İngilizce- Türkçe Sözlük Aranıyor!!! :)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

İngilizce- Türkçe Sözlük Aranıyor!!! :)
Zargan gibi(o kadar olmasa da) kapsamlı fakat internete bağlanmadan bilgisayarıma indirip internetin olmadıgı yerlerde de kullanabileceğim masaüstü bir ingilizce-türkçe programı bilen var mı?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

E-maline yolluyorum
Yalnız program müthiş ya. PDF okurken kelimenin üzerine Ctrl+ Sağ tık yaparak direk ne olduğunu öğrenebiliyorsunuz 
Ayrıca programı açtıktan sonra sözlüğü indir deyip internetsiz de kullanabilmek için indirip otomatik olarak kuruyor kendisi
Ayrıca programı açtıktan sonra sözlüğü indir deyip internetsiz de kullanabilmek için indirip otomatik olarak kuruyor kendisi

Evet biliyorum çok güzel program; özellikle pdf okurken yazının üzerine dokunur dokunmaz kelimeyi çevirivermesi beni büyülemişti. Gerçi seslendirme biraz kötüydü. Neyse özellikle beleşken daha da güzeldi.Aegron Linwelin wrote:E-maline yolluyorumYalnız program müthiş ya. PDF okurken kelimenin üzerine Ctrl+ Sağ tık yaparak direk ne olduğunu öğrenebiliyorsunuz
Yalnız bakarmısın, avuç işaretine

.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Beleş işte bu dadwaxer wrote: Neyse özellikle beleşken daha da güzeldi..
Avuç işareti ile vurgu yapmış adamlar resmen. "Heyt sen bedava kullanan zibidi burası son durak" diyor o el işareti