Maksimum nokta

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Maksimum nokta

Post by Edmond »

Image

Yukarıdaki fotoğrafı görüyor musunuz? Evet, hayvan gibi boyuttaki şeyden bahsediyorum. Niye böyle koymuşum efendim! Küçültseymişim ya! Hayır efendim, küçültmüycem, bakmayım bakmak istemiyorsanız!

Neyse, yukarıda fotoğraf yok aslında, siz yanlış biliyorsunuz, çünkü bu bir resim! Ne? şaka mı yapıyorum? Yok hayır efendim, bu, İmam Maleki adındaki iranlı bir ressamın resmi!

Ben nerden öğrendim bu olayı? Manga çizimine başlamıştım da, derken buralara geldim, neyse geçelim bu muhabbeti.

Ã?ylesine bir çizim ki, o sağdaki kıza âşık oldum efendim! Böyle bir çizim olamaz! Gerçek bu! Ya da gerçek nedir diye düşündürüyor insana. (Bana bu kızın ismini ve kim olduğunu bulana çok büyük bir kıyak yapıcam, çok ciddiyim.)

Neyse, bahsi geçen insanın diğer resimleri için:

http://imanmaleki.com/en/Galery/

(Yahu kızın pantolonunun dikişlerini bile çizmiş :| )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gerçekten harika bir ressam, çok önceden beridir takip ettiğim biridir. Alanında bu tarzı kullanan (gerçek fotoğrafı andıranma tekniğine ne derler bilmiyorum çok da umurumda değil) az sayıda ve en önemlisi başarıyla kullanan ressamlardan biri. Ve evet bu resim de en meşhurlarından bir tanesi... :)
Post Reply