Posted:
Wed Dec 28, 2005 6:02 am
ArkadaÅ?lar lütfen bu konuyu baÅ?ka yere taÅ?ıyalım, bunun yeri burası deÄ?il.
Undeadden psionic olur mu konusuna gelince, öÄ?rendiÄ?im bilgilere göre undeade dönüÅ?en vcanlıların mentalitesinde birtakım deÄ?iÅ?iklikler meydana geliyor ve sanırım öfkeye dayalı bir tür içgüdüyle yaÅ?amaya baÅ?lıyorlar. Bu yüzden de direkt fikirleri ve duyguları olmadıÄ?ı için zihin etkilemeye karÅ?ı baÄ?ıÅ?ık oluyorlar ki bu benim fikrim deÄ?il, çıkarımlarım..
Bu durumda psionic olabilirler belki ama gene de bilinçli psionicler olmazlar gibime geliyor ama bunun için psioniclerin nasıl büyü yaptıÄ?ını bilmem gerekiyor. Psionics Handbook'u okuyan birisi beni bu konuda bilgilendirebilir mi?
Posted:
Wed Dec 28, 2005 6:28 am
Ben okudum hem libris mortis (undead kitabı) hemde expanded psionics handbook (psionic kitabı) ve dediÄ?im gibi psionic olabilirler
konuda iyice dallanıp budaklandı ama neyse herkes burada nasıl olsa...
//////////////// EDiT By Logan
kiÅ?isel TArtıÅ?manızı Msn Yada özel mjs Yolu ile yapın... Konuyu saptıran msj lar atmayın...
Å?u undead psion a bi açıklık getirelim.Undead Psion olur bence olmaz diye biÅ?ey yoktur.Undead psionların sayısı fazla deÄ?ildir ve normal psionların int kulanması yerine undead psionlar charisma yı kullanır.Ve Psychometabolism güclerini kullanamazlar metabolizmaları olmadıÄ?ı için.Undead psion olmaz yerine undead psion Å?u güclerini kullanamaz diye bir tartıÅ?ma yapmak daha yerinde olur.psionlar hakkında bilgi almak istiyenler.http://www.d20srd.org/indexes/psionicRacesClassesSkillsSpells.htm da bakabilir çok detaylı birÅ?ekilde yazıyor.Saygılar...
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Karanlık güneÅ? oyun dünyasında, Athas'ta, hortlak zihinbazlar mevcut (o dünyanın hemen tüm sakinleri gibi). Dahası hemen hepsi deÄ?iÅ?ik güçlere sahip olabiliyorlar.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum