Aşağıdaki linkten indirebileceğiniz "Magic Set Editor" programı ile kendi kartlarınızı yaratabilirsiniz. Program şimdilik magic the gathering, yu-gi-oh vb. kart oyunlarını desteklemekte.
Setsuna çok güzel olmuş ama hatırlıyor musun bilmiyorum ama bende bir kart yapmıştım sizin şatoda...
B..... diye bir kart.
Onun kadar olmasa da güzel olmuş ne diyeyim...
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Peki o zaman Setsuna sana unutulmuş diyarlardan resimler gönderebilirim. Wulfgar, Bruenor, Artemis gibi ben kendime bunlardan bir arşiv yaptım bulabildiğim kadar topluyorum.
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Setsuna birde yine sizin şatoda gördüğüm elf bebek var izin verirsen onunda resmini koymak istiyorum....
Hani şu elf bebek hatırlamışsındır belki?
Setsuna birde yine sizin şatoda gördüğüm elf bebek var izin verirsen onunda resmini koymak istiyorum....
Hani şu elf bebek hatırlamışsındır belki? :schemes:
hayır bak şimdi şu an o haliyle çok güçlü çünkü her 4 mana ödediğinde guenhwyvar gelir bunun sonu yok yani, ayrıca Drizzt de Guenhwyvar'ı free action olarak kullanıyo...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Kartı bir de bu şekilde yaptım, daha dengeli oldu sanki Drizzt oyuna indiğinde gueni koymak istemiyorum, istediği zaman çağırması daha hoş bence, rpsel olarak
Tanis'te; 1W, T: +0/+1, 1G, T: +1/+0 daha mantıklı olur bence. Beyaz defans, yeşil atak versin. Bir de yaratık inmesinde kısıtlama olsun derim, mesela sadece gelen creature bir elfse veya humansa bedava insin, gibi.