsınız.bunda kaderinizi yazarsınız!rp'nizle!
TOMB
O üç kişi ölecekler! Başta Tolu:D Askerden geldi diye öldürmüyordum, onun için kurmuştum oyunu ama serpent çıkan bir gölün yanıbaşında balık tutmak da ne oluyor anlamadım. Ve de büyü atmayan bir sorcerer hiç görmedim. Ya adam ailesinin yanına sığındı evden çıkmıyor. RP dışı oynuyor yine. Yıkacağım o malikaneyi başına. Niahhahahaahha!!!!
Diğerleri Rahşan ve Apaydın. Apaydın malum, rp süper, diyeceğim bir şey yok. Rahşan da fazla cengaver. Gözünü kan mı bürüdü ne:D Battle mage oynatıyor, ilk kez fighter classmanından takılıyor. Combata haliyle fazla alışkın değil, ama şu günlerde performansı yükseldi. Kılıç eline yakışır oldu. Bakalım işte. White-mage ' i, yani Apaydın' ı öldürmek zor gibi. Adam abjurer-diviner, nasıl öldürmeli bunu, onun yollarını arıyorum:) Gerçi öldürmemenin desek daha doğru olur. Dengesiz rp yapmak zorunda çünkü. Tamamen chaos. Ama bunu iyi başarıyor. Tehlikeyi kendi görse de karakterine rp dahilinde göstermiyor. Bu yüzden yaşatacağım galiba. Tabii zarlar da üst üste tehlikeli gelince yapacak pek bir şey kalmıyor. Monsterlara critical çaktırma huyumdan vazgeçemiyorum, zar beni seviyor, oyuncuyu değil:D
En azından oynattığım partynin karakterlerinden bahsetmiş oldum. İsteyen varsa, şimdilik katılacakları partydeki classlar böyle. LvL 5 başlatıyorum. Ölene yeni karakterle girme imkanı verebilirim de, vermeyebilirim de. Kişiye olan tahammülümden ziyade, frpdeki becerisine bakar bu karar. Ben buradayım, 365 gün 6 saat. Oyun, oyun diye tutturanları beklerim, kapım açık. En azından tanışırız. DM, DM' in halinden anlar:) Oyuncular da oynar...falan filen
Diğerleri Rahşan ve Apaydın. Apaydın malum, rp süper, diyeceğim bir şey yok. Rahşan da fazla cengaver. Gözünü kan mı bürüdü ne:D Battle mage oynatıyor, ilk kez fighter classmanından takılıyor. Combata haliyle fazla alışkın değil, ama şu günlerde performansı yükseldi. Kılıç eline yakışır oldu. Bakalım işte. White-mage ' i, yani Apaydın' ı öldürmek zor gibi. Adam abjurer-diviner, nasıl öldürmeli bunu, onun yollarını arıyorum:) Gerçi öldürmemenin desek daha doğru olur. Dengesiz rp yapmak zorunda çünkü. Tamamen chaos. Ama bunu iyi başarıyor. Tehlikeyi kendi görse de karakterine rp dahilinde göstermiyor. Bu yüzden yaşatacağım galiba. Tabii zarlar da üst üste tehlikeli gelince yapacak pek bir şey kalmıyor. Monsterlara critical çaktırma huyumdan vazgeçemiyorum, zar beni seviyor, oyuncuyu değil:D
En azından oynattığım partynin karakterlerinden bahsetmiş oldum. İsteyen varsa, şimdilik katılacakları partydeki classlar böyle. LvL 5 başlatıyorum. Ölene yeni karakterle girme imkanı verebilirim de, vermeyebilirim de. Kişiye olan tahammülümden ziyade, frpdeki becerisine bakar bu karar. Ben buradayım, 365 gün 6 saat. Oyun, oyun diye tutturanları beklerim, kapım açık. En azından tanışırız. DM, DM' in halinden anlar:) Oyuncular da oynar...falan filen
tomb sen çok iyi bir Dm tanıyormuşsun zaten. Biraz hızlı öldürüyor acıması yok ama gayet başarılı. Fakat onun Dm olduğu bir oyunu oynar mıyım? Sanmıyorum çünkü korktum