mesela ben ( başlığı ben açtığım için kendimden örnek vermeliyim sanırım );
en severek oynattığım sınıf; scout, çünkü oynatmak benim için çok sade oluyor. özellikle gezgin tarzında depresif bir kişilikse daha da eğlenceli. kolay oluyor çünkü gerçek hayatta da yolları en iyi ezberleyen, hiç kaybolmayan ve eğer kafile olarak gidiyorsak başı çeken hep ben olurum.
en eğlenerek oynattığım sınıf; rogue, çünkü oyun içinde (ve sadece oyun içinde) ortlalığı karıştırmak, karanlıktan çıkan gölge olmak, her şeyi biliyor olmak, gizemli olmak ve eşyalarını zevkine çalıp diğerlerini sinir etmek aslında pek eğlenceli geliyor bana.
en iyi oynattığım sınıf; knight, evet belki de en iyi oynattığım sınıf knight ama sürekli bir amaca bağlı kalarak oynatmak bir süre sonra sıkıcı gelebiliyor. yine de şövalyelerin büyüklüğü sanırım başka pek az şeyde vardır.
en oynatmak istediğim şey; vampir avcısı, çünkü çok karizmatikler ve sadece düşmanlarını avlamak için bir insandan ziyade vampir gibi gündüz uyuyup gece yaşaması, ve cesur olmaları bana çok çekici geliyor.
en sevdiğim ırk; insan, çünkü insanlar her şeye kolay adapte oluyor ( fazladan feat ve skill leri söylemiyorum bile
ve en son olarak en sevdiğim feat ; quick draw, çünkü silahları hemencicik ortaya çıkartıvermek fazla mı karizmatik ne